25 / 04 / 2024

İstanbul'a damgasını vuracak yeni yaz mekanları!

İstanbul'a damgasını vuracak yeni yaz mekanları!

Bütün ahali yazın gelmesini dört gözle bekliyor. Malum kış uzadıkça uzadı. Umarım bir an önce havalar ısınır da yazlık mekanlarda alırız soluğu. İstanbul 'un yazı yeni açılan mekanları ile bir başka güzel oluyor. İşte bu yaz İstanbul'a damgasını vuracak m



Nahide Büyükada

Nahide, Büyükada 'da yeni bir mekan açıyor. Nahide Hanım, şehirden sıkılıp çılgın ruhuna uygun yeni bir mekan yapmaya karar vermiş ve Büyükada 'da kendisinin rüya adası dediği bir mekan yapmış. Her yanında heyecan, egzotizm fışkıran bir macera cenneti. İçinde plajı, hatta insanları oraya getiren teknesi ile yepyeni bir eğlence ve heyecan merkezi olacak. Bu arada tropik lezzetler, kokteyller ve her gece ayrı bir eğlence cümbüşü planlamışlar.

Hardal ve Elio

Asmalımescit 'in sevilen mekanı Hardal, 2. şubesini trafiğe kapanan ve pek bir şık hale gelen Atiye Sokak 'ta açtı. Mekan hem yeri hem de mönüsüyle Nişantaşı 'na yeni bir hareket getireceğe benziyor. Ayrıca yine aynı sokakta Elio da bu yazın hit mekanlarından olacak gibi. Elio 'nun İtalyan ağırlıklı şahane bir Akdeniz mönüsü var. Arka bahçesi de görülmeye değer doğrusu.

Bloom Ulus

Otto ekibi Ortaköy Ulus aralığında Bloom adında yeni bir restoran açtı. Yemyeşil ağaçların arasında muhteşem bir mekan. Buradaki yeni tatlar, enteresan kokteyller ve muhteşem teras yazın en çok konuşulacak mekanlarından biri olacak.

W Teras Akaretler

W 'nun terası tekrar yapılıyor. Bu kışın gözde partilerinin yapıldığı W Lounge da terasa taşınıp partilerine orada devam edecek. Fredericks 'in mönüsü de daha bir yaza uygun yapılarak terasa taşınıyor.

Backyard Bebeköy

Bildiğiniz gibi açıldığından beri Bebeköy, hem spor salonuyla hem havuzuyla İstanbulluların gözdesi olmuştu. şžimdi de mekanın arka bahçesi Backyard şahane manzarası, kocaman rahat şezlongları ve müthiş mohitosuyla bu yazın gözde mekanı olacak gibi görünüyor.

çeşme ve Bodrum'da konsept mekanlar gözde

Sadece İstanbul ile kısıtlı kalmayanlar için Bodrum ve çeşme'nin rotasını da belirledik... Yeni açılan mekanlarla cıvıl cıvıl bir tatil geçireceksiniz...

Bodrum Virgin

Bodrum Virgin Otel bu yaz deyim yerindeyse eğlencenin Disneyland 'ı oluyor. Bünyesinde beach partileriyle ünlü Bianca Beach, İstanbul 'dan tanıdığımız Levendiz Meyhanesi, kışın favori mekanı Piyasa Bar var. Cenk Eren 'le My Pavyon ve Bodrum 'un ilk kapalı büyük Ceramic isimli gece klubüyle 24 saat eğlence olacak. Bodrum 'un en büyük konser alanı Bodrum Arena da yaz boyu yerli ve yabancı starların konserlerine ev sahipliği yapacak. Bunca mekan ise Emre Ergani ve ekibi tarafından işletilecek.

Bodrum Port

Bodrum Port açılıyor. İçinde Beyza Gürbüzer de meyhane açıyor. Bu proje Erol ve Varol Kaynar kardeşlere ait. Hem mönüsü hem de eğlencesiyle Bodrum 'a renk katacak gibi duruyor.

29 Beach Kum Otel

Gece hayatının duayenlerinden Metin Fadıllıoğlu yıllardır başarıyla sürdürdüğü 29 'u Bodrum 'un ünlü oteli Kum 'da açacak. Burası da Bodrum 'un patlayan mekanlarından olacak gibi duruyor.

Biber Alaçatı

Biber Bar bu yaz müdavimlerinin yanına Alaçatı 'ya taşınıyor. Geçtiğimiz yıllarda Tipsy ismiyle Esra Özkan tarafından işletilen mekan bu yaz Biber Bar olarak hizmet verecek.

Alaçatı Babylon

Alaçatı Babylon 'da harıl harıl inşaata devam ediyor. Mekan yaptığı yeniliklerle yaza yine damgasını vuracak mekanlardan biri olacak.

çeşme 7800

Geçen yazın popüler mekanı 7800 Otel 'in yeme içme eğlence operasyonu Emre Ergani ve ekibince yenileniyor. 7800 gündüzleri beach ve restoran olarak işletilecek; gece ise, Tolga Atalay 'ın hazırladığı mönüsüyle 7801 adlı restoran Akdeniz mutfağıyla hizmet verecek. Sonra da bar devreye girecek. Eğlence ekinin başında ise, Yusuf Davidas, Fahri çağlayan gibi  İzmir  'in tanıdığı isimler yer alıyor.

Reina VIP Lounge

Özellikle yabancı turistlerin çok sevdiği Reina, ağır abiler için hazırladığı yeni VIP Lounge misafirlerine özel bir hizmet vermek için hazırlanmış.
O eşsiz Boğaz manzarasını tepeden son derece rahat koltuklarla seyredebileceksiniz.
Vatan/Ayşe Brav


Geri Dön