19 / 04 / 2024

İstanbul yeni satılık daireler 2013!

İstanbul yeni satılık daireler 2013!

Yeni satışa çıkan konut projelerini mercek altına aldık. Lansmana özel fiyatlarla ilk kez müşterilerin beğenisine sunulan bu projeler, yatırımcısına kazandırıyor. İşte avantajlı fiyatlarla İstanbul satılık daireler 2013...



Yatırım cenneti İstanbul adeta dev bir şantiye alanına dönüştü. Gerek Anadolu gerekse de Avrupa Yakası'nda ard arda çok sayıda yeni konut projesi  hayata geçiriliyor. Maket üzerinden lansmana özel fiyatlarla yeni satışa çıkan bu projeler, yatırımcısına kazandırıyor. Bu haberimizde İstanbul yeni satılık daireleri bir araya getirdik. Eğer sizde ilk şanslılardan olmak istiyorsanız bu haberimize bir göz atmalısınız. İşte tüm detayları ile İstanbul yeni satılık daireler 2013...


İstanbul yeni satılık daireler 2013!


Beylikdüzü Kale Kent'te 48 ay vade farksız taksitle 118 bin 500 TL

Liv Yapı tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Kale Kent projesi 73 bin metrekare alan üzerinde bin 471 konuttan oluşuyor. Stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden oluşan Beylikdüzü Kale Kent projesinde fiyatlar 118 bin 500 TL ile 622 bin 500 TL arasında değişiyor. Yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen Kale Kent Beylikdüzü projesinde kalan tutar ise banka kredisi ile taksitlendiriliyor. Ya da yüzde 25 peşinat veriliyor kalan konut bedeli ise firma bünyesinde 48 ay vade farksız taksitlendiriliyor. 2015 yılının sonlarına doğru konut teslimlerinin yapılması planlanan Liv Yapı Kale Kent projesinde toplam 33 blok bulunuyor. 


Kale Kent hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


İstanbul yeni satılık daireler 2013!


Kartal Eagle Residence'ta metrekaresi 2 bin 800 TL

Selimoğlu Group güvencesiyle Kartal'da hayata geçirilen Eagle Residence, 2 blokta toplam 134 daireden oluşuyor. Büyüklükleri 45 ile 120 metrekare arasında değişen stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşan Kartal Eagle Residence projesinde konutlar metrekareis 2 bin 800 TL ile 4 bin 800 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. 18 ay sonra daire teslimlerinin yapılması planlanan Selimoğlu Eagle Residence projesinde banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.  Sahile 5 dakika, İskele'ye 1 kilometre, Marina'ya 2 kilometre, E-5'e ise 14 kilometre mesafede konumlanan Eagle Residence Kartal projesinin sosyal olanakları arasınad ise fitness center, cafe, restoran, spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu ve kapalı otopark bulunuyor.

 

Eagle Residence hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız



 İstanbul yeni satılık daireler 2013!


Beylikdüzü Dora Park'ta 20 ay vade farksız taksitle 350 bin TL

Dora Park 2 projesi Beyazlar Group tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. Toplam 132 daireden oluşan Beylikdüzü Dora Park 2 projesinde 2+1, 3+1, 4+1 ve çatı dubleksi bulunuyor. 2+1 dairelerin 350 bin TL'den, 3+1 dairelerin ise 480 bin TL'den satışa sunulduğu Dora Park Beylikdüzü projesinde konut teslimlerinin 1 yıl içerisinde yapılması planlanıyor. Projede 20 ay vade farksız taksitle konut sahibi olma fırsatı sunuluyor. 9 bloktan meydana gelen Beyazlar Group Dora Park 2 projesinin sosyal olanakları arasında ise çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness salonu, kamelya, yetişkin yüzme havuzu, sauna ve  güvenlik yer alıyor.


Dora Park 2 hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 İstanbul yeni satılık daireler 2013!



Beylikdüzü Delta Luxury'de 30 ay vade farksız 89 bin TL

Delta Şirketler Grubu tarafından Esenyurt'ta hayata geçirilen Delta Luxury projesi, U şeklinde tasarlanan tek bloktan oluşuyor. Carrefour AVM'nin hemen arka tarafında konumlanan Esenuyurt Delta Luxury, toplam 187 daireden oluşuyor. Stütyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşan Delta Luxury Esenyurt projesinde stüdyo daireler 89 bin TL'den, 1+1 daireler 155 bin TL'den, 2+1 daireler ise 175 bin TL'den satışa sunuluyor. 2014 yılının sonlarına doğru konut teslimlerinin yapılması planlanan Delta Luxury projesinde yüzde 15 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Kalan tutar ise banka kredisi ile taksitlendiriliyor. Ya da yüzde 15 peşinat veriliyor kalan konut bedeli ise firma bünyesinde vade farksız 30 ay taksitlendiriliyor. 


Delta Luxury hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


İstanbul yeni satılık daireler 2013!


Zekeriyapark Villa'da Belgrad Ormanı manzaralı 5+1 villa 850 bin dolar

M&İ İnşaat tarafından Zekeriyaköy'de hayata geçirilecek olan Zekeriyapark Villa projesinde ön talep toplanıyor. Bir ay içerisinde resmi olarak satışa çıkması planlanan Zekeriyapark Villa projesi 370 metrekare büyüklüğünde 5+1 ikiz villlardan oluşuyor. Belgrad Ormanı manzaralı konutların 850 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projesi şirketin bir diğer projesi olan Zekeriyapark Evleri'nin hemen yanıbaşında yükseliyor. 9 bin 66 metrekare alan üzerinde yükselen Zekeriyapark Villa'da toplam 12 ikiz villa bulunuyor. Projede konut teslimlerinin 18 ay içerisinde yapılması planlanıyor.


Zekeriyapark Villa hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


İstanbul yeni satılık daireler 2013!


Nida Beşiktaş yakında görücüye çıkacak

Nida Beşiktaş projesi, Nida İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Önümüzdeki ay satışa çıkması planlanan Nida Beşiktaş projesinin detayları lansmanda açıklanacak. 7 bin metrekare alan üzerinde yükselen Nida Beşiktaş Konutları 8 katlı tek bloktan oluşuyor. Sosyal alanların alışılmışın dışında bloğun üst katında yer aldığı Nida Beşiktaş Konutları'nın inşaat çalışmaları Eylül ayının sonlarına doğru yapılması planlanıyor. 


Nida Beşiktaş hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


İstanbul yeni satılık daireler 2013!


Now Bomonti'de metrekaresi 3 bin 500 dolar

Now Gayrimenkul tarafından Şişli Bomonti'de hayata geçirilen Now Bomonti projesinde ön talep toplanıyor. Konut ve ofislerden meydana gelen Now Bomonti, tek bloktan oluşuyor. Konutların metrekaresi 3 bin 500 dolardan satışa sunulduğu Şişli Now Bomonti projesinde banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. Projede ayrıca firma bünyesinde de alternatif ödeme seçenekleri sunuluyor. Tabanlıoğlu Mimarlık imzası taşıyan Now Bomonti, Anthill projesinin hemen arka tarafında inşa ediliyor. Lansman öncesi fiyatlardan yararlanmak isteyenler için firma VİP Satış günleri düzenliyor. 


Now Bomonti hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


İstanbul yeni satılık daireler 2013!


Halkalı Hayat Park'ta 200 bin TL'ye 2+1

Bayrak Alkan ve Atamer iş ortaklığı ile Halkalı'da inşa edilen Hayat Park projesi, 2 blokta toplam 114 daireden oluşuyor. Büyüklükleri 112 ile 141 metrekare arasında değişen 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan Halkalı Hayat Park projesinde fiyatlar 200 bin TL'den başlıyor. Yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen Hayat Park Halkalı'da kalan tutar ise anlaşmalı bankalardan 60 ay için 0,63, 120 ay için 0,66 faiz oranı ile taksit yapılıyor. Peşin ödemelerde yüzde 5 indirim fırsatının sunulduğu projede, firma bünyesinde de alternatif ödeme seçenekleri sunuluyor. Hayat Park Halkalı'da konut teslimlerinin Kasım 2014'te yapılması planlanıyor. Proje, Halkalı'da Avrupa Konutları Atakent 2'nin hemen karşı tarafında Pehlivan Sokak'ta yer alıyor.


Hayat Park hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


İstanbul yeni satılık daireler 2013!


Sur Yapı Sultanbeyli ön talep topluyor

Sur Yapı tarafından Sultanbeyli'de hayata geçirilen Sur Yapı Sultanbeyli projesi için ön talep toplanıyor. Toplam 300 konuttan oluşan Sur Yapı Sultanbeyli projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve penthouse daire seçenekleri yer alıyor. Daire teslimlerinin 30 ay sonra yapılması planlanan projenin ön talep toplama sürecinde müşteriden 10 bin TL alınıyor. Bu müşterilere projenin yapım aşamasında 10 bin TL indirim yapılıyor. Önümüzdeki aylarda resmen satışa çıkacak olan Sur Yapı Sultanbeyli projesi, TEM'e bir dakikalık mesafede yer alıyor. 


Sur Yapı Sultanbeyli hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön