26 / 04 / 2024

İstanbul Vakıflar'dan Kadıköyde 25 yıllığına kiralık tarla!

İstanbul Vakıflar'dan Kadıköyde 25 yıllığına kiralık tarla!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü Merdivenköyde 922 metrekare yüzölçümündeki tarla vasfındaki taşınmazı, üzerine yapılacak bina karşılığında 25 yıl kiraya verecek



İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü Merdivenköyde 922 metrekare yüzölçümündeki tarla vasfındaki taşınmazı, üzerine yapılacak bina karşılığında 25 yıl kiraya verecek.

Taşınmazın Merdivenköy Mahallesi Bankacılar ve Dere Sokaklarına cepheli köşe parsel olduğunu dile getiren yetkililer E-5 Karayoluna çok yakın konumdaki tarlanın yakın çevresinde Özel Medikal Park Göztepe Hastanesi, Kireçhane Camii, Teknosa ve Toyota İş Merkezleri ile Optimum Outlet Alışveriş Merkezinin bulunduğunu ifade ettiler. Tahmini fiyatı 2 milyon 179 bin 200 lira olan ihalenin geçici teminatı ise 65 bin 376 lira. İhale 9 Aralık 2011 günü 14.30da yapılacak.

Söz konusu imar adasında ve çevresinde genellikle H=serbest irtifalı konut olarak kullanılan betonarme yapılar mevcut. Her türlü kamu kurum ve kuruluşlarından iyi derecede faydalanabilen bir mevkide bulunan tarlanın ulaşımı E-5 Karayolu yakın olmasından dolayı oldukça kolay. Taşınmaz, halihazırda boş arsa konumda, olup üzerinde herhangi bir yapı bulunmuyor.

Detaylı bilgi için tıklayın


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com


Geri Dön