16 / 04 / 2024

İstanbul Prestij Park projesinde fiyatlar 159 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Prestij Park projesinde fiyatlar 159 bin TL'den başlıyor!

Esenyurt'ta imar sorunları nedeniyle yaşanan sıkıntıları geride bırakarak hedef kitlesini ve satış politikasını yeniden konumlandıran Bakyapı, Prestij Park'ta 159 bin TL'den başlayan fiyatlarla hızlı bir satış potansiyeline ulaşmış durumda.



İstanbul Prestij Park doğru lokasyonda, doğru hedef kitleye kaliteyi taşıyan ve problemi doğru tanımlayıp cevap üreten bir proje olarak dikkat çekiyor. İstanbul Esenyurt'ta yaşanan imar sorunlarından etkilenmeden inşasına devam eden Bakyapı, İstanbul Prestij Park projesiyle bölgenin değişen yüzüne referans veriyor. 

Tapu garantisi ve inşaat güvencesi verilen toplam 175 milyon lira yatırım bedeline sahip İstanbul Prestij Park'ta kat adedi 15 ile 17 arasında değişen 26 blokta toplam 2 bin 400 konut yer alıyor. 

2 bin konutun satışının tamamlandığı projenin ilk etabı 2015 yılının ilk çeyreğinde. Bakyapı'nm projedeki maliyetleri ve problemleri en aza indirmek içinuyguladığı ARGE modeli ise dikkat çekici. 


ARGE MERKEZİNDE PROTOTİP DAİRE İNŞA EDİLİYOR

 Bir projenin hayata geçirilmesinde inşaat sürecinin en önemli bileşeni nakit varlığı olmasına rağmen birbiriyle uyumlu olmayan koşullar nakit akışının varlığı sürecinin gecikmesini engellemez. 

Bakyapı, süreç yönetimi ve maliyetlerin düşürülmesi adına kendi özgün çözümlerini üretmek üzere ARGE çalışmalarına yoğunlaşan bir grup. Kurdukları ARGE merkezinde, inşaata geçmeden önce "bir prototip daire" tüm detayları ile inşa ediliyor. 

Problemli detaylar tespit edilip istenilen sonuç alınıncaya kadar "bire bir" model çalışması devam ediyor. Netleşen prototip çizimlere aktarıldıktan sonra inşaat sürecine geçiliyor. Bu noktada sürpriz problemler çok önceden ortadan kaldırıldığı gibi maliyetleri oluşturan kalemlerin az fire ve doğru metraj ile alımı söz konusu olabiliyor. 

Bu da üretim maliyetlerini doğrudan etkiliyor. 


Aidat metrekaresi 1.5 liraya geliyor

İstanbul Prestij Park projesinde açık mutfakların hepsinde buzdolabı dahil tüm ankastreler, asma tavan spotları, ebeveyn yatak odalarındaki aydınlatma çözümlü yatak başı, salonlarda split klima, antre, banyo ve mutfak dolapları ve tüm dairelere bir adet otopark satışa dahil özelliklerden bazıları. 

Isıtmalı kapalı havuzlar, mini futbol, basketbol, voleybol, tenis kortları, Türk hamamları, saunalar, masa tenisi, fitness metrekare bazında yaklaşık 1.5 Türk Lirası aidat ile sunulan sosyal alanlardan bazıları. 


EN FAZLA TALEBİ 3+1 DAİRELER ALIYOR

Aralarında 23 metreden fazla mesafe bulunan 26 blok iç avlularını oluşturacak şekilde parsele yerleştirilmiş. 

1 + 1 ve 2+1 daireler, parselin cadde cephesinde yer alan sokakla bire bir iletişim içindeki bloklarda toplanmış. Geniş ailelere hitap eden 3+1 daireler ise daha çok iç avlulara bakan konumda yer almış. 

Dairelerin satış grafiğine bakıldığında 3+1 dairelere talep daha yoğun. Prestij Park projesinde cadde cephesi, iki katlı alışveriş birimleri ile değerlendirilmiş. Proje genelinde 23 ticari birim, 1 + 1 ve 2+1 dairelerin bulunduğu blokların altında cadde cepheli konumlanmış. 

Proje, E-5 ve TEM Bahçeşehir kesişiminde, Torium metrobüs durağına 700 metre, Media Markt & Carrefour'a 1, Tüyap Fuar Alanı'na 6 kilometre uzaklıkta. 



Habertürk/Esin Tümer


Geri Dön