27 / 04 / 2024

İşte icralık olan ünlüler!

İşte icralık olan ünlüler!

Ünlülerin aldıkları lüks araba ve villalarla haber olmasına alışkınız. Ancak içlerinde bazıları var ki, haciz memurlarıyla karşılaşmak durumda kaldılar. İşte icralık olan ünlüler.



Haciz kelimesi ürkütücüdür. İlk akla gelen dar gelirli bir ailenin borçlarını ödeyemedikleri için maruz kaldığı hukuki durumdur. Ancak bu hadise sadece belli bir gelir seviyesindeki insanların, ailelerin başında değil. Son dönemde de çok fazla rastlar olduk haciz haberlerine. Ama bu haciz başka haciz. Sanatları karşılığında büyük paralar  kazanan ünlüler, şu sıralarda borçları yüzünden yedikleri hacizlerle uğraşıyor. Kimler yok ki üstede, işte ünlü' haciz hikayeleri...



MÜJDAT GEZEN'İN İNŞAAT FİRMASIYLA ANLAŞAMAZLIĞI

Ünlü tiyatrocu Müjdat Gezen'in Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde 2011'de hizmete açtığı kültür ve eğlence merkezine haciz işlemi yapıldı. sebep ise binanın inşaatı için malzeme veren firmaya 92 bin liralık alacağının ödenmemesiydi. Firma, alacağına matsuben polis işleminde haciz işlemi yaptırdı.


 İşte icralık olan ünlüler!



İMPARATOR'UN BAŞI HACİZLE BELADA

İmparator’ lakaplı sanatçı İbrahim Tatlıses de hacizle başı derde giren isimlerden. Haciz işlemini yaptıran kişi ise ünlü prodüktör Erol Köse. Köse, sözleşmesine rağmen başka bir müzik şirketinden albüm çıkaran İbrahim Tatlıses’e karşı açtığı davayı kazandı. Bir televizyon programına katılan Köse, “İbo’nun 7 tane arabasının üzerinde haciz kararım var. İstesem her an alırım ama şimdilik bekliyorum'' ifadelerini kullandı.



İşte icralık olan ünlüler!




RAFET EL ROMAN'IN TUĞBA ALTINTOP'LA KAVGASI

Rafet El Roman'ın Tuğba Altıntop'la geçirdiği sancılı boşanma sürecinin ardından ikili, bir başka davayla tekrar karşı karşıya geldi. Altıntop, ikilinin evli oldukları dönemde ortak olduklar R.E.R Müzik Şirketi’nin yüzde 49’luk hakkını vermediği gerekçesiyle eski eşine dava açtı. Mahkeme Rafet El Roman'ı 142 bin TL tazminat ödemeye mahkum etti. Ünlü şarkıcı tazminati ödemeyince Beyoğlu’ndaki evi haciz memurları tarafından ziyaret edildi.



İşte icralık olan ünlüler!




GAYRİMENKUL ZENGİNİ EMRAH'DA İCRALIK OLDU

Geçtiğimiz aylarda, ‘gayrimenkul zengini’ olarak bilmen şarkıcı Emrah çok cüzi bir borcu nedeniyle hacizlik oldu. Emrah’ın iki aracına bin 227 liralık borcu nedeniyle haciz kondu. Daha sonra borcu kapatan ünlü sanatçı haciz kararını kaldırttı. Hikayesi şöyleydi: Emrah bir dairesini güzellik merkezine 5 yıllığına kiraya verdi. Ancak bir yıl soma daireyi bir başkasına sattı. Dairede tadilat yapan güzellik merkezi ise, mağdur oldukları gerekçesiyle mahkemeye başvurdu ve 400 bin liralık tazminat davası açtı. Sonuç olarak güzellik merkezinin avukatı Asuman Yüksel'e vekâlet ücreti olarak faiziyle birlikte 1227 lira ödenmesine hükmedildi. Fakat Emrah bu vekâlet ücretini zamanında ödemedi. Bunun üzerine avukat tarafından icra takibi başlatıldı.



İşte icralık olan ünlüler!




DİVA'NIN MERCEDESİNE TEDBİR KONULUNCA 

Türk sanat müziğinin pası Bülent Ersoy'da haciz kurbanı ünlüler arasında yer alıyor. Çoğunlukla pahalı alışverişleri ve mücevher tutkusuyla tanınan Ersoy’un Mercedes marka arabasının üzerinde 6 tane haciz olması hayranlarını şaşırttı. Ersoy’un mal varlığı üzerindeki hacizden haberi olup olmadığı bilinmiyor.



İşte icralık olan ünlüler!




HALUK LEVENT’E İCRA ŞOKU

Rock müziğin bir döneme damgasını vuran isimlerinden Haluk Levent’in başı haciz derdiyle sık sık belaya giriyor. Uzun süre borçları nedeniyle gündeme gelen Levent’in, daha önce evine ve konser gelirlerine de haciz gelmişti.



İşte icralık olan ünlüler!




Bugün


Geri Dön