23 / 04 / 2024

İstanbul Mobilya Fuarı 28 Ocak'ta kapılarını açıyor!

İstanbul Mobilya Fuarı 28 Ocak'ta kapılarını açıyor!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) tarafından düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB), 28 Ocak'ta kapılarını açıyor. Mobilya sektörü, fuarda yaklaşık 500 milyon dolarlık ihracat bağlantısı gerçekleştirmeyi öngörüyor...




Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) tarafından düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB), 28 Ocak'ta kapılarını açıyor. Bu yıl 2.5 milyar dolarlık ihracat hedefleyen mobilya sektörü, fuarda yaklaşık 500 milyon dolarlık ihracat bağlantısı gerçekleştirmeyi öngörüyor. Bu yıl 10'uncusu düzenlenecek İSMOB 2014, İstanbul Fuar Merkezi-CNR Expo'da gerçekleştirilecek. Geçen yıl 320 firmanın katıldığı fuarda bu 400 firmanın temsil edileceğini anlatan MOSDER Başkanı Ahmet Güleç, yoğun talep nedeniyle kapalı alanın 60 bin metrekareye, toplam alanın da 160 bin metrekareye çıkarıldığını kaydetti. Güleç, fuara 100 binin üzerinde ziyaretçi beklediklerini söyledi.


İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan da bu yıl İSMOB Fuarı'na İnegöl'den 114 firmanın katılacağını söyledi. İSMOB'da İnegöllü mobilyacıların önemli bir ağırlığa sahip olduğunu ifade eden Ayhan, 2014 trendlerinin ilk olarak bu fuarda sergilendiğini, farklı tasarımların ilk kez bu fuarda görücüye çıktığını kaydetti.


Dünya


Geri Dön