24 / 04 / 2024

İşte İstanbul'da 200 bin TL'nin altındaki konut projeleri!

İşte İstanbul'da 200 bin TL'nin altındaki konut projeleri!

Spor alanlarından olimpik havuza, SPA'dan saunaya kadar yatırımcısının her türlü ihtiyacına yanıt veren markalı konut projelerinde bilinenin aksine, her ev cep yakmıyor..



Spor alanlarından olimpik havuza, SPA'dan saunaya kadar yatırımcısının her türlü ihtiyacına yanıt veren markalı konut projelerinde bilinenin aksine, her ev cep yakmıyor.  Bu kapsamda özellikle 200 bin liranın altında ev bakanlar için ufak bir araştırma yaptık. Alıcısına konforlu bir hayatın kapılarını aralayan markalı konut projelerinde, uygun fiyatlarda ev bulmak mümkün. İşte fiyatların 200 bin liranın altında seyrettiği o nitelikli evler... 


170 bin liraya daire

Emlak Konut GYO güvencesinde Cihan İnşaat ve Konut Yapı işbirliğiyle hayata geçirilen Avrupark Bahçekent projesinde ev fiyatları 170 bin liradan başlıyor. 11 Nisan'da satışa çıkan projede lansman fiyatlarıyla ev sahibi olma fırsatı Mayıs ayı boyunca devam edecek. Toplamda 1394 konuttan oluşan Avrupark Bahçekent'te 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri yer alıyor. Projede 64 metrekare büyüklüğündeki 1+1 daireler 170 bin liradan satılıyor. Avrupark Bahçekent'in yatırımcısına sunduğu diğer bir fırsat ise, yüzde 1 KDV avantajına sahip olması. Projede açıkkapalı çocuk ve yetişkin havuzları, sauna, buhar odası, Türk hamamı, fitness gibi hizmetler sunuluyor. 


Hiper Gayrimenkul imzalı Future Park

Haramidere'de Hiper Gayrimenkul'ün inşa ettiği Future Park'ta, 200 bin liranın altında ev arayanlar için ideal. 48 ay faizsiz taksit ödeme seçeneğini de yatırımcılarına sunan Future Park, 450 milyon liralık yatırım değerine sahip. Projede alanları 50 ila 196 metrekare arasında değişen 1+0'dan 4+1'e kadar farklı konut tipleri yer alıyor. 35 bin metrekare arsa alanı üzerinde, 265 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Future Park; 11,25 ve 30 katlı 9 blokta 1800 konut ve 2 bin bağımsız bölümden meydana geliyor. Projede, 30 bin metrekare ticari alan ve 3 bin metrekare sosyal tesis alanı da bulunuyor. 


Terrace Mix'te 139 bin liradan başlıyor

İnanlar İnşaat'ın Esenyurt-Beylikdüzü'nde inşa ettiği Terrace Mix'te dayalı döşeli stüdyo daireler 139 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Üstelik 2 yıl kira garantisiyle. Hem ev hem de homeofis olarak kullanılabilecek 945 konuttan oluşan Terrace Mix'te 1+0 ve 1+1 dairelerin yanı sıra ailelere yönelik 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri de bulunuyor. Proje konutlarının büyüklükleri ise 34 metrekare ila 230 metrekare arasında değişiyor. Terrace Mix'te dikkat çeken bir ayrıntı ise, özel peyzajlı bahçelerin olması. 


DKY'den 'Lokum' gibi fiyat

DKY inşaat ve Metropolist Yapı işbirliğiyle Tuzla'da inşa edilen Lokum Rezidans projesinde 177 bin liradan başlayan fiyatlarla ev sahibi olmak mümkün. 1+1 ve 2+1 daire tipinde 145 dairenin bulunduğu Lokum Rezidans, avantajlı ödeme seçenekleriyle de dikkat çekiyor. Projeden, peşin alımlarda yüzde 15 indirim, 36 ay yüzde "0" faiz oranı ve 1772 liradan başlayan taksitlerle konut alınabiliyor. Lokum Rezidans, yeşil alanları, fitness merkezi, havuzu, kuru temizleme, araç yıkama, ev temizliği, rezepsiyon ve kiralama hizmetleri ile de sakinlerine konforlu bir hayat vaat ediyor. 


Lansmana özel indirim de var

Sur Yapı'nın yeni projesi İlkbahar'da, 200 bin liranın altında ev bulunabileceği gibi lansmana özel indirim fırsatından da yararlanmak mümkün. Sultanbeyli'de yapımına başlanan projede, lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanıyor. Tamamı peşin veya peşin+banka kredili ödemelerde ise yüzde 10 ek indirim daha yapılıyor. Doğa ile iç içe bir yaşam vaat eden İlkbahar projesi, Kuzey ormanları, TEM Otoyolu ve Paşa köy gişelerine yakınlığıyla öne çıkıyor. İlkbahar ayrıca, 400 yataklı Sultanbeyli Devlet Hastanesi'ne de 200 metre mesafede bulunuyor. 


142 bin liraya 36 aya 0 faiz fırsatı

5 Mart'ta lansmanı yapılan Özyurtlar İnşaat'ın Nlogo İstanbul projesinin ikinci etabında uygun fiyatlı satışlar devam ediyor. Şirketin Esenyurt'ta yükselttiği Nlogo İstanbul ikinci etapta ev fiyatları 142 bin liradan başlıyor. Üstelik 36 ay '0' faiz fırsatıyla. Nlogo istanbul üç etap halinde inşa ediliyor. 

Projenin her etabında 1+0'dan 3+1'e farklı tip ve büyüklüklerde 850 daire bulunuyor. Nlogo İstanbul'da konutların dışında 100'den fazla dükkandan oluşan Cadde İstaNbul'da yer alıyor. Projede çocuk oyun alanları, süs havuzları, rekreasyon alanları ve yürüyüş alanları gibi hizmetler mevcut. 


Posta


Geri Dön