27 / 04 / 2024

İstanbul Tuzla Yenişehir Projesi ihalesi 7 Mart'ta yapılacak!

İstanbul Tuzla Yenişehir Projesi ihalesi 7 Mart'ta yapılacak!

Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetim ve Tic. A.Ş tarafından İstanbul Yenişehir Projesi ihalesi 7 Mart 2013 tarihinde yapılacak...




Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetim ve Tic. A.Ş tarafından açık ihale usulüyle yapılacak olan İstanbul Yenişehir Projesi, Tuzla 120 ada 1 parsel arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı ihalesi 7 Mart 2013 Perşembe günü saat 15.00'te yapılacak.


Arsa alanı 260 bin 489,41 metrekare olan İstanbul Tuzla Orhanlı 'daki lojistik alanın emsali 2.50, emsale esas inşaat alanı 651 bin 223,52 metrekare olarak belirlendi. Bu alanlarda konaklama, rezidans, özel sağlık tesisi, özel okul, alışveriş merkezleri, sergi salonları, çarşı, dini tesis alanları, turizm büroları, lokanta, kat otoparkı, kafeterya, gümrükler, antrepo ve depolar, nakliye ambarları, haller, kargo aktarma tesisleri, perakende dağıtım birimleri, depolama tesisleri, bakım - onarım, yükleme - boşaltma, tartı, barkodlama, ambalajlama, paletleme vb. lojistik faaliyetleri, sigorta ve gümrük acenteleri, taşıma işleri komisyoncuları, ro-la, stok ve triyaj alanları, tır - kamyon parkları, manevra sahaları, lojistik faaliyetlerinden kaynaklanan atıkları değerlendirme istasyonları ile ihtiyaç duyulan diğer donatı ve hizmet alanları yer alabilir. 


Teklif alma şartnamesi için tıklayın

İhale ilanı için tıklayın


Konum


İstanbul Tuzla Yenişehir Projesi ihalesi 7 Mart ta yapılacak!


0212 669 00 80

www.emlakinsaat.com.tr


Geri Dön