19 / 04 / 2024

İstanbul'da 704 metruk bina yıkıldı!

İstanbul'da 704 metruk bina yıkıldı!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri ve ilçe belediyeleri tarafından başlatılan proje kapsamında 732 bina yıkıldı. İstanbul'da en çok yıkım 158 metruk bina ile Beylikdüzü'nde yapıldı.



İstanbul'da metruk binaların yıkımı hızla sürüyor. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından metruk binalar yıkılıyor. 


Mahallelerde tehdit oluşturan, terk edilmiş, hurda otomobillerin, uyuşturucu satıcıların merkezi haline gelmiş binalar tespit ediliyor. 


2015 yılında hayata geçirilen ''Güvenli Yaşam Alanları'' projesinin detaylarına ulaşıldı. Proje dahilinde 704 metruk binanın yıkımının gerçekleştirildiği öğrenildi. 


İstanbul Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri ilçe belediyeleriyle başlattığı proje dahilinde 732 bina yıkıldı ve 304 hurda araç da otoparklara çektirildi.


Ekipler tarafından verilen bilgilere göre, Beşiktaş, Tuzla, Bayrampaşa, Adalar, Sarıyer, Beyoğlu, Kartal, Sultangazi ve Şile'de hiç yıkım gerçekleşmedi.


Proje kapsamında en çok yıkım 158 metruk bina ile Beylikdüzü'nde yapıldı. Beylikdüzü'nü 147 bina ile Maltepe'yi 74 bina ile Esenyurt takip ediyor.




Habertürk


Geri Dön