19 / 03 / 2024

İstanbul Üsküdar'da park ve iki adet zeminaltı otopark inşaatı ihalesi 18 Şubat'ta!

İstanbul Üsküdar'da park ve iki adet zeminaltı otopark inşaatı ihalesi 18 Şubat'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı İstanbul Üsküdar ilçesinde bulunan park ve iki adet zeminaltı otoparkı intifa hakkı karşılığı ihale ediyor. 30 yıl süre işletilmesi için ihale edilen taşınmazların ihalesinin takribi yatırım maliyeti 24 milyon 468 b



İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı İstanbul Üsküdar ilçesinde bulunan park ve iki adet zeminaltı otoparkı intifa hakkı karşılığı ihale ediyor. Taşınmazlar 30 yıl süre ile işletilmek üzere ihaleye  çıkıyor. İhalenin takribi yatırım bedeli 24 milyon 468 bin TL. 


İhale 18 Şubat Çarşamba günü 13.00'te  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane'de yapılacak.


İhale ilanı:


İSTANBUL İLİ, ÜSKÜDAR İLÇESİNDE PARK VE İKİ ADET ZEMİNALTI OTOPARK İNŞAATI YAPIMI VE ZEMİNALTI OTOPARKLARININ İNTİFA HAKKI KARŞILIĞI

30 YIL SÜREYLE İŞLETİLMESİ İŞİ İHALE EDİLECEKTİR

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığından:

1) Encümen Kayıt No             :  38

2) İşin Konusu                        :  Üsküdar İlçesi, Altunizade Mahallesi, Akagündüz Sokak ve Shibuya Sokak, 8 ada içinde bulunan 2.095 m2 ve 4.674 m2 alanlı taşınmazlarda park ve iki adet zeminaltı otopark inşaatı yapımı ve zeminaltı otoparklarının intifa hakkı karşılığı 30 yıl süreyle işletilmesi işi.

3) Takribi Yatırım Maliyeti     :  24.468.064,81.-TL + KDV

4) Muhammen Bedel              :  222.673.-TL + KDV / Yıl

5) Geçici Teminat                   :  6.680,19.-TL

6) a) Yapım Süresi                 :  12 ay

b) İşletme Süresi                     :  30 yıl

7) İşin Yapılma Yeri               :  İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Altunizade Mahallesi, Akagündüz Sokak ve Shibuya Sokak

8) Yeterlik İçin Son Başvuru

    Tarih ve Saati                      :  13 Şubat 2015 16:30

9) İhale Tarihi ve Saati            :  18 Şubat 2015 13:00       Son teklif verme saati: 13:00

10) İhalenin Yapılacağı Yer    :  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane/İstanbul

11) Yeterlik Başvurusunun

Yapılacağı Yer                        :  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Yapı İşleri Müdürlüğü M.Nezihi Özmen Mah. Kasım Sk. No: 62 Kat: 3 Merter- İstanbul

12) İhale Usulü                       :  2886 Devlet İhale Kanunu'nun 36. maddesine göre Kapalı Teklif Usulü

13) İhale şartnamesinin

görülebileceği veya satın

alınabileceği yer                      :  İhale Şartnamesi 500.- TL bedelle Yapı İşleri Müdürlüğü-M.Nezihi Özmen Mah. Keresteciler Sitesi, Kasım Sk.   No: 62 Kat: 3 Merter/Güngören/İstanbul adresinden satın alınabilir. Ayrıca ücretsiz olarak görülebilir.

Tel. 0212 449 41 90     Fax: 0212 449 44 64

14) İhaleye Katılmak isteyenlerden istenen belgeler:

1) Yeterlik değerlendirilmesi için istenen belgeler:

a. Nüfus cüzdan sureti ve ikametgah belgesi ya da T.C. Kimlik Numarasını ihtiva eden “Nüfus Cüzdanı”, “Sürücü Belgesi” veya “Pasaport” ibrazı (Gerçek kişiler)

b. Tebligat için Türkiye sınırları içinde adres göstermesi (Tüzel kişiler)

c. Mevzuatı gereği siciline kayıtlı bulunduğu, Ticaret, Sanayi Odası veya Esnaf ve Sanatkârlar Odasından, ihale tarihi itibariyle son bir yıl içerisinde alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge, (Türkiye'de şubesi bulunmayan yabancı tüzel kişiliğin belgelerinin bu tüzel kişiliğin bulunduğu ülkedeki Türk Konsolosluğu'nca veya Türk Dışişleri Bakanlığı'nca onaylanmış olması gerekir.)

d. Tüzel kişi olması halinde, tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri, (Türkiye'de şubesi bulunmayan yabancı tüzel kişilerin bu tüzel kişiliğin bulunduğu ülkedeki yasal merciler tarafından onaylı ve apostilli olması gerekir.)

e. İstekliler adına vekâleten iştirak ediliyor ise istekli adına teklifte bulunacak kimselerin vekâletnameleri ile vekâleten iştirak edenin noter tasdikli imza beyannamesi, (Türkiye'de şubesi bulunmayan yabancı tüzel kişilerin vekâletnamelerinin bulunduğu ülkedeki Türk Konsolosluğunca veya Türkiye Dışişleri Bakanlığı’nca onaylanmış olması gereklidir.

f. Ortak girişim olması halinde noter tasdikli Ortak Girişim Beyannamesi.

g. Vergi borcu bulunmadığına dair ilgili Vergi Dairesinden, ihale ilan tarihinden sonra alınmış belge

h. SSK prim borcu bulunmadığına dair ilgili Sigorta Müdürlüğünden, ihale ilan tarihinden sonra alınmış belge

i. Bu işin ilan tarihinden sonra temin edilmiş tarih, sayı ve banka kaşesini ihtiva eden çift imzalı ve Genel Müdürlükten teyitli kullanılmamış nakit kredisi ile kullanılmamış teminat mektubu kredisini gösteren banka referans mektubu, (Kullanılmamış nakit kredisi ve teminat mektubu kredisinden herhangi biri 2.446.806,48 TL'den az olamaz.)

j. İhale dosyası satın alındığına dair belge.

2) İhaleye katılmak için istenen belgeler:

İhaleye katılmak isteyen isteklilerin, tekliflerini aşağıdaki belgelerle birlikte kapalı zarf içerisinde ibraz etmeleri gerekmektedir.

a. Teklif mektubunu havi iç zarf,

b. Nüfus cüzdan sureti ve İkametgah belgesi ya da T.C. Kimlik Numarasını ihtiva eden "Nüfus Cüzdanı", "Sürücü Belgesi" veya "Pasaport" ibrâzı (Gerçek kişiler)

c. Tebligat için Türkiye sınırları içinde adres göstermesi (Tüzel kişiler)

d. 2886 sayılı Devlet ihale Kanunu'na uygun olarak düzenlenmiş Geçici Teminat.

e. Mevzuatı gereği siciline kayıtlı bulunduğu, Ticaret, Sanayi Odası veya Esnaf ve Sanatkarlar Odasından, ihale tarihi itibariyle son bir yıl içerisinde alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge, (Türkiye'de şubesi bulunmayan yabancı tüzel kişiliğin belgelerinin bu tüzel kişiliğin bulunduğu ülkedeki Türk Konsolosluğu'nca veya Türk Dışişleri Bakanlığı'nca onaylanmış olması gerekir.)

f. Tüzel kişi olması halinde, tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri, (Türkiye'de şubesi bulunmayan yabancı tüzel kişilerin bu tüzel kişiliğin bulunduğu ülkedeki yasal merciler tarafından onaylı ve apostilli olması gerekir.)

g. İstekliler adına vekâleten iştirak ediliyor ise istekli adına teklifte bulunacak kimselerin vekâletnameleri ile vekâleten iştirak edenin noter tasdikli imza beyannamesi, (Türkiye'de şubesi bulunmayan yabancı tüzel kişilerin vekâletnamelerinin bulunduğu ülkedeki Türk Konsolosluğunca veya Türkiye Dışişleri Bakanlığı'nca onaylanmış olması gereklidir.

h. Ortak girişim olması halinde noter tasdikli Ortak Girişim Beyannamesi.

15) İhaleye katılmak isteyenlerin, yukarıda belirtilen belgelerle birlikte İhale şartnamesinde belirtildiği şekilde hazırlayacakları teklif mektuplarını içeren kapalı zarflarını ihale günü (18/02/2015) en geç saat 13:00'a kadar yukarıda belirtilen adresteki Encümen Müdürlüğüne sıra numaralı alındı belgeleri karşılığında teslim etmeleri gerekmektedir. Belirtilen tarih ve saatten sonra verilen teklifler ve postadaki vaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

16) Söz konusu ihale 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'na göre düzenlenmiş olup istenen bütün bilgi ve belgelerin (teklif mektupları ve geçici teminatlar dahil) bu Kanuna uygun olması gerekmektedir. Ayrıca istenen bütün belgeler güncel olmalıdır.

17) Başvuru dosyası idareye verildikten sonra son müracaat tarihinden önce olsa dahi dosya içerisindeki herhangi bir evrakın değiştirilmesi veya eksik evrakın tamamlanması yönünde yapılacak müracaatlar değerlendirmeye alınmayacaktır.

18) İhaleye Katılmak İsteyenlerin, yukarıda belirtilen yere ve belirtilen tarihe kadar yeterlik müracaatında bulunmaları gerekmektedir. Ancak isteklilere ihaleden önce yeterlik belgesi verilmeyecektir, ihaleye katılmaya hak kazananlar, hazır bulunan isteklilerin huzurunda İhale Komisyonunca açıklanacak ve ihaleye katılmaya hak kazanamayanların teklif zarfları açılmadan kendilerine iade edilecektir.

19) Telgraf veya Faks'la yapılacak müracaatlar ve postada meydana gelebilecek gecikmeler kabul edilmeyecektir.

İlan olunur.

 


İhale dosyası için tıklayın


Geri Dön