18 / 04 / 2024

İstanbul ve Ankara metrolarını projelendiren Kazım Özgür, Elazığ Belediyesi'nde!

İstanbul ve Ankara metrolarını projelendiren Kazım Özgür, Elazığ Belediyesi'nde!

İstanbul ve Ankara metro projelerini hayata geçiren Ulaştırma Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü Demiryolları Etüt Projeler ve Yapım Daire Başkanı Kazım Özgür, Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı olarak yeni görevine başladı.




İstanbul ve  Ankara  metrolarını projelendiren Kazım Özgür, Elazığ Belediyesi Başkan Yardımcısı olarak görevine başladı. 


İstanbul ve Ankara'da gerçekleştirilen ve planlanan metro projelerinin uygulamaya esas kesin detaylı projelerini hazırlayan müdürlük olan Ulaştırma Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü'ne bağlı Demiryolları Etüt Projeler Daire Başkanlığı ve Demiryolları Yapım Daire Başkanlığı görevini yürüten Kazım Özgür, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı oldu.


AK Partili Mücahi Yanılmaz, 30 Mart 2014'teki yerel seçimlerde yüzde 55.8 oy alarak Elazığ Belediye Başkanı oldu. 


Ulaştırma Bakanlığı Alt Yapı Yatırımları Genel Müdürlüğü Demiryolları Etüt Projeler ve Yapım Dairesi eski Başkanı Kazım Özgür de seçimlerin ardından yeni görevine başladı.



Kazım Özgür kimdir? 


Kazım Özgür, 15 Kasım 1969'da Tunceli'nin Çemişgezek İlçesi'nde dünyaya geldi. Mühendis Kazım Özgür, evli ve İngilizce biliyor.


Emre Kulcanay / Emlakkulisi.com


Geri Dön