25 / 04 / 2024

İstanbul'a bisiklet yolu müjdesi!

İstanbul'a bisiklet yolu müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı-Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü, Belgrad Ormanı girişine kadar uzanacak 6.5 kilometre uzunluğundaki bisiklet yolu için hazırlıklara başladı. İşte yeni bisiklet yolunun detayları...



İstanbul Sarıyer Hacıosman Metro İstasyonu'ndan başlayarak, Büyükdere Bahçeköy Yolu-Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi- Valide Sultan Caddesi- Bahçeköy Orman Fakültesi güzergahını takip edip, Belgrad Ormanı girişine kadar devam eden, 6.5 kilometre uzunluğunda yeni bir bisiklet yolu daha hayata geçecek.


İstanbul a bisiklet yolu müjdesi!


Belgrad Ormanı girişinden sonra da, halen orman içinde mevcut bisiklet yolu ile entegre olabilecek olan bisiklet sürücüleri; isterlerse kendi bisikletleri ile ya da istasyondaki İSPARK bisiklet kiralama sistemi ile bu güzergahta rahat ve konforlu bir biçimde bisiklet kullanabilecek.


İstanbul a bisiklet yolu müjdesi!


Entegre Metro Sistemi ile Sarıyer/Hacıosman'a ulaşabilen herkes Belgrad Ormanında da bisiklet keyfi yapabilecek.


İstanbul a bisiklet yolu müjdesi!


Uygulama Projesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı-Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü'nce hazırlanan 6.5 km. uzunluğundaki bisiklet yolu, mevsim şartlarının iyileşmesini müteakip Trafik Müdürlüğü ve Yol-Bakım Müdürlüğü'nce hayata geçirilecek.


İstanbul a bisiklet yolu müjdesi!


NTV


Geri Dön