29 / 03 / 2024

İşte kampanyalı 38 ofis projesi!

İşte kampanyalı 38 ofis projesi!

Uluslararası şirketlerin başta İstanbul olmak üzere büyük şehirleri bölgesel üs seçmesi modern ofis yatırımlarına yönelik ilgiyi artırdı. Hizmet ve yapı standardı yüksek A sınıfı yatırımlar yatırımcısına çok kazandırıyor...



Modern hayatın getirdiği yeniliklerle insanların yaşam tarzları, iş yapış süreçleri ve beklentileri de değişiyor. Bu durum işyeri olarak mekan seçiminde de geçerli. Ofis tercihinde her türlü konforun yer aldığı ofislere talep giderek artıyor. Bundan 20 yıl önce iş merkezlerinde ya da apartmanlarda faaliyet gösteren şirketler, artık akıllı ofisler olarak tabir edilen modern, altyapısı iyi kurgulanmış mekanları tercih ediyor. 


Türk firmalarının yanı sıra çok sayıda yabancı firmanın da Türkiye'de, özellikle İstanbul'da ofis açması, ofis projelerine olan ilginin artmasına neden oldu. Talebin yoğunlaştığını gören geliştirici firmalar, hizmet standardı yüksek A sınıfı ofis yatırımlarına yöneldi. 


Bugün uluslararası şirketlerin üssü haline gelen İstanbul'daki ofis sektörü incelendiğinde, Avrupa Yakası'nda bulunan örnekler ağırlıklı olarak, Şişli-Zincirlikuyu, Levent-Maslak aksında Büyükdere Caddesi üzerinde yoğunlaşmış durumda. Bu bölge, İstanbul'un Merkezi İş Alanı(MlA) olarak adlandırılan bölgesini oluşturuyor.


A Sınıfı ofis stoğu büyüyor

Eva Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'nin yapmış olduğu 'İstanbul Ofis Sektörü' araştırmasına göre, Avrupa Yakası'ndaki toplam ofis stoğu 2 milyon 559 bin metrekareye ulaşmış durumda. Bu yakadaki mevcut stoğun yaklaşık yüzde 83'ünün A sınıfı, geriye kalan yüzde 17'sinin ise B sınıfı ofis projelerinden oluştuğuna işaret eden araştırmada, Avrupa yakasındaki ofis alanları; MİA (Şişli-Mecidiyeköy-Zincirlikuyu Bölgesi ve Levent-Etiler Bölgesi'ni kapsıyor), Maslak, Kağıthane (Seyrantepe ve Haliç Bölgesi) ve Batı Bölgesi olarak dört ana bölümde ele alınıyor. İstanbul'da en pahalı metrekare kiralarına sahip olan ofis projeleri MİA bölgesinde bulunduğuna vurgu yapılan araştırmada, bu bölgede ortalama metrekare kira değerinin 37 dolar olduğu ifade ediliyor. 


Anadolu Yakası'nın yıldızı parlıyor

Araştırmada, Avrupa yakasında yaklaşık olarak 1 milyon 67 bin metrekarelik gelecek stok beklentisi olduğu da belirtiliyor. İstanbul genelinde, merkezi iş alanı olarak halen kabul gören Avrupa yakasından Anadolu Yakası'na bir yöneliş olduğuna vurgu yapılan raporda, şu değerlendirmelere yer veriliyor: "Anadolu yakası özellikle finans, bankacılık ve hizmet sektörleri için gözde bir bölge. Anadolu Yakası'nda Finans Merkezi projesinin de etkisiyle Avrupa Yakası'na eşit sayılabilecek büyüklükte bir geliştirme yapıldığı göze çarpıyor.  



İşte kampanyalı 38 ofis projesi!



Emre EROL / Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü 

"Satış işlemlerinde ve kiralamalarda artış var'' 


İstanbul'da halihazırda 4 milyon metrekarenin üzerinde ofis stoğu var. 2016 sonuna kadar var olan arza 1.4 milyon metrekare daha eklenecek. 2017'de bu rakamın 6.5 milyon metrekarelere çıkması bekleniyor. 2014'te arz 3.7 milyon metrekareydi. Rakamlara bakıldığında ofis gayrimenkul piyasasında arzın giderek arttığını söyleyebiliriz. Artan arz boşluk oranlarını negatif yönde etkiliyor gibi görünse de i talebe yönelik geliştirilen projeler uzun vadede yatırımcısının yüzünü güldürecek. Yerli ve yabancı kurumsal firmalardan uzun soluklu talepler alıyoruz. Ofis yatırım maliyetlerinin yüksek olmasına bağlı olarak yükselen ofis kiraları, ofis yatırımlarının getirişinin konut yatırımlarının getirişinden daha yüksek olmasına zemin hazırlıyor. Piyasanın doğru takip edilmesi ve doğru adreslere yatırım yapılması halinde yatırımcı her zaman kazanç elde edecektir. Uluslararası şirketlerin bölge müdürlüklerini İstanbul'a taşımaları ile hem satış işlemlerinde hem de kiralamalarda artış yaşandı. Özellikle Merkezi İş Alanı [MİA] olarak adlandırılan bölgelerde uluslararası standartlarda geliştirilen ofislere yoğun ilgi devam ediyor. Gelişen metro hattı ve altyapı çalışmalarıyla birlikte İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Kağıthane ve Seyrantepe, Anadolu Yakası'nda ise Kozyatağı, Ümraniye, Ataşehir, Maltepe ve Kartal'a ilgi her geçen gün artıyor. Lokasyona ve binaların özelliklerine göre değişiklik göstermekle birlikte öncelikli tercih edilen adreslerde metrekare fiyatları 20 ila 45 dolar arasında değişiyor.



İşte kampanyalı 38 ofis projesi!


En yüksek kira Mia Bölgesi'nde 

İstanbul'daki mevcut ofislerin metrekare bazında ortalama kira değerleri bölgeler açısından incelendiğinde, Avrupa yakasının, Batı Bölgesi'nde 13, MİA Bölgesi'nde 37, Maslak'ta 32, Kağıthane-Seyrantepe'de ise 32 dolar olduğuna işaret eden Eva Gayrimenkul Değerleme A.Ş, Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, "Anadolu yakasında yer alan ofisL lerin metrekare olarak ortalama kira değerleri hakkında ise, "AItunizade'de 23, Ataşehir'de 27, Ümraniye'de 22, Kavacık'ta 22, Kartal-Maltepe'de ise 18 dolar aralığında seyrediyor" şeklinde bilgi veriyor. Anadolu yakasında yaklaşık olarak 1 milyon 211 bin metrekarelik gelecek stok beklentisi olduğuna da işaret eden Yazıcı, "Anadolu yakası, Avrupa yakasına oranla daha ucuz kira oranlarına sahip olduğu için gün geçtikçe daha çok tercih ediliyor. Ayrıca ulaşım bağlantılarının Maslak, Levent, Etiler bölgesine kıyasla daha kuvvetli olduğu gerçeğinden yola çıkarak Anadolu yakasının yakın tarihte daha üst seviyelere çıkacağı bekleniyor" diyor. Ofis projelerinin sayısı yatırımcı ilgisinin yoğunlaşması nedeniyle giderek artıyor. Para Dergisi olarak, yatırım açısından cazip ofis projelerini derledik... 


1-) AXIS İSTANBUL 

Sur Yapı tarafından İstanbul Eyüp'te 40 bin metrekare arsa üzerine konumlandırılan projede, 74 ila 210 metrekare büyüklüğe sahip toplam 195 ofis yer alıyor. Ağustos 2016'da teslimlerin başlayacağı projede yer alan ofisler için Sur Yapı cazip bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Ayrıca bir yıl boyunca A+ ofislerin yatırımcılarına metrekare başına 20 dolar kira garantisi veriliyor. Yine kampanya kapsamında 74 metrekare bir ofisin 328 bin Dolar+KDV olan fiyatı, TL'ye sabitlenerek 967 bin 650 TL üzerinden yüzde 10 indirim yapılacak. İndirimli 870 bin 840 TL'lik fiyatın yüzde 35'i peşinat olarak ödendikten sonra kalan yüzde 65'lik kısmı ise vade farksız 48 ay eşit taksitler olarak ayda 11 bin 790 TL şeklinde ödenebilecek. KDV ödemesi ise teslimde yapılabilecek. Kira kampanyası dâhilinde ise Sur Yapı, ofisler için ocak ayından başlayarak ve bir yıl boyunca metrekare başına 20 dolar kira garantisi verecek. Böylelikle 11 bin 790 TL'lik taksitlerin yaklaşık 4 bin 500 TL'lik kısmı bir yıl boyunca Sur Yapı kira garantisi kapsamında karşılanmış olacak. Axis İstanbul'da resepsiyon ve concierge hizmetlerinin yanı sıra geniş toplantı odaları, yeni nesil sessiz çalışma odaları, BT hizmetleri, teknoloji, arşiv, hobi ve oyun odaları, vale hizmeti, print center, kargo-posta dağıtım odası ve fitness center gibi modern çalışma hayatının tüm gereksinimleri bir arada bulunuyor. 

Satış Ofisi Telefonu:0212 565 64 48 

Web Adresi: www.axisistanbul.com.tr


2-) NEF 03 KAĞITHANE 

Nef tarafından İstanbul Kağıthane Cendere Caddesi'nde 6.910 metrekare arsa üzerinde inşaa edilen proje, 335 konut, 143 ofis ve 12 mağazadan oluşuyor. Nef 03 Kağıthane'deki ofislerin alanları 37 ile 112 metrekare arasında değişiyor. Şubat 2016'da teslim edilmesi planlanan projede yer alan ofislerin satış fiyatı 440 bin ile 686 bin TL arasında değişiyor. Nef'in patentli keşiflerinden sadece biri olan ve Türkiye'de ilk kez Nef tarafında uygulanan 'Foldoffice' ve 'Foldservice' sayesinde, büyük metrekareli ofislerde bile bulunmayan Playstation odası, sinema salonu, spor salonu, toplantı odası ve arşiv odası gibi üniteler, en küçük metrekareye sahip ofislerin kullanımına sunuluyor. Nef, ihtiyaç duyulduğu zaman ofis yaşamına eklenip, gerek olmadığında da çıkarılabilecek 24 farklı oda konsepti ile ofis hayatına yeni bir bakış açısı getiriyor. Foldoffice üniteleri arasında toplantı odası, mutfak, video konferans odası, oditoryum, eğitim odası, servis odası, sergi alanları, hobi odası, kişisel gelişim stüdyosu, spor salonu, basketbol salonu, squash kortu, özel eşya odası, parti odası, happy-hour terası, çocuk oyun odası, kafe, copy center ve ilkyardım odaları gibi 24 farklı ünite bulunuyor. 

Satış Ofisi Telefonu: 0850 250 06 33 

Web Adresi: www.nefkagithane03.com


3-) BUSINESS İSTANBUL 

Selimoğlu, Vartaş ve Rocher Yapı ortaklığıyla kurulan SVR Grup tarafından İstanbul Fikirtepe'de 30 bin 502 metrekare arsa üzerine inşaa edilen proje, toplam altı bloktan oluşuyor. 270 bin metrekare toplam inşaat alanı ile 150 bin metrekare kullanılabilir ofis alanına sahip olan projede 80 metrekareden, 1.500 metrekareye kadar, birçok ofis seçeneği yer alıyor. 2017 Haziran ayında tamamlanacak olan projede yer alan ofislerin, metrekaresi 4 bin dolar artı KDV'den satışa sunuldu. Business İstanbul, fitness center, eğlence merkezi, çarşısı, restoranları ve her türlü ihtiyacı karşılayan mağazaları ile ofis çalışanlarının hayatını kolaylaştırırken, İstanbullular için yeni bir cazibe merkezi de sunuyor. Kafe ve restoranlardan eczaneye, kuru temizlemeden kırtasiyeye, terziden kuaföre, butik mağazalardan spor imkanlarına kadar tüm hizmetlerin sunulduğu Business İstanbul, yeni iş konseptini büyük kent yaşamının imkanlarıyla buluşturuyor. 

Satış Ofisi Telefonu: 444 60 13 

Web Adresi: www.businessistanbul.org


4-) DUMANKAYA FLEX OFFICE 

Dumankaya Inşaat'ın İstanbul Bahçeşehir'de 3 bin metrekare arsa üzerinde inşa ettiği projede, 321 adet ev ofis yer alıyor. 40 ila 93 metrekare büyüklüğe sahip, 1+0, 1 + 1 ve 2+1 ev ofis seçeneklerinin sunulduğu projede, ev ofislerin fiyatı 180 bin ila 350 bin TL arasında değişiyor. Projenin Mart 2017'de teslim edilmesi planlanıyor. Dumankaya'nın 'Fifti-Fifti' adını verdiği yeni kampanyasında toplam bedelin yüzde 25'i ile yüzde 50'si aralığında müşterinin kendi belirlediği miktar peşinat olarak yatırılıyor. Dumankaya'nın anlaşmalı olduğu ya da tüketicinin tercih edeceği finans kuruluşları üzerinden kredilendirilecek kalan yüzde 50 için Dumankaya 10 yıl süreyle getiri destek ödemesini gerçekleştirecek. Bu süre boyunca daire sahibine düzenli ödenecek getiri desteği ile konut kredisinin kalan yarısı da Dumankaya tarafından finanse edilmiş olacak. İstanbul'un son yıllarda büyük gelişme gösteren cazibe merkezlerinden biri konumuna gelen Bahçeşehir'de yükselen Flex Office projesi bölgenin tek 'homeoffice kulesi' olma özelliğine sahip. Flex Office Bahçeşehir, sadece mimari yönüyle ev ofis konsepti değil, aynı zamanda sekretarya hizmetlerinden ofis mobilyalarına, ayrıcalıklı danışmanlık hizmetlerinden farklı amaçlara göre dizayn edilmiş toplantı odalarına kadar amaca uygun tasarlanmış bir proje. 

Satış Ofisi Telefonu: 0212 672 88 98 

Web Adresi: www.dumankaya.com


5-) BALANCE GÜNEŞLİ 

Balance Gayrimenkul tarafından İstanbul Güneşli'de Basın Ekspres Yolu üzerinde toplam 17 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen proje, plaza ofis, cadde ofis, loft ofis ve stüdyo ofislerden oluşuyor. Toplam 311 adet bağımsız üniteden meydana gelen Balance Güneşli projesi altı blok şeklinde yükseliyor.Projede stüdyo ofisler 50137 metrekare, cadde ofisler 40-263 metrekare, loft ofisler 140-212 metrekare, plaza ofisler ise 1.700 metrekare alanlara sahip. Mart 2016'da teslim edilmesi planlanan projedeki ofislerin metrekare fiyatı 5 bin 700 TL ile 7 bin 200 TL arasında değişiyor. Projede artı KDV'de uygulanıyor. Balance Güneşli, E-5, TEM ve sahil yollarını birbirine bağlayan eşsiz konumuyla dikkat çekiyor. Odağına insanı alan mimari detaylarla hazırlanan projenin en önemli özelliklerinden birisi de kat bahçeleri. Her katta farklı metrekarelerde bulunan iki kat bahçesi, ofis ya da evden çok uzağa gitmeden bahçe konforunu sunuyor. Balance Güneşli'nin yükseldiği bölgede ev ofislerin metrekare birim kirası 11 dolar civarında. 2016 yılının sonunda projedeki ortalama kiralık metrekare birim fiyatının 1415 dolar olması bekleniyor. 

Satış Ofisi Telefonu: 444 99 52 

Web Adresi: www.balancegunesli.com.tr 


6-) ADAM KULE 

Dap Yapı tarafından İstanbul Maltepe-Dragos bölgesinde 6 bin 500 metrekare arazi üzerine inşa edilen proje, 27 katlı tek bloktan oluşuyor. Toplamda 254 daire ve 88 ev ofisten meydana gelen projede, 46 ila 204 metrekare arasında stüdyo ve 1 + 1 daire seçenekleri yer alıyor. Teslimlerin 2017 yılı sonunda gerçekleşeceği Adam Kule Rezidans'ta daire fiyatları 239 bin TL'den başlıyor. Projede, peşin ödemeler Ocak 2016'da yapılıyor, kalan bedel 48 ay vade farkı olmadan taksitlendiriliyor ve son 12 ayın taksitleri Dap Yapı tarafından ödeniyor. 

Satış Ofisi Telefonu: 444 93 27 

Web Adresi: www.dapyapi.com.tr 


7-) İSTASYON 24 

İstanbul Halkalı Atakent'te 24 Gayrimenkul metrekare arazi üzerinde önümüzdeki yıl sonunda sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor. 375 metrekarenin sosyal alanlara ayrıldığı projede fıtness salonu, pilates odası, toplantı odası, oyun odası, lobi ve smart asistan hizmetleri yer alacak. 

Satış Ofisi Telefonu: 0212 244 24 24 

Web Adresi: www.istasyon24.com.tr 


8-) FERKO SIGNATURE

 Proje, Ferko İnşaat tarafından İstanbul'un en merkezi lokasyonlarından Levent Büyükdere Caddesi'nde, toplam 10 bin 600 metre- kare arsa üzerinde yükseliyor. Dünyaca ünlü mimar Norman Foster'in imzasını taşıyan proje, iki ofis bloğu ve bunları birbirine bağlayan kent bahçesinden oluşuyor. 185 adet bağımsız bölümün yer aldığı projede, 140 ile bin metrekare arasında ofis seçenekleri sunuluyor. Ferko Signature'da metrekare fiyatları 8 bin ile 12 bin dolar arasında değişiyor. 30 katlı Sign-1 'deki ofislerin 25 katı satışa sunulurken, 10 bin metrekare brüt kiralanabilir alan üzerine kurulan altı katlı Sign-2'deki ofisler ise proje tamamlandıktan sonra kiralanacak. Projenin Aralık 2016'da tamamlanması planlanıyor. Ferko Signature, ferah ve modern ofislerinin yanı sıra molalar  için özel olarak tasarlanan 'Kent Bahçesi' ile farklılığını ortaya koyuyor. Kent Bahçesi konsepti ile oluşturulan yeşil alan, kafe ve restoranları ile çalışanlara nefes alacak alanlar yaratıyor. 

Satış Ofisi Telefonu: 0212 268 1144 

Web Adresi: www.ferkosignature.com 


9-) SEBA OFFICE BOULEVARD 

Proje, Seba lnşaat-Index Grup şirketi Teklos A.Ş. ortaklığı ile İstanbul Kağıthane Cendere'de, 24 bin 651 metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. Beş blokta 204 adet bağımsız bölümden oluşan proje, 188 adet ofis, üç adet restoran ve 13 adet dükkan olarak inşa ediliyor. Projede, 116 ila 1086 metrekare arasında büyüklüğe sahip ofislerin metrekare satış fiyatı KDV hariç 3 bin 500 dolar olarak belirlendi. Seba Office Boulevard'ın Haziran 2017'de tamamlanması hedefleniyor.Proje, yeşil bina derecelendirme alanında geçerli uluslararası sistem olan LEED sertifikasına aday. Projenin inşası sırasında atıklar geri dönüşüme gönderilerek çevreci bir süreç planlanıyor. Sürdürülebilir ulaşım sistemlerinin teşvik edildiği projenin inşasında su ve enerji tüketiminin azaltılması hedefleniyor. Projede kat bahçeleri, oturma alanları, sosyal alanlar, süs havuzları, mini golf, masa tenisi ve basketbol sahaları, çocuk bakım alanları ve sağlık merkezi yer alıyor. 

Satış Ofisi Telefonu: 0212 289 00 77 

Web Adresi: www.sebainsaat.com.tr 


10-) DKY BUSINESS KARTAL 

DKY İnşaat tarafından İstanbul Kartal-Soğanlık'ta 23 bin metrekare arsa üzerinde geliştirilen proje, 100 adet ofisten oluşuyor. Projede yer alan ofis alanlarının büyüklüğü 105 ila 905 metrekare arasında değişiyor. Aralık 2017'de teslim edilmesi planlanan projede yer alan ofislerin satış fiyatı 913 bin ila 8 milyon 703 bin TL arasında değişiyor. DKY Business Kartal'da "Yüzde 10 Peşin öde. Gerisini Taşın öde" kampanyası geçerli. Başlangıçta ödenen yüzde 10 j peşinattan sonra, yüzde 30'luk kısmın ödemesi teslimde yapılıyor. Yüzde 60'lık kısım içinse banka kredisi kullanılabiliyor. E5, TEM ve Sahil Yolu'nun kesişme noktasında yer alan DKY Kartal ofis bloğu bölgenin iş merkezi olmaya hazırlanıyor. Blokta, yeme içme alanları, kafeterya, restoran ve fitness center yer alıyor. Projede ofisler modüler sistemle birleştirilebiliyor. 

Satış ofisi Telefonu: 0216 309 0 444 

Web Adresi: www.dkybusiness.com


11-) AVRUPA RESIDENCE & OFFICE ATAKÖY

Artaş İnşaat tarafından İstanbul'un en değerli noktalarından Ataköy'de, E5 Otoyolu'nun hemen bitişiğinde Kale Kilit'e ait 8 bin 796 metrekarekare arazi üzerinde geliştirilen proje, 165 rezidans ve i 52 ofisten meydana geliyor. İki bloktan meydana gelen projedeki ofislerin büyüklüğü 233 ila 321 metrekare arasında değişiyor. Projede yer alan ofisler, 2 milyon 334 bin ila 3 milyon 368 bin TL aralığında satışa sunuldu. Eylül 2016'da teslim edilmesi planlanan proje,  metro ve metrobüs ulaşım akslarına yakınlığı ile ön plana çıkıyor,  Projeden Atatürk Havaalanı'na ulaşım sadece 5 dakika sürüyor. 

Satış Ofisi Telefonu: 444 38 25 

Web Adresi: www.avrupakonutlariatakoy.com 


12-) NOVUS VENTUS 

Adnan Kılıçoğlu inşaat ve Katal İnşaat tarafından hayata geçirilen Novus Ventus projesi  İzmir  Bayraklı'da 7 bin 993 metrekarelik arsa üzerine kuruluyor. 32 ve 33 katlı iki kuleden oluşan projede 240 ofis ve 14 dükkan yer alıyor. Novus adı verilen blokta 120 ila 700 metrekare, Ventus adındaki blokta ise 88 ila 400 metrekarelik ofisler yer alıyor. Projedeki ofisler natamam olarak teslim ediliyor. Projede, ofislerin metrekare satış fiyatı 2 bin 300 dolardan başlıyor. Projede teslimlerin Mayıs 2017'de gerçekleştirilmesi planlanıyor. İzmir'in sadece ofis konsepti olan tek kule projesi olan Novus Ventus, A+ + ofis ihtiyacına yönelik geliştirilmiş. Novus adını verilen birinci kule Latince'de 'Yeni Ventus adındaki ikinci kulenin ismi ise 'rüzgar' anlamına geliyor. Projenin en büyük artısı bölgedeki deniz manzarası kesilmeyen bir yerde olması. Lokasyon olarak Adalet Sarayı'nın bitişiğinde, yeni emniyet ve vilayet binalarının yer alacağı arazinin tam yan parselinde yükselen proje, otaban giriş ve çıkışlarına 500 metre, Körfez'e 350 metre mesafede buluuyor. 

Satış Ofisi Telefonu: 0532 677 17 94 

Web Adresi: www.novusventus.com 


13-) MOMENT BEŞTEPE 

Moment Yapı A.Ş. tarafından  Ankara  Yenimahalle Beştepe'de 10 bin 500 metrekare arsa üzerine inşa edilen projede 330 adet ofis ve 22 dükkan yer alıyor. 80 ila 340 metrekare arasında değişen ofis seçeneklerinin sunulduğu projede, öncelikli olarak 212 ofislik tek blok satışa çıkacak. Metrekare birim fiyatı 7 bin TL ila 10 bin TL'den başlayan Moment Beştepe projesinde en düşük ofis fiyatı 570 bin en yüksek ofisin fiyatı ise 4 milyon TL olarak belirlendi. Projede yer alan ofislerin Aralık 2017'de teslim edilmesi planlanıyor. Başkent'in yeni gözde bölgesi Beştepe'de yükselen proje, ev konforunu işyerine taşımayı hedefliyor. Ofisler içleri tamamlanmış, dekorasyonlu olarak teslim ediliyor. Ayrıca isteğe göre modüler sistemle birleştirilerek, daha büyük alanlar elde edilebiliyor. Çalışanların rahatı için projede uyku odası, yoga ve meditasyon alanlarına da yer verildi. 3 metrenin üzerinde tavan yüksekliğine sahip ofislerin camları da tamamen açılabiliyor. 

Satış Ofisi Telefonu: 444 7 401 

Web Adresi: www.momentbestepe.com.tr 



14-) THE İSTANBUL MERTER OFFICE 

Yeditepe Gayrimenkul Yatırım A.Ş. tarafından İstanbul Merter'de 6 bin metrekare arsa üzerinde geliştirilen The İstanbul Merter Office projesi dört bloktan meydana geliyor. Bloklar 11 katlı olarak tasarlandı. 351 bağımsız ünitenin yer alacağı projedeki ofislerin büyüklükleri 400 ile 800 metrekare arasında değişiyor. Ayrıca blokların alt kısmında 14 adet dükkan ve dört adet depo yer alıyor. Teslim tarihi Ocak 2018 olarak planlanan projede yer alan ofislerin fiyatları ve ödeme koşulları henüz açıklanmadı. E-5'e sıfır konumda yer alan arsa üzerinde inşa edilecek olan, The istanbul Merter Office projesinde ofislerin yanı sıra dükkanlar da yer alıyor. Projenin detayları önümüzdeki günlerde belli olacak. 

Satış Ofisi Telefonu: 0212 80101 50 


15-) AND KARTAL 

Anadolu Gayrimenkul Yatırım A.Ş. tarafından İstanbul Kartal'da 46 bin 597 metrekarelik arsa üzerine inşa edilecek olan proje, yedi blokta 1595 konut, 42 ofis ve 35 dükkandan meydana geliyor. Projenin 5 bin 280 metrekaresi ticari alanlara, 3 bin 200 metrekaresi ise ofislere ayrıldı. AND Kartal projesi 265 bin 672 metrekare kapalı inşaat alanına sahip. Projede fiyatlar, daire büyüklükleri ve ödeme koşulları henüz belirlenmedi. Projenin teslim tarihi Nisan 2018. Anadolu Grubu'nun 2011 yılında kurduğu Anadolu Gayrimenkulun ilk yatırımı olacak olan proje, Kartal Soğanlık'ta Efes Pilsen fabrika arazisi üzerinde gerçekleştirilecek. Tamamlandığında 5 bin 500 kişinin yaşayacağı proje Kartal Adliyesi'ne 600 metre, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 1.3 kilometre mesafede yer alıyor. 

Satış Ofisi Telefonu: 0850 393 40 00 

Web Adresi: www.anadolugayrimenkul.com 


16-) GÜMÜŞ PANORAMA 

Uçar Group tarafından İstanbul Esenyurt'ta 19 bin 200 metrekarelik arsa üzerine kurulacak olan Gümüş Panorama projesi 10 blok halinde tasarlandı. Projede 627 konut, 107 ofis, 33 cadde dükkanı, 30 dükkanlı bedesten bulunuyor. Projede konut ve ticari üniteler ayrı bloklarda yer alıyor. Aralık 2017'de teslimlerin gerçekleştirilmesinin hedeflendiği projede, metrekare satış fiyatlarının 3 bin 200 ila 4 bin TL aralığında olacağı belirtiliyor. 

Satış Ofisi Telefonu: 0212 853 64 71 

Web Adresi: www.gumuspanorama.com


17-) İSTMARİNA OFİS 

DAP Yapı'nın İstanbul Kartal sahilde 64 bin 502 metrekare arsa üzerinde hayata geçirdiği Istmarina projesinin ofis bloğuna IstMarina Ofis adı verildi. 100 adet ofis bölümün bulunduğu projede ofislerin alanları 40 ile 75 metrekare arasında değişiyor. Zemin+10 katlı tek bloktan oluşan projede metrekare satış fiyatları 6 bin 800 TL'den başlıyor. Projede yer alan ofislerin Nisan 2017'te teslim edilmesi planlanıyor.  IstMarina'da ofisler deniz ve Adalar manzarasına sahip. Her ihtiyaca çözüm üretmek üzere estetik ve konforu bir araya getirecek şekilde tasarlanan proje, lokasyonuyla, havaalanı, deniz otobüsü, metro, hızlı tren, helikopter pisti, deniz taksi ve deniz uçağıyla mükemmel bir ulaşım kolaylığı sunuyor. 

Satış Ofisi Telefonu: 444 4 346 

Web Adresi: www.istmarina.com.tr 


18-) PLAZA34 

Proje, Akyapı ve Eşbah Yapı ortaklığı tarafından İstanbul Basın Ekspres Yolu'nda 3 bin metrekare arazi üzerinde gerçekleştirilecek. Tek kule şeklinde tasarlanan projede, 11 adet mağaza ve 52 adet business ofis yer alacak. Projenin 17 bin metrekare kapalı alanı bulunuyor. İkitelli'deki LCW Outlet mağazasının olduğu alanda yükselecek olan projenin 14 ayda tamamlanması bekleniyor. Plaza 34 projesinde satış fiyatları ve ofislerin büyüklüğü henüz açıklanmadı. Atatürk Havalimanı, E5 ve TEM otoyolunu birbirine bağlayan Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa edilen Plaza 34 projesi, 212 AVM, Mail of İstanbul, Starcity AVM, Holiday Inn Hotel, Hilton ve Wyndhdam Hotel'e çok yakın. 

Satış Ofisi Telefonu: 444 87 34 

Web Adresi: www.plaza34.com


19-) BALLI BUSINESS CENTER 

Ballıoğlu İnşaat tarafından Tekirdağ Çorlu'da 2 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen Ballı Business Center, 14 katlı tek bloktan oluşuyor. Projede 84 adet ofis yer alıyor. Ofislerin büyüklükleri 110 ile 150 metrekare arasında değişiyor. En alt katında dükkanların bulunduğu projedeki ofislerin fiyatı 301 bin ila 495 bin TL arasında değişiyor. Projenin 2016 yılının sonunda teslim edilmesi hedefleniyor.  Çorlu'daki ofis ihtiyacına cevap verecek projede her türlü detaya yer veriliyor. Projenin girişinde lobi ve resepsiyon ile misafirler adeta otelde gibi ağırlanacak. Ballı Business Center, Çorlu'nun gelişen bölgesi Alipaşa Mahallesi'nde yükseliyor. Projenin hemen yanında Kipa ve Orion AVM bulunuyor. 

Satış Ofisi Telefonu: 0282 692 36 35 

Web Adresi: www.ballibusinesscenter.com 


20-)DKY ON 

DKY İnşaat'ın İstanbul Kağıthane'de 10 bin metrekarelik arsa üzerine inşa ettiği pratik kullanımlı projesi DKY On, 205 konuttan meydana geliyor. 38 bin metrekare inşaat alanına sahip olan projede 4 bin 7 bin 500 metrekare ofis ve bin 450 metrekare ticari alan bulunuyor. Alanları 57 ile 86 metrekare arasında değişen daireler 1 + 1,5 ve 2+1,5 seçeneği ile sunuluyor. En düşük birim fiyatının 6 bin 200 TL'den başladığı projede, teslimlerin Aralık 2017'de gerçekleştirilmesi hedefleniyor. Pratik kullanımlı dairelerin yer aldığı DKY On projesinin ofis alanlarında yaklaşık bin 200 metrekarelik 'Work'On' adı verilen ortak çalışma alanı yer alacak. 

Satış Ofisi Telefonu: 444 9 359 

Web Adresi: www.dkyon.com 


21-)EGE YAPI KAĞITHANE 

Ege Yapı Group'un yeni projesi İstanbul Kağıthane'de 10 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek. Projede rezidans, ofis ve dükkanlar yer alıyor. Kağıthane projesinde ofislerin büyüklüğü 50 ile 250 metrekare arasında değişiyor. En küçük dükkanın 50 metrekare olduğu projede ticari ünitelerin alanları 250 metrekarenin üzerine çıkıyor. Karma kullanımlı Kağıthane projesi Axis AVM ve Adil Işık Fabrikası'na komşu konumda yer alıyor. Ön talep toplama sürecinin devam etttiği projede, fiyatlar ve teslim tarihi henüz belirlenmedi. Projenin lasmanını önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek. 

Satış Ofisi Telefonu: 444 5 343 

Web Adresi: www.egeyapigroup.com.tr 


22-) METR034 

Akyapı ve Eşbah Yapı ortaklığı tarafından İstanbul İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde 3 bin metrekare arsa üzerine inşa edilen Metro 34 projesi 14 katlı tek kuleden meydana geliyor. Projede 32 adet cadde mağazası ve 80 adet ofis alanı bulunuyor. Ofislerin büyüklükleri 120 metrekareden başlıyor. 900 metrekareye varan tek kat ofis seçenekleri de mevcut. Nisan 2016'da teslimlerin gerçekleştirmesinin planlandığı projede, yer alan ofislerin metrekare satış fiyatları 5 bin ila 5 bin 200 TL arasında değişiyor. Konumu itibarıyla TEM otoyolunun kuzeyinde yer alan proje, ismini yanıbaşında bulunan metro istasyonundan alıyor. 

Satış Ofisi Telefonu: 444 87 34 

Web Adresi: www.metro34.com.tr


23 -)BORNOVA 4S

SN Forum Yapı tarafından İzmir Bornova'da 13 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen Bornova 4S projesi dört blokta 66 bağımsız bölümden oluşuyor. Projede 24 ofis ve 42 dükkan yer alıyor. Bloklar iki kat zemin ve zemin üstü üç kat olmak üzere toplam beş katlı olarak yapılıyor. Projede ticari ünitelerin alanları 45 metrekareden başlıyor, 200 metrekareye kadar çıkıyor. Talebe göre, bağımsız üniteler büyütülebiliyor. Projede yer alan ofislerin satış fiyatı 255 bin 927 ile 1 milyon 26 bin TL arasında değişiyor. Teslimlerin Ağustos 2016'da gerçekleştirileceği proje nefes aldıran, modern bir mimariye sahip. Gün ışığından maksimum faydalanmaya imkan veren mimari konseptte, çalışanların nefes almasını sağlayacak kat bahçeleri, yeme içme mekanları bulunuyor. 

Satış Ofisi Telefonu: 0232 375 44 00 

Web Adresi: www.snforumyapi.com 


24-) ELİTE OFFİCES ÖZLÜCE

Öndül Yapı'nın Bursa Nilüfer'deki 5 bin metrekare büyüklüğündeki arsası üzerinde projelendirdiği Elite Offices Özlüce projesi iki blokta 110 ofisten meydana geliyor. Projede 60 ofisin bulunduğu B bloğun satışları sürüyor. Diğer bloktaki ofisler ise kiralanacak. Satışta olan ofisler net 50, 74 ve 85 metrekare büyüklüğünde. Ofislerin tavan yüksekliği ise 3.25 metre. En düşük ve en yüksek ofis fiyatının KDV dahil 187 bin 500 TL ile 340 bin TL arasında olan projede peşinat üçte bir oranında ödeniyor. Üçte birlik diğer bölüm 24 ay vade farksız taksitlendiriliyor.  Kalan ofis fiyatının ödemesi ise teslimde yapılıyor. Projede teslimler Haziran 2017'de yapılacak.  Özlüce'de Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı üzerinde yükselen Elite Offices, bölgenin komple ticari tapulu tek projesi olma özelliğine sahip. Akıllı bina konseptiyle donatılan Elite Offices'ta arşiv odasından fitness salonuna kadar her türlü detaya yer verildi. Projede 50 metrekare net büyüklüğe sahip olan ofislerin minimum 1.500 TL'den kiracı bulacağı açıklandı. 

Satış Ofisi Telefonu: 0553 027 88 82 

Web Adresi: www.ondulyapi.com 



25-) HELİS MORE 

Helis Yapı tarafından İstanbul Kartal Yakacık'ta 6 bin 265 metrekarelik arsa üzerine kurulan Helis More Residence projesi 289 bağımsız bölümden oluşuyor. Projede 52 ofis, altı mağaza ve 231 rezidans daire yer alıyor. Aralık 2017'de yaşamın başlayacağı projede yer alan ofislerin metrekare satış fiyatı 6 bin 500 TL'den başlıyor. E-5 yanyola cepheli olan Helis More Residence, 2 bin 500 metrekare sosyal alana sahip. Rezidansların ağırlıklı olduğu proje, bölgedeki ofis ihtiyacına da cevap verecek nitelikte. Ulaşım açısından avantajlı olan Helis More Residence, Kartal-Kadıköy metro hattının Soğanlı durağına yakın bir noktada. Projede teslim sürecinde kiraların metrekare birim fiyatının 40 ila 50 TL olması bekleniyor. 

Satış Ofisi Telefonu: 0216 306 60 70 

Web Adresi: www.helismore.com


26-) MEVA PLAZA

Mevaport İnşaat ve Ramsa İnşaat ortaklığı ile İzmir Bornova'da 9 bin 128 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen Meva Plaza, zemin artı yedi katlı tek bloktan oluşuyor. Projede 51 ofis ve üç dükkan yer alıyor. 1 +1 konseptindeki ofisler brüt 81 ila 83, net 54 ila 56 metrekare olarak tasarlandı. Ofisler banyo ve mutfak dekorasyonları yapılmış şekilde teslim ediliyor.Ofislerin fiyatı 300 bin ile 345 bin TL arasında değişiyor. Projenin Ocak 2017'de teslim edilmesi planlanıyor. İzmir Bornova'nın en merkezi noktalarından biri olan Sanayi metro istasyonunun yanında yükselen Meva Plaza, ulaşım açısından oldukça avantajlı. Proje, adliye ve Ege Üniversitesi'ne sadece 1 kilometre, Yaşar Üniversitesi, Şifa Üniversitesi ve hastanesine sadece 700 metre mesafede bulunuyor. Meva Plaza, avukatlar ve muhasebeciler tarafından yoğun ilgi görüyor.

Satış Ofisi Telefonu: 0555 46172 21 

Web Adresi: www.mevaplaza.com 


27-) SKYCİTY DENİZLİ 

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyan Skycity projesi Denizli'de 5 bin metrekare arsa üzerinde iki blok halinde yükselecek. Projenin 17 katlı ilk bloğundaki 140 ofis satışa sunuldu. Projede 54 metrekareden 106 metrekareye kadar farklı büyüklükte ofis alanları bulunuyor. Ayrıca isteğe göre 750 metrekareye varan kat alanları da tercih edilebiliyor. Fiyatların 205 bin ila 450 bin TL aralığında belirlendiği projenin Nisan 2017'de teslim edilmesi bekleniyor. Denizli'nin ilk modern ofis projesi olma özelliğine sahip olan Skycity, şehrin geleceğini temsil ediyor. Son teknoloji ile donatılmış modern yapı aynı zamanda Denizli'nin en yüksek binası olacak. Projedeki ofisler natamam olarak teslim ediliyor. Skycity'de 54 metrekarelik ofislerin minimum 1.500 TL'den kiracı bulması bekleniyor. Skycity projesi şehir merkezine 10 dakika, otogar ve hızlı tren istasyonuna üç dakika, Çardak Havaalanı'na 45 dakika, bankalar ve şehir otellerine beş dakika mesafede. 

Satış Ofisi Telefonu: 0258 252 10 20 

Web Adresi: www.skycity.com.tr 


28-) AĞAOGLU MY NEWWORK 

Ağaoğlu İnşaat tarafından İstanbul Ataşehir'de 10 bin metrekare üzerinde hayata geçirilen Ağaoğlu My Newwork projesi, 21 katlı tek blok sın yer aldığı projede ofislerin büyüklüğü, 106 ile 172 metrekare arasında değişiyor. Ofislerin 545 bin ile 885 bin dolar aralığında satıldığı projenin Mart 2017'de teslim edilmesi planlanıyor. Fenerbahçe Ülker Sports Arena ile Ağaoğlu My Prestige'e komşu parselde yükselen projede restoranlardan sinemaya, diskodan gazinoya kadar eğlence anlamında her şeyin bulunacak. Bölgedeki ofis projelerinden çok farklı bir çizgiye sahip olan Ağaoğlu My Newwork'te metrekare kira birim fiyatının yüzde 30 daha yüksek olması bekleniyor. 

Satış Ofisi Telefonu: 444 6 777 

Web Adresi: www.agaoglumynewwork.com 


29-) YILDIZ KULE 

Ata Kardeşler İnşaat imzasıyla Ankara Çankaya'da 6 bin metrekare büyüklüğünde arsa üzerinde yükselen Yıldız Kule, 26 katlı tek kuleden meydana geliyor. Projede 109 ofisin yanı sıra 19 dükkan da yer alıyor. Dükkanlar firma tarafından kiraya verilecek. Ofislerin alanları 50 ile 450 metrekare arasında değişiyor. İsteğe göre 600 metrekarelik tek katlar da mevcut. Katlarda ortak lavabo ve tuvalet bulunurken, ofisler natamam teslim ediliyor. Teslimlerin geçtiğimiz kasım ayı itibariyle başladığı projede ofislerin metrekare satış fiyatı 8 bin TL'den başlıyor. Ankara'da iş hayatının nabzının attığı yer olan Turan Güneş Bulvarı'nda hayata geçirilen Yıldız Kule, farklı mimarisiyle göz dolduruyor. Projedeki ofislerin teslimde minimum yüzde 15 oranında prim yapması bekleniyor. 

Satış Ofisi Telefonu: 0312 491 55 50 

Web Adresi: www.yildizkule.com 


30-) FOLKART TOWERS 

Folkart Yapı tarafından İzmir'in Bayraklı ilçesinde eski Tekel tütün depolarının olduğu 27 bin metrekare büyüklüğündeki arazi üzerinde geliştirilen proje, 200 metre yüksekliğinde, 45'er katlı iki kuleden oluşuyor. Proje bünyesinde 210 adet ofis, 82 adet rezidans daire yer alıyor. 60 ile 1.170 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip olan ofislerin satış fiyatı 700 bin ila 1 milyon 750 bin TL. arasında değişiyor. Projenin inşası tamamlanmış olup, faaliyete geçmiş durumda. Folkart Towers, 200 metre anten yüksekliğiyle Avrupa'nın ve Türkiye'nin en yüksek ikinci ikiz kulesi ünvanını taşıyor. Projede, dekorasyonlu ve dekorasyonsuz kiralık ofis ve rezidans seçenekleri bulunuyor. Folkart Towers'ta ofisler 2 bin 350 TL ila 53 bin 500 TL arası fiyatlarla kiracı buluyor. 

Satış Ofisi Telefonu: 0232 486 55 55 

Web Adresi:www.forent.com.tr


31-) RELUX RSO 50 TEPEÜSTÜ 

Relux markasını oluşturan Altunbüken Holding tarafından hayata geçirilen Relux RSO 50 İstanbul Ümraniye-Tepeüstü'nde 12 bin metrekarelik alanda yükseliyor. 102 ofisin bulunduğu projede ofis alanlarının büyüklüğü 49 ile 61 metrekare arasında değişiyor. Zemin artı 16 katlı olarak tasarlanan projede lüks ofis kavramı yeniden yorumlandı. Metrekaresi 3 bin 500 ile 3 bin 800 dolar aralığında satışa sunulan projenin Mart 2017'de teslim edilmesi planlanıyor. Ümraniye Tepeüstü'nde yer alan Buyaka, Ikea ve Meydan Alışveriş merkezlerine komşu konumda bulunuyor. 

Satış Ofisi Telefonu: 444 3 759 

Web Adresi: www.relux.com.tr 


32-)VIA TWINS 

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara Sözütözü'nde 14 bin 236 metrekare arsa üzerinde geliştirilen Via Twins projesi 33 katlı iki kuledeki 200 ofisten oluşuyor. Ofislerin alanları 66 metrekare ile 800 metrekare arasında değişiyor. Yaşamın başladığı projede son ofisler 539 bin TL'den satılıyor.Via Twins projesi Eskişehir Yolu üzerinde olması sebebiyle ofis sahiplerine kolay bir ulaşım imkanı sunuyor. Ofislerde kullanılan camlar Türkiye'de ilk kez kullanılan Guardian Sunguard High Performance Bright Green 40/29 cam olma özelliği taşıyor. Güneş kontrolünü yüzde 60 daha etkin hale getiren camlar aynı oranda soğutma masraflarından da tasarruf sağlayarak çalışma sistemini verimli hale getiriyor. 

Satış Ofisi Telefonu: 444 7 533 

Web Adresi: www.viatwins.com.tr 


33-)GOLDEN TULIPS 

Suat Altın İnşaat tarafından İstanbul Kartal'da 5 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen proje, 26 katlı tek kule şeklinde tasarlandı. Golden Tulips projesi 182 ev ofisten meydana geliyor. Her katta yedi ev ofis bulunuyor. 1 + 1 ve 2+1 seçeneklerinin bulunduğu projede ev ofislerin büyüklükleri 43 ile 120 metrekare arasında değişiyor. Fiyatların 429 bin ila 1 milyon TL arasında değiştiği projede teslimlerin 2016 yılsonunda yapılması planlanıyor. Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na yakın konumda yükselen Golden Tulips projesine özellikle avukatların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Proje, Kayserili Suat Altın İnşaat'm İstanbul'daki ilk projesi olma özelliğine de sahip. 

Satış Ofisi Telefonu: 444 15 30 

Web Adresi: www.suataltininsaat.com.tr 


34-) LEVENT LIFE OFFICE 

Baray İnşaat, imaj İnşaat ve Svot Yapı ortaklığı ile Kağıthane'de bin 425 metrekare arsa üzerine inşa edilen,Levent Life Office projesi A+ ofis ayrıcalığına sahip 64 ofisten oluşuyor. 24 katlı tek kule halinde yükselen projede ofislerin büyüklükleri 107 ile bin metrekare arasında değişiyor. 772 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulan projenin Aralık 2016'da tamamlanması planlanıyor. Levent Life Residence 2'nin yanında iş hayatının kalbi olmaya aday bir kule olarak yükselen Levent Life Office, LEED Gold Sertifikası kriterlerine göre hazırlandı. Proje, dünya standartlarında çalışmak, kendilerine hareket kolaylığı sağlamak ve şehir yaşantısından kopmak istemeyen şirketler için tasarlandı. 

Satış Ofisi Telefonu: 444 59 58 

Web Adresi: www.leventlife.com 


35-) VIP 300 OFİSLERİ 

Sarp Group tarafından İstanbul Ümraniye'de Finans Merkezi'ne komşu 21 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen Sarphan Finanspark projesinin daha önce otel olarak projelendirilen bloğu ofise dönüştürülerek, VIP 300 Ofisleri adıyla satışa çıktı. 20 katlı tek bloktan oluşan projenin bir ila 17 katları arasında ofisler yer alıyor. Ofislerin alanları 42 ile 829 metrekare arasında değişiyor. Projede 349 adet bağımsız bölüm bulunuyor. Projede ayrıca 20 mağazadan oluşan bir çarşı bulunuyor.Ofislerin metrekare satış fiyatlarının 28 bin TL'den başladığı projede, teslimlerin Mart 2016'da gerçekleştirilmesi bekleniyor. Sarphan Finans Park projesinin Merkez Bankası, SPK, BDDK, Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank gibi önemli kurumların bu bölgeye taşınmasıyla ekonominin kalbi olacağı düşünülüyor. Projedeki ofislerin tamamı teras kullanımına sahip. Sahip olduğu helikopter pisti ile kullanıcılarını şehrin yoğun trafiğinden kurtaran ofisler, Sabiha Gökçen Havaalanı'na olan yakınlığıyla da birçok avantajı bünyesinde barındırıyor. Projede 50 metrekarelik bir ofisin minimum 5 bin TL'den kiracı bulması bekleniyor. 

Satış Ofisi Telefonu: 444 4 733 

Web Adresi: www.sarphanfinanspark.com.tr 


36-) NEORAMA SÖĞÜTÖZÜ 

Yenikonak İnşaat tarafından Ankara Söğütözü'nde 4 bin metrekare arazi üzerinde inşa edilen. Neorama projesi 24 katlı tek kuleden meydana geliyor. Projede 92 ofisin yanı sıra altı adet dükkan yer alıyor. 89 ila 680 metrekare arasında değişen ofis seçeneklerinin yer aldığı Neorama'da 1-13'üncü katlarda her katta altı ofis, 14-19'uncu katlarda her katta dört ofis, 20-22'nci katlarda dubleks ofisler bulunuyor. Yaşamın başladığı projedeki ofisler, metrekare bazında 7 ile 8 bin TL aralığında satılıyor. Her detayı çalışanların rahatı için tasarlanan Neorama Söğütözü projesinde farklı ofis seçenekleri bulunuyor. Net 89 metrekareden başlayan ofisler, modüler sistemle birleştirilebiliyor. İsteğe göre 680 metrekarelik ofis katı da satın alınabiliyor. Koç Kulcleri'nin hemen arkasında yer alan projede metrekare birim kira bedeli 25 dolardan başlıyor. Neorama Söğütözü projesi metroya sadece 400 metre mesafede. 

Satış Ofisi Telefonu: 0312 284 99 33 

Web Adresi: www.neoramasogutozu.com 


37-) REGNUM SKY TOWER 

Uzaltaş A.Ş. ve Öztürk Grup işbirliğiyle kurulan OP Grup ile Canpa tarafından Ankara Bagat'ta 8 bin 441 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen Regnum Sky Tower, 49 ile 980 metrekare arasında değişen büyüklüklerde 161 ofis ve 10 dükkandan oluşuyor. 51 bin metrekare inşaat alanına sahip olan proje, üç bodrum kat, zemin kat, asma kat ve 30 normal kattan oluşuyor. Projede yer alan ofisler 435 bin ila 1 milyon 575 bin TL arasında satışa sunuldu. Haziran 2016'ta teslim edilmesi planlanan Regnum Sky Tower, tamamlandığında Ankara'nın en yüksek ofis kulesi olacak. Proje başkentte ilk kez 'iş ve yaşam merkezi' konseptini hayata geçiriyor. Yüksek tavanlı giriş lobisinde büyük kumaş panellerin kullanılmasıyla sesi absorbe etmenin yanında, çeşitli sanat eserlerinin sergilenebileceği bir atmosfer oluşturuldu. Projede, 4 metre yüksekliğe sahip modüler ofis katlarının yanı sıra bazı ofislerde kat yüksekliği 7.4 metreye kadar çıkıyor. 

Satış Ofisi Telefonu: 0312 286 67 59 

Web Adresi: www.regnumskytower.com.tr 


38-) DAP Y OFİS 

DAP Yapı tarafından İstanbul Çağlayan'da 3 bin metrekare arsa üzerinde geliştirilen, DAP Y Ofis , 122 bağımsız bölümden oluşuyor. 103 ofis ve 19 dükkanın bulunduğu proje 'Y' şeklinde tasarlanmış dokuz katlı bir blok olarak yükseliyor. Projede iki otopark, iki mağaza-ofis katı, bir giriş katı, dört ofis katı ve dört toplantı odası mevcut. Projedeki ofislerin büyüklüğü 50 ila 125 metrekare arasında değişiyor. Ocak 2017'de teslim edileceği açıklanan projede, satış fiyatları 300 ila 890 bin TL arasında değişiyor.  Çağlayan'da 40 dönümlük alanda kurulan 'DAP Vadisi'nin en yeni üyesi DAP Y Ofis projesi farklı mimarisiyle beğeni topluyor. Metro istasyonuna 100 metre mesafede bulunan proje, Çağlayan Adliyesi birkaç dakikalık yürüme mesafesinde olduğu için bir cazibe merkezi oluşturacak.  DAP Y Ofis, Mecidiyeköy, Şişli, Beşiktaş, Taksim, Zincirlikuyu, Levent, Maslak gibi merkezlere ise 5-10 dakika uzaklıkta yer alıyor. Yüzde 40 oranında prim yapması beklenen projede ofislerin metrekare birim kiralarının 18-24 dolar olması bekleniyor. 

Satış Ofisi Telefonu: 0212 294 32 42 

Web Adresi: www.dapvadi.com


Para


Geri Dön