28 / 03 / 2024

İstanbul Vitrin'ine kavuşuyor: Sur Yapı Vitrin!

İstanbul Vitrin'ine kavuşuyor: Sur Yapı Vitrin!

Firma: Sur Yapı

Proje: Sur Yapı Vitrin

Dairelerin satış sürecine başlanan Sur Yapı Vitrin projesi, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor. Projede yer alan konutlar 52 metrekare ile 407 metrekare arasında alanlara sahip...



Sultangazi Suryapı Vitrin'de; su kenarı yürüyüş yolları, yansıma havuzları, su kıyısı oturma ve dinlenme alanları, kafe, basketbol alanı, çocuk oyun alanı, kapalı otopark, fitness salonu, stüdyo, soyunma odaları, sauna ve yüzme havuzu gibi sosyal alanlar mevcut. 


Sur Yapı projesi olarak hayata geçirilen  Sur Yapı Vitrin  projesi, 239 adet daireden oluşuyor. Projede yer alan dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin TL ile 4 bin 500 TL arasında değişiyor. 


Dairelerin; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Suryapı Vitrin projesi, İstanbul Avrupa yakası Sultangazi bölgesinde inşa ediliyor. 


45 bin metrekare toplam alana sahip olan  Sur Yapı  Vitrin Sultangazi projesi, 1 adet ticari ve 4 adet konut olmak üzere 5 adet bloktan meydana geliyor. Projede banka kredisi kullanılıyor. 


Konut alanlarının 52 metrekare ile 407 metrekare arasında değiştiği Sur Yapı Vitrin Evleri'nde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor. Projede konut satışları başladı.


Telefon: 444 5 787

Web: http://www.suryapivitrin.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön