23 / 04 / 2024

İstanbul Mobilya Fuarı 12 Ocak 2016'da!

İstanbul Mobilya Fuarı 12 Ocak 2016'da!

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 12 – 17 Ocak 2016 tarihleri arasında düzenlenecek olan İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İSMOB) bu yıl; Nurus, Tuna, Delta ve Bürotime gibi ofis kategorisindeki önemli markalar da yer alacak.



Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER)'in önderliğinde, 12 – 17 Ocak 2016 tarihleri arasında yeni adresi TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İSMOB) bu yıl; Nurus, Tuna, Delta ve Bürotime gibi ofis kategorisindeki önemli markalar da yer alacak


Türkiye'nin en büyük, dünyanın en önemli üçüncü mobilya fuarı olan İSMOB, bu yıl da Avrupa'dan Asya'ya, Ortadoğu'dan Afrika'ya uzanan geniş coğrafyadaki mobilya profesyonellerini TÜYAP'ta bir araya getirecek. Bu yıl ilk kez Nurus, Tuna, Delta ve Bürotime gibi ofis kategorisindeki önemli markaların da yer alacağı fuarda, ziyaretçiler çalışma koltuklarından sehpaya, kanepelerden sandalye ve sehpalara kadar her tip ofise uygun pek çok seçenek bulabilecek.


Türk mobilya sektöründe en büyük payı ev içi mobilya alsa da ofis kategorisi de son yıllarda sektörde önemli ölçüde farklılık oluşturuyor. Sürekli gelişen Türkiye mobilya sektöründe ofis mobilyasına olan ihtiyacın da buna bağlı olarak arttığına dikkat çeken MOSDER Başkanı İsmail Doğan: “Ofis mobilyası denince hemen akla büro ve iş yeri mobilyaları geliyor. Ancak okul sıraları, hasta karyolaları, mağaza rafları, restoran masaları ve daha birçok iş yeri malzemesi de ofis mobilyası sektörünün ürünüdür. Dolayısıyla sektörün oldukça geniş bir kurumsal müşteri kitlesi vardır. Okullar, hastaneler, kamu kuruluşları, oteller, havaalanları, bankalar, restoranlar ve mağazalar bunlardan en önemlileridir. Biz de MOSDER olarak, mobilya sektörünün ayrılmaz bir parçası haline gelen, Türkiye’nin en bilinen markalı ofis mobilyaları firmalarına bu yıl İSMOB’ta göreceğiz” dedi.


Geri Dön