20 / 04 / 2024

İstanbul'da metrobüs çilesi Avcılar'dan başlıyor!

İstanbul'da metrobüs çilesi Avcılar'dan başlıyor!

İstanbul tamamen bitmiş durumda! Yollardaki trafik çilesinden kurtulmak için metrobüse akın eden vatandaşı kötü bir sürpriz bekliyor...



Metrobüs hattı çalışmaları kapsamında Avcılar'daki son durak iptal edilip, yerine başka bir durak yapıldı. Yeni duraktaki gişe sayısının az olması yüzünden metrobüse ulaşmak isteyen yolcular uzun kuyruklar oluşturdu.


Metrobüs hattının Beylikdüzü'ne kadar uzatılması üzerine, Avcılar'daki metrobüs son durağı kapatıldı. Son durağın yerine D-100 Karayolu üzerine başka bir durak yapıldı. Duraktaki gişe sayısının düşmesi, metrobüs yolcularına zor anlar yaşattı. Durağa ulaşmak isteyen yolcular, üst geçitte uzun kuyruklar oluşturdu. İniş ve çıkışların tek merpenden yapılması nedeniyle yaşanan yoğunlukta vatandaşlar, dakikalarca durağa ulaşmak için uğraştı.


TRAFİKTE SON DURUM NE?


Bugüne kadar metrobüsler, D-100 Karayolu üzerine yapılan köprü ile yolun yan tarafındaki durağa geçiyordu. Yolcularını burada indirdikten sonra dönüş yapan metrobüsler, yine buradan yolcularını alarak yoluna devam ediyordu. Artık metrobüsler yeni yapılan altgeçitten yan tarafa geçerek dönüş yapıyor ve D-100 Karayolu üzerindeki duraktan yolcu alıyor.


HABERTÜRK


Geri Dön