20 / 04 / 2024

İstanbul'daki konutlara Arap ilgisi!

İstanbul'daki konutlara Arap ilgisi!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Gül Yapı ve Gül Proje, CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenlenen ve bu yıl 35 bin kişinin ziyaret etmesi beklenen Emlak 2014 Fuar’ında projelerini görücüye çıkarttı.



İstanbul’un orta ve üst gelir seviyelerine yönelik, Gülpark Yaşam,  Eyüp Park, Kavaklı Konakları, Kalekent projelerini fuarda sergileyen firma Arap gayrimenkul yatırımcılarının ilgisini çekti. 


Bu yıl alanı 2 kat büyüyen fuarda 200’den fazla nitelikli projenin yerini alacağını, kendilerinin de İstanbul’un yaşam ve yatırım için en uygun lokasyonlarındaki 4 ayrı projeyi vitrine çıkaracaklarını belirten Gül Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül, yoğun bir ilgiyle karşılaştıklarını dile getirdi. 


Fuarın ilk gününde Arap yatırımcılara 11 Konut satışı gerçekleştirdiklerini belirten Gül, Türkiye’nin yabancı yatırımcıların konut yatırımı yapması için uygun şartları taşıdığını dile getirdi.  


Gül Yapı ve Gül Proje’nin fuarda tanıtacağı Gülpark Yaşam projesi, Esenyurt’ta 1+0’dan 3+1’e kadar değişen daire tipleri yer alıyor. 


2015 yılında teslim edilecek projede 564 konut ve 60 ticari birim bulunuyor. 


Eyüp Park projesi ise Eyüp’te toplam 329 konuttan oluşuyor. 3 blok halinde inşa edilen projede teslimler Haziran 2015’te gerçekleşecek. 


Öte yandan aileye yönelik olarak özel tasarlanan Kavaklı Konakları, İstanbul Yakuplu’da yükseliyor. 

285 konut ve 67 mağazanın yer aldığı projede; çocuk oyun alanları, dinlenme alanları,  buhar odası, fitness center, spor alanları, sauna, yüzme havuzu bulunuyor 


Toplam 100 bin metrekare arazi üzerine kurulu Kalekent projesi ise Beylikdüzü’nde yükseliyor. Projenin ikinci etabının satışları sürerken, 1471 konut, 52 mağaza olarak planlanan projenin ilk etabı Aralık 2015, ikinci etabı Aralık 2016 tarihinde teslim edilecek.


Zaman





Geri Dön