19 / 04 / 2024

İstanbul'un en çok turist çeken oteli: CVK Park Bosphorul!

İstanbul'un en çok turist çeken oteli: CVK Park Bosphorul!

Taksim Gümüşsuyu'nda tarihi dokuyu lüksle buluşturan CVK Park Bosphorus Hotel, açılışından itibaren çok kısa bir sürede istanbul'un en çok ziyaretçi ağırlayan oteli oldu.



Taksim Gümüşsuyu'nda tarihi dokuyu lüksle buluşturan CVK Park Bosphorus Hotel, açılışından itibaren çok kısa bir sürede istanbul'un en çok ziyaretçi ağırlayan oteli oldu. 250 bin misafir ağırlayan, yıl genelinde yüzde 90'ın üzerinde doluluk oranlarına ulaşan CVK Park Bosphorus Hotel, Türk turizmine katkı sağlamanın yanı sıra ekonomiye de hatırı sayılır döviz kazandırdı. 


Akşam 



Bu haber Milliyet Gazetesi'nde şöyle yer aldı:



Türkiye ve Avrupa’nın en lüks otelleri arasında yer alan CVK Park Bosphorus Hotel, 2015’te ağırladığı toplam 250 bin misafir sayısı ile İstanbul’un en çok tercih edilen oteli oldu.


Yıl içinde yüzde 90’ı aşan doluluk oranıyla hizmet veren CVK Park Bosphorus Hotel, Ortadoğu’dan Birleşik Arap Emirlikleri’ne, 28 AB ülkesinden Uzak Doğu ülkelerine kadar dünyanın her bölgesinden misafir ağırladı.

Birbirinden farklı ve özel odaları ile her beğeniye hitap eden otel, 65 tanesi ‘Park Prestige Suites’ formatında, 23’ü süit olmak üzere toplam 450 odayla hizmet veriyor. Park Prestige Suites, lüks hizmet isteyen ancak ev konforundan da vazgeçmeyen yerli-yabancı 50 bin kişiyi ağırladı. Otelde, 70 metrekare büyüklüğündeki stüdyo dairelerden 950 metrekare büyüklüğündeki 4+1 yaşam alanlarına kadar farklı hacimlerde suitler yer alıyor. 



Geri Dön