18 / 04 / 2024

İstanbul Mobilya Fuarı 10 Ocak'ta başlayacak!

İstanbul Mobilya Fuarı 10 Ocak'ta başlayacak!

TÜYAP ve Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) ile organize edilen İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB), 10-15 Ocak 2017 tarihlerinde 13. kez kapılarını açacak.



Yılbaşında 132 bin ziyaretçiyle rekor kıran İSMOB, 1.000 markanın sergileyeceği binlerce yeni ürün ve konuşmacılarıyla 2017’nin dünya mobilya trendlerini belirleyecek. ISMOB’da oturma odasından çocuk odasına, yatak odasından ofis mobilyasına kadar 2017’ye damgasını vuracak binlerce yeni ürün ilk kez sergilenecek.


107 ÜLKEDEN 132 BİN PROFESYONEL KATILACAK


İSMOB’un TÜYAP ile birlikte sadece Türkiye değil dünya mobilya sektörü için çok önemli bir buluşma noktası olduğuna dikkat çeken TÜYAP Genel Müdürü İlhan Ersözlü “Yılbaşında 12’ncisini düzenlediğimiz fuarda 107 ülkeden 132 bin 476 sektör profesyonelini ağırlayarak önemli bir rekora imza attık. Mobilya sektörünün ve İSMOB’un başarısını önümüzdeki yıl da perçinlemek için bu yılki tanıtım çalışmalarımıza erken başladık. İlk rotamız ise yurt dışı oldu. Dünyanın önde gelen ülkelerindeki ilgili fuar ve makamları ziyaret ederek yakın ilişkiler kuruyoruz. İSMOB için İtalya’nın moda şehri Milano ile başladığımız tanıtım çalışmalarına Moskova ile devam ettik. Önümüzdeki günlerde Almanya’da yine önemli bir fuarda basın toplantısı düzenleyeceğiz” diye konuştu.


Star Gazetesi 



Geri Dön