28 / 03 / 2024

İstanbul trafiğine 3 katlı çözüm!

İstanbul trafiğine 3 katlı çözüm!

Başbakan Davutoğlu İstanbul’un trafiğine çözüm olacağı ifade edilen mega projeyi bugün açıklıyor. Proje “Dünyanın gözü bu 3 katta” sloganıyla tanıtılacak. Gazete ve TV'lere ilan verildi.



İstanbul’un trafiğini rahatlatmayı hedefleyen ve ‘mega’ olarak tanımlanan proje bugün Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanıyor. ‘Dünyanın gözü bu 3 katta’ başlığı ile gazete ve televizyon reklamları ile duyurulan proje uzun zamandır sır gibi saklanıyordu. 


Daha önce birkaç kez Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan tarafından gündeme getirilen proje ile ilgili herhangi bir detay verilmemişti. Elvan, “İstanbul’un trafiğini rahatlatmaya yönelik olarak bazı projeler üzerinde çalışıyoruz. Sayın Başbakanımızla birlikte açıklamayı düşünüyoruz. İstanbul trafiğini rahatlatacak sürpriz bir proje, mega proje ve İstanbul trafiğini de önemli ölçüde rahatlatacak olan bir proje” demişti. 


Nitekim dün Ulaştırma Bakanlığı’ndan gönderilen davet mektubunda “Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla İstanbul’a yapılacak yeni muhteşem projenin lansmanına katılımınızdan onur duyarız” denilerek İstanbul Kongre Merkezi’nde projenin açıklama zamanının geldiği duyuruldu.


Vatan




Geri Dön