19 / 03 / 2024

İstanbul’da 150 bin TL’ye cadde dükkanı!

İstanbul’da 150 bin TL’ye cadde dükkanı!

Türkiye’nin ilk planlı kent meydanında yüzde 100 Emlak Konut güvecesi ile inşa edilen Başakşehir Merkez Çarşı’daki cadde mağaza ve dükkanları 150 bin TL’den başlayan fiyatlarla 28 Ağustos’ta açık artırmaya çıkıyor.



Başakşehir Merkez Çarşı hakkında detaylı bilgi için tıklayın


İstanbul’un en çok değerlenen ilçelerinden Başakşehir’de her ayrıntısı planlanarak inşa edilen kent meydanındaki Başakşehir Merkez Çarşı’nın etrafında metro, tramvay, havaray, hastaneler, okullar, resmi kurum alanları, içerisinde hayvanat bahçesi barındıran 380 bin metrekarelik dev şehir parkı gibi yatırımlara yer alıyor. 


150 bin TL’den başlıyor

Başakşehir Merkez Çarşı, bugün 750 bin kişinin yaşadığı Başakşehir’deki resmi kurum alanları ve merkez lokasyonda yer alacak donatılara komşu konumda inşa ediliyor. 33 metrekareden 1600 metrekareye kadar farklı büyüklülüklerde ve tamamı cadde dükkanı ve mağazası olan projedeki dükkanlar 6 metreye kadar çıkan kat yükseklikleriyle de dikkat çekiyor. 


Özel hastane, botanik şehir parkı ve İkitelli Entegre Sağlık Kampusü yolu, tramvay durağı, meydan ve resmi kurum alanlarının bulunduğu 7 gün 24 saat yaşayacak bir yaya ve araç trafiğine sahip olan Başakşehir Merkez Çarşı’daki dükkanlar yüzde 18 KDV dahil , 150 Bin liradan başlayan fiyatlar ve 10 yıla yayılan ödeme planıyla Emlak Konut’un tarihi kampanyasına katılıyor.


Tarihi fiyat, tarihi fırsat

Emlak Konut tarafından geliştirilen ülkemizin yarınlarına güveniyoruz kampanyasına Başakşehir Merkez Çarşı olarak katıldıklarını söyleyen Makro-Akyapı İcra Kurulu Üyesi Mahmut Asmalı, “Kampanya şartlarıyla dükkanların başlangıç fiyatları biraraya gelince, tarihi bir fiyatla tarihi bir fırsat ortaya çıkıyor. Bugün biz fedakarlık yapma adına 1+0 daire dahi alınamayacak bir fiyata %18 KDV de dahil olmak üzere 150 Bin TL den başlayan fiyatlara kadar çektik ve Emlak Konut da ödemeyi 10 yıla yaydı. Bu sayede 875 TL aylık taksitle, ülkesine güvenen  vatandaşlarımızın yarınlarına yatırım yapmasını hedefledik” şeklinde konuştu. 


Ön şart ve sınırlama yok..

Kampanyaya katılım için Basaksehirmerkezcarsi.com üzerinden önbaşvuru yapılması gerektiğini belirten Mahmut Asmalı, “Bu projeden dükkan sahibi olmak isteyen vatandaşlarımız 26 Ağustos’a kadar yapıp, 100 TL karşılığında açık artırma şartnamesini almaları gerekiyor. 28 Ağustos Pazar günü saat 12’deyse açık artırmada kendilerinin ya da noter üzerinden vekalet verdikleri, vekillerinin hazır bulunmaları gerekiyor” diyerek katılım için başka bir ön şart aranmadığını belirtti.


Orta gelirliye yatırım fırsatı

Asmalı sözlerini şöyle sürdürüyor; “Öncelikli hedefimiz böylesine bir fırsat kapmayasında hak ve eşitlik sağlanması adına dileyen herkesin dilediği fiyattan yatırımını yapabilmesine imkan tanımak. Eşe dosta veya referansa bağlı değil, gerçek vatandaşların Emlak Konut’un himaye ve denetiminde şeffaf bir satışla bu fırsattan eşitçe yararlanabilmesi adına açık artırma yapıyoruz. Bu fiyatlar ve ödeme koşullarıyla özellikle orta gelir grubundaki vatandaşlarımızın yarınlarına yatırım yapabilmesi adına tarihi bir şans oluşturduğumuzu düşünüyoruz.”


Geri Dön