29 / 03 / 2024

İstanbul'da 25 Kasım'da 2 inşaat fuarı başlıyor!

İstanbul'da 25 Kasım'da 2 inşaat fuarı başlıyor!

İstanbul 25 Kasım'da CNR Expo Fuar Merkezi'nde 2 önemli sektör fuarına ev sahipliği yapacak. Bunlardan biri bu yıl 7.si düzenlenecek Natural Stone Fuarı, diğeri ise 6. Çatı, Cephe ve Yalıtım Sistemleri ve Teknolojileri Fuarı...



Türk mermer ve doğaltaşlarının tüm çeşitleri, 25-28 Kasım 2010 tarihleri arasında dünyanın ikinci büyük Mermer, Doğaltaş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı Natural Stone’da sergilenecek. Geçtiğimiz yıl düzenlenen fuarda 3.124’ü yabancı 26.439 ziyaretçinin ilgi göstermişti, bu yılda fuara ilginin yüksek olması bekleniyor. Bu yıl 7.si düzenlenecek Natural Stone Fuarı Türkiye ekonomisinin kalbinin attığı İstanbul’da yerli-yabancı sektör temsilcilerini buluşturacak. Fuar CNR Expo Fuar Merkezi'nde düzenlenecek..

Detaylı bilgi için: www.cnrnaturalstoneturkey.com

Aynı tarihte düzenlenecek diğer fuar ise 6. Çatı, Cephe ve Yalıtım Sistemleri ve Teknolojileri Fuarı... CNR, 25-28 Kasım 2010 tarihleri arasında İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi'nde düzenlenecek 6. Çatı, Cephe ve Yalıtım Sistemleri ve Teknolojileri Fuarı sektördeki yenilikleri görücüye çıkarıyor. Fuarda yalıtım, cephe düzenleme ve teras uygulamaları sektör profesyonellerine çözüm önerileri ile birlikte sunulacak.

ÇATIDER (Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği) ve CNR Ekspo Fuarcılık işbirliğinde açılacak fuarda, cephe kaplama ve uygun yalıtım sistemleri ziyaretçilere uygulamalı olarak gösterilecek. Fuar katılımcılarına KOSGEB ise katılım desteği sağlıyor. Çatı, Cephe ve Yalıtım Sistemleri ve Teknolojileri Fuarı'nın ihtisas fuarı kimliğiyle çatı ve cephe endüstrisinin gelişiminde belirleyici rol aldığı belirtiliyor.

Detaylı bilgi için: www.cnrcaticephe.com


Geri Dön