29 / 03 / 2024

İşte 2015 dekorasyon trendleri!

İşte 2015 dekorasyon trendleri!

Asortie Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı ünlü mobilya tasarımcısı Murat Erat mobilyada ve dekorasyonda 2015 trendlerini anlatıyor. İşte 2015 dekorasyon trendleri..



Bu sene tamamen organik renkler moda. Ahşap tonları, yeşiller, beyaz ferahlığı, su saydamlığı, gökyüzü mavisi, bulut grisi.


Nerede doğal malzemeler, doğal tablolar, halı, perde ve örtüler varsa evinize iliştirebilirsiniz. Bir de bunlara eşlik eden altın ve gümüş renkli tasarımlar var ki işte tam da 2015 moda renkleri.


İşte 2015 dekorasyon trendleri!



Mobilyalar

Tamamen ahşap, toprak, beyaz detayların hakim olduğu mobilyalarda ahşabı her detayda görmek mümkün. Yastık kısmı minik ve geri kalan her detayı ahşap olan sandalye ve koltuklar ise en çok ilgi görenler arasında.


 Ev Tekstili

Desenli kumaşlar ve onları birbiriyle kombinlemek bu yıl da oldukça moda. Rengârenk desenleri döşemelik kumaşlarınızda, halı ve perdelerinizde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.  Kuşlar, aslanlar, kaplanlar, geyikler, zebralar... En önemlisi de favorim baykuşlar yine bizlerle bu yıl. Ev dekorasyonunuzda hayvan figürlerine sıkça yer verebilirsiniz. Çocuk odası duvar kağıtları, örtüler, yastıklar, dekoratif objeler.. bir çok hayvan figürlü ürünü evinizin baş köşesine koyabilirsiniz. 


İşte 2015 dekorasyon trendleri!



Aksesuarlar

Hayvan figürleri yastıklardan tablolara her yanda hakim olacak bu sene. Mumlar ise ikinci özel detay. Ancak mumlar ile oluşturulacak tasarımların son derece organik ve tıpkı bir dağ evi havasında düzenlenmesi gerekiyor. 



Geri Dön