25 / 04 / 2024

İşte İnanç Kabadayı'nın bilinmeyenleri!

İşte İnanç Kabadayı'nın bilinmeyenleri!

Milliyet Emlak sayfasına bu hafta Ege Yapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı konuk oldu. Kabadayı, yoğun iş temposunun dışında yaptıklarını, hobilerini anlattı..



Milliyet Emlak sayfasına bu hafta Ege Yapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı konuk oldu. Kabadayı, yoğun iş temposunun dışında yaptıklarını, hobilerini anlattı..


Nasıl bir evde yaşıyor?

Beykoz’da bahçeli müstakil bir evde yaşıyoruz. Bir oğlum, bir kızım var. Bahar ve yaz aylarında çocuklarla birlikte bahçemizde vakit geçirmeyi seviyoruz. Sabah yürüyüşlerimi aksatmamak için de özellikle sahile yakın bir evde yaşamayı tercih ettik.


Bir günü nasıl geçiyor?

Haftanın 6 günü çalışıyorum, pazar günlerini ise aileme ayırıyorum. Sabah erken kalkar, genellikle spor ve kahvaltı sonrası ofiste olurum. Çalışma programımı üç parçaya bölmüş durumdayım. Mesaimi haftalık programıma göre ofiste, projelerimizin satış ofislerinde veya şantiyelerde geçiriyorum. Mesleğimiz gereği şirket operasyonun büyük kısmı şantiyelerde oluyor ve üretim ile müşteri ilişkilerinin nabzını tutmak en önemli önceliğimiz.


İş dışındaki hobileri...

Haftanın dört günü sabah erken saatte spor yapıyorum. İş programım elverdikçe yurtdışı seyahati yapmaya çalışıyorum. Farklı kültürleri, farklı destinasyonları keşfetmeyi seviyorum. Farklı şehirlerdeki yapıları incelemekten büyük keyif alıyorum. Bu aynı zamanda mesleğime de katkı sağlıyor. Tiyatro ve sinema ise ailece en çok tercih ettiğimiz aktivitemiz.


Sinema, müzik, Kitap...

Haftada en az 5-6 saat kişisel gelişim, biyografi ve anı kitapları okuyorum. Özellikle klasik yapıtların modern ve etnik altyapıları ile harmanlanmış New Age çalışmalarını severek dinliyorum. Bunun dışında klasik pop, etnik jazz ve Türk sanat müziği dinlediğim diğer müzik türleri. Ayda en az iki kez sinema veya tiyatroya gidiyorum.


İstanbul’da en sevdiği semtler?

Üsküdar, Beykoz, Eminönü gibi İstanbul’un tarihi dokusunu yansıtan semtleri seviyorum. Tarihi doku ile modern yapıların birleştiği kompozisyon bana keyif veriyor. Bu tarihi semtlerde gezerken farklı doku ve sürprizlerle karşılaşabiliyorsunuz.


Sevdiği tatil mekanları?

Yurtdışı gezilerini ve farklı kültürleri tanımayı seviyorum. Büyük metropolde doğmuş ve metropolde yaşamanın getirdiği birçok zorluğuna rağmen yaşamaktan keyif alan birisi olarak tercihlerimin başında büyük kentlerin geldiğini söyleyebilirim. New York, Londra, Hong Kong, Paris, Barcelona gibi şehirlere sıklıkla gidiyorum. Buralarda bir taraftan mesleki kariyerimi geliştirecek yeni projeleri inceliyorum, diğer taraftan da kültür ve sanat faaliyetlerini takip ediyorum.


Duygu Erdoğan-Milliyet Ek


Geri Dön