19 / 04 / 2024

İşte Ebru Gündeş'in mal varlığı!

İşte Ebru Gündeş'in mal varlığı!

Habertürk Gazetesi yazarı İpek Durkal, bugünkü yazısında Ebru Gündeş'in mal varlığını konu aldı. İşte o yazı...



Habertürk Gazetesi yazarı İpek Durkal, bugünkü yazısında Ebru Gündeş'in mal varlığını konu aldı. İşte o yazı...


Reza Zarrab, Ebru Gündeş’in kendisinden boşanmak istediğini açıkladığı saatlerde biz Habertürk’te canlı yayındaydık.


Ebru Gündeş ise Ruffles Otel’de Coşkun Sucukları’nın sahibi Kemal Coşkun’un düğününde sahne alıyordu. Düğüne katılanlar, Gündeş’in o geceki performansını, neşesini anlata anlata bitiremiyor. O günden beri pek çok şey konuşuldu ve bu ayrılık kararı için onlarca sebep öne sürüldü.


Kimi, “60 yıl ömür biçtikleri evliliklerinde zor gününde sahip çıkmadı” diye eleştirdi Gündeş’i kimi de “Geç bile kaldı boşanmakta” diye destek çıktı sanatçıya.


NAFAKA MI İSTESİN?

En çok üzerinde durulan konuysa, ikili arasındaki mal paylaşımı. Herkes, o ucu Mars’a kadar giden malların nasıl paylaşılacağını merak ediyor. Ben, bu saatten sonra çiftin aralarında herhangi bir mal paylaşımı yapacaklarını sanmıyorum. Üstelik bu ayrılık kararının, edinilmiş malların korunması açısından da etkili olacağını düşünüyorum.


Dünyanın bin türlü hali var ama Gündeş’in dünyalık denilen kısmında yok yok... Boğaz’da bir tarihi yalı, Kanlıca’da bir yalı, Ulus Sitesi’nde bir daire, Beykoz’da bir villa, Levent Sapphire’de 2 daire, Etiler’de bir daire, Bodrum’da milyon dolarlık bir yazlık, Dubai’de bir daire ve 800 bin lira değerinde bir at..


Allah aşkına siz söyleyin, Gündeş ayrılırken ne istesin Zarrab’dan? Çocuğuna aylık 5 bin lira nafaka mı? Gündeş zaten sahneden en iyi parayı kazanan 2-3 isimden biri. En son sahneye çıktığı düğünde 150 bin lira aldı. Bu saatten sonra bu evlilikte mal paylaşımı değil, olsa olsa edinilen malların korunması için bir formül bulunur.




Habertürk


Geri Dön