25 / 04 / 2024

İstanbul Prestij Park projesinde 200 konut satıldı!

İstanbul Prestij Park projesinde 200 konut satıldı!

Bak Yapı, İstanbul Esenyurt'ta inşaatını sürdürdüğü 2 bin 400 konutluk İstanbul Prestij Park projesinde hızlı bir satış yakaladı. İstanbul Prestij Park projesinde toplam 200 konut satıldı...






Bak Yapı, İstanbul Esenyurt'ta inşaatını sürdürdüğü 2 bin 400 konutluk İstanbul Prestij Park projesinde hızlı bir satış yakaladı. 


"Bu fırsat kaçmaz" sloganıyla tanıtılan İstanbul Prestij Park projesinde bir hafta içinde 200 konutun satışı gerçekleştirildi. Projede inşaatın yüzde 40'ından fazlasını, satışların da yüzde 60'ını tamamladıklarını belirten Bak Yapı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ferhat Bakgör, bir hafta önce yeni bir reklam filminin yayına girmesiyle birlikte satışların yeniden ivmelendiğini belirtti. 


İstanbul Prestij Park'taki hızlı satışın müşteriye verilen mesajların doğru algılanmasıyla gerçekleştiğini anlatan Ferhat Bakgör, "Reklam filmlerimizde 'Bu fırsat kaçmaz' diyoruz. Çünkü Esenyurt'ta hızla devam eden inşaat faaliyetimiz, • şirketimizin geçmişte yaptığı işlerin referansı, iş kalitemiz, anında tapu garantimiz ve bölgeye göre yatınma elverişli fiyatlarımızla alıcılara kaçırılmaması gereken bir fırsatı sunarken aynı zamanda onlara güven de aşılıyoruz. Nitekim sadece son bir haftada 200 konuta yakın satış gerçekleştirmemiz bütün bunların bir göstergesidir." dedi. Projenin ilk teslimi Aralık 2014 tarihinde başlayacak. 


Zaman Gazetesi


Geri Dön