23 / 04 / 2024

İstanbul Spin Tower'da metrekaresi 14 bin dolara!

İstanbul Spin Tower'da metrekaresi 14 bin dolara!

2013 yılının ilk aylarında tamamlanması planlanan İstanbul Spin Tower'da metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlayarak 12 bin dolara kadar yükseliyor...



İstanbul Spin Tower'ı,  enerji ve madencilik sektörünün deneyimli ismi Soma Grubu"nun, gayrimenkul sektöründe faaliyet göstermek üzere kurduğu Tilaga A.şž. gerçekleştiriyor.Proje,    İstanbul"un yükselen değeri ve yeni merkezi konumundaki Maslak"ta, Büyükdere Caddesi üzerinde yer alıyor.

22 dönümlük bir arazide inşa edilen Spin Tower'ın 12 dönümü ise yeşil alana ayrıldı. 9 bin metrekarelik taban üzerinde, 9"u yer altında, 47"si yer üstünde olmak üzere 56 kattan oluşan Spine Tower, 140 bin metrekarelik kapalı alana sahip.

2010 yılı Haziran ayında hafriyat çalışmalarına başlanan Spinetower'ın, 2013 yılının ilk aylarında tamamlanması planlanıyor.

Spine"de farklı özellik ve boyutlarda 80 daire yer alıyor. Rezidans büyüklükleri 133 “ 1200 metrekare aralığında değişiyor. 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 7+1 ve 8+1 seneçekleri yer alıyor.Daire fiyatları, büyüklüğü ve yer aldığı cepheye göre değişiyor. En düşük daire fiyatı 1 milyon dolar civarında.

Spine Tower'da alıcının kişisel ödeme planına göre satış ofisi tarafından ödeme koşulları belirleniyor. çok cazip ve çok düşük faizli mortgage kredi olanağı da sağlanıyor. Metrekare fiyatları 8-12 bin dolar aralığında değişiyor.

Birçok teknolojik yeniliği barındıran projesiyle, Türkiye"nin benzersiz eserlerinden biri olmaya aday Spine Tower, eşsiz özelliklere sahip. œİstanbul"un merkezine, çevreyoluna, popüler alışveriş merkezlerine, hastaneye, 5 yıldızlı otele, Metro ve iş dünyasına hakim konumu, œ360 derecelik panaromik bakış açısıyla Marmara"dan Karadeniz"e, Levent"ten Pera"ya uzanan eşsiz görüş açısı ve œÜstün özelliklere sahip özgün mimarisi, Spine Tower"ı, çok özellikli bir noktaya konumlandırıyor.

Spine Tower, 9"u yer altında, 47"si yer üstünde 56 kattan oluşuyor. İlk 29 katında ofisler yer alırken, daireler 30. kattan sonra başlıyor.   30. katta fitness merkezi ve yüzme havuzu ayrıcalığı var.

Spine Tower"da toplantı salonları, gurme market, 30. katta yer alan fitness merkezi ve yüzme havuzunun yanı sıra, food court alanları, sağlık merkezi, sanat galerisi, lüks bir restoran, private banking/vault hizmeti kasa dairesi, eşyaların konulabileceği 8-10 metrekarelik depolar,   temizlik servisi, parti salonu,   kuaför, kuru temizleme, gençlere yönelik media room, açık alanda yürüyüş ve bisiklet parkuru, özel otopark, özel asansör yer alıyor.

Spine Tower"ın mimarı Murat Kader 2Design firmasının ortaklarından biri ve baş mimarıdır. Yüksek Mimar Murat Kader, daha önce Richmond Wellness &SPA Hotel, Doha Trade Center, Asya Olimpiyat Stadı, Azerbeycan"ın en yüksek binası City Star, Ukrayna"nın en yüksek binası Net Tower ve Rezidansı gibi iddialı projelerle ustalığı kanıtlamış saygın bir isimdir. Bugüne kadar yıllık ortalama 2 milyon metrekare bina inşaatını tasarlamıştır.   2Design mimarlık şirketi 15 yıllık bir geçmişe sahiptir. 2008 yılında en iyi proje ödülüne layık görülmüştür.

www.spine-tower.com

0212 290 34 10

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com


Geri Dön