10 / 05 / 2024

İstanbulun merkezinde 5 yıldızlı ofisler!

İstanbulun merkezinde 5 yıldızlı ofisler!

İstanbulun önemli ticaret merkezlerinden 4. Leventte kurulan Gökyapı Ofis Merkezi, kendi ofisini kurmak isteyen, ancak yeterli sermayesi bulunmayan ya da kurumsal imajlarına önem veren ve bir plazada ofisi olsun isteyenlere farklı alternatifler sunuyor...



6 kattan oluşan Gökyapı Ofis Merkezinde 12 36 metrekare arası farklı ölçülerde toplam 46 ofis bulunuyor. 500 dolardan başlayan aylık kiralama bedelinin dışında başka hiçbir masraf ödenmeyen merkezde, ortak kullanım alanı, sekreterlik hizmeti, toplantı odası ve ofis içi tüm hizmetlerden faydalanılabiliyor.  Aidat, elektrik, su, doğalgaz, temizlik, güvenlik, faks, posta, vale park gibi tüm hizmetler kira bedelinin içinde yer alırken ofislerde, mobilya, 32'' LCD TV, uydu yayını,  klima, merkezi müzik sistemi, yangın ihbar sistemi, kablolu ve kablosuz internet, dahili ve harici telefon hattı da mevcut.

Konumu itibariyle metro istasyonuna ve toplu taşıma araçlarına 200 metre mesafede bulunan Gökyapı Ofis Merkezinde kullanılan parmak izi okuyucularıyla 24 saat ofislere giriş yapılabiliyor. Tüm ofislerin kapıları kartlı geçiş sistemi ile açılırken her ofisin kapısında kendine ait tabela olarak kullanılan ve aynı zamanda işyeri reklam bilgilerinin de yer alabileceği birer LCD ekran mevcut.

Gökyapı Ofis Merkezinin kurucusu Göksel Demirkaya, konum itibariyle İstanbulun en merkezi noktalarından birinde bulunduklarını ve cazip ödemelerle çok farklı avantajlar sunduklarını belirtiyor. Son derece şık bir tasarıma sahip ofislerin her an kullanıma hazır olduğunu ifade eden Demirkaya, Özelikle yeni iş kuranlar ve İstanbula geldikleri zaman hazır bir ofisleri olsun isteyenler için çok cazip bir çalışma ortamı yarattık. Kurumsal imajlarına önem verenler ve bir plazada yerleri olsun isteyenler ofisten içeriyi girdikleri anda işlerine başlayabilirler. Birinci sınıf malzemelerle 5 yıldızlı bir ofis hizmeti sunuyoruz. Ofis sahiplerine merkezin altında bulunan İstanbul Pilavın restoranını kullanma imkanı ve yüzde 20 de indirim avantajı sağlıyoruz dedi.

0212 282 64 12


 


Geri Dön