19 / 04 / 2024

İstanbul'un sanayi ve depolamada merkez lokasyonu!

İstanbul'un sanayi ve depolamada merkez lokasyonu!

İstanbul'da son yıllarda konut ve ticari projelerle ön plana çıkan Esenyurt yatırımcıların gözdesi durumunda. İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen Tem 34 projesi ise bölgede parlayan projelerden biri..



Merkezi lokasyonu ile dikkat çeken Esenyurt bölgesinin doğusunda Küçükçekmece Gölü, batısında Büyükçekmece, kuzeyinde Hoşdere mahallesi ve TEM Karayolu, güneyinde Firuzköy ve E-5 Karayolu bulunmaktadır.


İstanbul'da son yıllarda konut ve ticari projelerle ön plana çıkan Esenyurt yatırımcıların gözdesi durumunda. İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen Tem 34 projesi ise bölgede parlayan projelerden biri. 


Son dönemlerde modern sanayi kavramının karşılığını veren Tem 34 projesi İstanbul Esenyurt'ta tem otoyoluna cephe aksta hayata geçiriliyor. 3. Köprü ve 3. Havalimanı bağlantı yolları arasında, ikitelli gişelerine yalnızca 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.


Tem 34 projesinde toplam 200 bin metrekare kapalı alan 400 m2 ile 25.000m2 arasında hemen teslim fabrika, depo ve dükkanlar mevcuttur. 


Tem 34'ün dikkat çeken ayrıcalıklar arasında;

*1000 m2’ye düşen 180 kVA yüksek enerji altyapısı,

*Ağır yük taşıma kapasitesi,

*Maksimum verim sağlayan son teknoloji ekipmanları,

*Her kata bağımsız tır girişleri,

*Tırların rahatça giriş, çıkış ve manevra yapabileceği 13 metre genişliğindeki koridor alanları, *9-10 metre genişliğinde kolon aralıkları,

*Her bağımsız bölüme özel 4,7 metre yüksekliğinde endüstriyel kapılar,

*80x80cm şaft boşlukları,

*7-10 metre kat yükseklikleri, asma kat ile metrekareyi artırma imkanı.

 


Tem 34 projesi hakkında detaylı bilgi için tıklayın.



Adres: İkitelli Organize Sanayi Bölgesi 

Atatürk Bulvarı No:104/A Başakşehir/İSTANBUL

 

444 87 34

http://tem34.com.tr/





Geri Dön