29 / 03 / 2024

İşte kampanyalı 90 proje!

İşte kampanyalı 90 proje!

Önce Emlak Konut GYO 30 projesinde başlattı. Ardından GYODER üyesi 49 firma 119 proje ile katıldı. "Düşük faiz, uzun vade" kampanyası yoğun ilgi görüyor. Yüzde 20 peşinat, yüzde 0.70 faiz oranı ve 120 ay vade ile ev sahibi olmak mümkün...



15 Temmuz'da gerçekleştirilen başarısız darbe girişiminin ekonomiye etkisini ortadan kaldırmak ve konut satışlarını canlandırmak için Emlak Konut GYO ve adından Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER ) tarihi bir kampanyaya imza attı. 31 Ağustos'a kadar sürecek kampanya kapsamında yüzde 20 peşinat, yüzde 0.70 faiz oranı ve 120 ay vade ile ev sahibi olma imkanı sağlanıyor. 


Konut satışlarını canlandırmak amacıyla ilk kampanya fitilini 28 Temmuz tarihinde Emlak Konut GYO ateşledi. Kurum, "Ülkemizin Yarınlarına Güveniyoruz" temasıyla bir kampanya başlattı. 


SATIŞ REKORU KIRDI 


Emlak Konut'un yüklenici firmalarının toplam 30 projede 15 bin konut ve ticari alanla dahil olacağı "TÜFE'li Satış Kampanyası" ile vatandaşın sosyal konut edindirme şartlarında ev sahibi olması hedefleniyor. Kampanya kapsamında yüzde 20 peşinat, yüzde 0.70 faiz oranı ve 120 aya kadar vadeyle ev sahibi olmak mümkün olabilecek. Yüzde 10'luk kısım ara ödeme olarak tahsil edilecek. 1 Ağustos-31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak kampanyanın diğer bir seçeneğinde ise, yüzde 30 peşinatla konut sahibi olunabilecek. 1 Ağustos'ta başlattığı 'kampanya sonucu satışlarını dört kat artırdı. Kampanyanın ilk 15 gününde 2 bin bağımsız bölüm satıldı ve toplam 1.3 milyar TL ciro elde edildi. Geçtiğimiz yıl ağustos ayının tamamında satılan bağımsız bölüm sayısı 1024 idi. Ağustos 2015'in 15 gününde satılan konut sayısının 500 olduğu göz önüne alındığında, kampanyanın etkisiyle bu yılın ağustos ayının yarısında satılan konut sayısının dört kat artış gösterdiği ortaya çıkıyor. 


HEM DÜKKÂN HEM KONUT 


Emlak Konut'un kampanyaya dahil olan projeler arasında, Adım İstanbul, Ağaoğlu Maslak 1453, Avrupa Konutları Başakşehir, Avrupark, Bahçekent Emlak Konutları (dükkanlar), Bahçekent Emlak Konutları, Bahçekent Flora, Başakşehir Emlak Konutları (dükkanlar), Başakşehir Merkez Çarşı, Bulvar İstanbul, Emlak Konut Körfezkent (dükkanlar), Esenler Emlak Konutları, Evora Denizli, Evora Tuzla 1. Bölge, Evvel İstanbul, Göl Panoroma Evleri, Istmarina, Karat 34, Koordinat Çayyolu, Metropol istanbul, Nevşehir Emlak Konutları, Nidakule Ataşehir, Nidakule Kayaşehir, Park Mavera 1, Sofa Loca, Tema Şehir Konya, Tual Adalar, Tual Bahçekent, Park Mavera 2 bulunuyor. 


GYODER'DEN GÜÇBİRLİĞİ 


Emlak Konut GYO'nun ardından 1 Ağustos tarihinde bu sefer Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) "Gayrimenkulde Güç Birliği, Daha Güçlü Türkiye" adı altında benzer bir kampanyaya imza attı. 


Kampanya kapsamında GYODER üyesi 49 firmanın 119 projesinden 60 bine yakın gayrimenkul, 120 ay vadeli ve aylık yüzde 0.7'lik bir kredi faizi ile tüketiciye sunuldu. 31 Ağustos'a kadar sürecek kampanyada satılan konutlar için peşinat yüzde 20 olurken, yüzde 5 de ara ödeme yapılıyor. 


Bu kampanya ile gayrimenkul sektörünün mevcut durumdan minimum seviyede etkilenmesi ve ülke ekonomisine katkı sağlanması hedefleniyor. 


HANGİ FİRMALAR KATILIYOR? 


Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye Konut Kampanyası'na katılacak GYODER üyeleri şunlar: Ağaoğlu, Akkuş Gayrimenkul, AND Gayrimenkul, Ant Yapı, Astay Gayrimenkul, Atış Yapı, Avrupa Konutları, Babacan Holding, Bakyapı, Cathay Group, Çalık Gayrimenkul, Dap Yapı, Demir İnşaat, DKY İnşaat, Dumankaya, Ege Yapı, Emlak Konut GYO, Eroğlu Yapı, EYG Grup, Extensa İstanbul, Fer Yapı, Gedizler Yapı, Halk GYO, Hasanoğlu İnşaat, İş GYO, Kavi Yapı, Kavuklar inşaat, Kiler GYO, Kuzu Grup, Mar Yapı, NEF, Nurol GYO, Ortadoğu Grup, Pana Yapı, Pekdemir, Piyalepaşa istanbul, Propa inşaat, Selin Yapı, Sinpaş GYO, Sinpaş Yapı, Sur Yapı, Tahincioğlu Gayrimenkul, Tekfen Emlak, Tepe Mesa, Torunlar GYO, Toya Yapı, Turyap, Vakıf GYO, Yenigün İnşaat. 


Aziz TORUN  Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Başkanı 


"Elimizi taşın altına koyduk" 


Milli bir görev olarak başlattığımız bu tarihi kampanyamız kısa süre içinde sektörde büyük bir hareketlilik ve canlılık yaratmıştır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve GYODER'in çağrılarına uyarak bankaların bu süreçte faiz indirme yönünde karar alması oldukça önemli ve iyi niyetli bir adımdır. Finansman maliyetinin azaltılması milli ekonomi seferberliği başlattığımız bu günlerde yalnızca gayrimenkul sektörü için değil tüm sektörler ve yatırımcılar için kritik önem taşıyor. Türk ekonomisinde sürdürülebilir bir büyüme için asıl beklentimiz yıllık bazda faizlerin yüzde 10'un altına düşmesi. Bu top yekûn yürütülen seferberlikte ekonominin tüm çarklarının uyum içinde çalışması ve herkesin üzerine düşen sorumluluğu büyük bir olgunlukla yerine getirmesi tarihi bir sorumluluk. Biz GYODER üyesi özel sektör temsilcileri olarak elimizi taşı altına koyduk. Bankalardan gelen desteğin devamını bekliyoruz. Bu sadece GYODER'in değil, tüm iş dünyasının çağırışıdır. Biz özel sektör olarak işimizin başındayız, çalışıyoruz. Ciddi bir fedakarlık yapıyoruz, göğüslediğimiz bu ipin ucundan bankalara siz de tutun diyoruz.


KREDİ FAİZLERİ DÜŞÜŞTE 


Öte yandan Emlak Konut GYO ile GYODER'in başlatmış olduğu kampanya bankaların konut kredi faizlerini aşağıya çekmelerine de vesile oldu. 


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kamu ve özel bankalara faizleri düşürmeleri yönündeki çağrısı, finans kesiminde karşılık buldu. Aylık faizler, konut kredisi kullanma iştahını artıran, yüzde 1 sınırının altına düşürüldü. Bu oran bazı bankalarda yüzde 0.80'e kadar indi. 


Bu adımla birlikte piyasada gerçekleşecek hareketlenmenin etkilerinin yılın son çeyreğinde hissedilmesi bekleniyor. Bu yılın ilk altı ayında toplam 630 bin 799 olan konut satışının, iki katına çıkarılarak 1 Milyon 300 bine ulaştırılması hedefleniyor. 


Avni ÇELİK / Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı 


"Kampanyalar hareketlilik getirdi" 


GYODER ile başlayan 10 yıl vadeli ve düşük maliyetli konut kampanyası sektöre hareketlilik getirdi. Firma olarak üzerimize düşen H fedakarlığı yaparak çok daha avantajlı ödeme koşullarına sahip "Güle Güle Otur Türkiye'm" kampanyasını geliştirdik. Kampanyanın başlangıcında itibaren 4 binden fazla başvuru aldık. Çağrı merkezinde yapılan görüşmeler de beşe katlandı. Satış ofislerimizde sadece üç günde 20 milyon TL ciro değerinde satışı sözleşmeye çevirdik. Devam eden görüşmelerimizle ofislerimiz ve çağrı merkezimiz bu olağanüstü talebi ve başvuruları karşılamaya çalışıyor. Ülkemizin lokomotif sektörü olan inşaat ve gayrimenkul sektörü olarak bizlerin Türkiye'ye ve Türkiye ekonomisine güveni sonsuz. Ülke ekonomisindeki canlılığı devam ettirmek istiyoruz. Gün fedakârlık günüdür. Birlik, beraberlik günüdür. Ev sahibi olma hayallerini erteleyen vatandaşın hayallerini gerçekleştirme günüdür. 


ÇOK AVANTAJLI 


İnşaat firmalarının başlattığı "düşük peşinat, düşük faiz ve uzun vade" kampanyasından yararlananlara kredi faizleri açısından büyük avantaj sağlıyor. Hali hazırda bankaların verdiği en düşük konut kredisi faiz oranı 1.12 seviyesinde bulunuyor. Bu seviyeden 100 bin TL'lik konut kredisi kullanan bir kişi 82 bin 300 TL faiz ödüyor. Eğer, söz konusu kampanyadan 0.70 faiz oranıyla aynı krediyi kullanırsa ödeyeceği faiz 48 bin 142 TL olacak. Böylece ödenecek faiz miktarı 33 bin 158 TL daha az oluyor. Eğer kampanya kapsamında 400 bin TL'lik bir daire için 300 bin lira kredi kullanılırsa faiz avantajı 100 bin TL'yi buluyor. İşte, söz konusu kampanyalara dahil olan firmalar ve projeleri... 


1- SİNPAŞ


Sinpaş Holding, devam eden 14 projesinde 31 Ağustos tarihine kadar geçerli olacak kampanya düzenliyor. Kampanyayla ev sahibi olmak isteyenlere, ister 60 ay için yüzde 0.42, ister 120 ay için yüzde 0.70 vade farkı şansı sunuluyor. Sinpaş Holding şirketlerinden Sinpaş Yapı, kampanyaya Sinpaş Palas, Altınoran, Marina Ankara, Aquacity Denizli, Liva, Köyceğiz ve Ottomare projeleriyle katılırken; Sinpaş GYO da Queen Central Park, Ege Vadisi, Aydos Country, Incek Blue, İncek Green, Ege Yakası ve Bursa Modern projeleriyle destek veriyor. 


Sinpaş, daha önce 120 ay için uygulanmakta olan yüzde 1.15 seviyelerindeki vade farkı oranını, Türkiye gayrimenkul sektöründe görülmemiş bir şekilde 1-31 Ağustos tarihleri arasında 60 ay için yüzde 0.42'e, 120 ay içinse yüzde 0.70'e kadar düşürüyor. Sinpaş'ın İstanbul, Ankara, Bursa ve Denizli'de yer alan projelerinden konut sahibi olmak isteyenler yüzde 0.42 vade farkını 60 ay, yüzde 0.70 vade farkını ise 120 ayda ödeyerek ev sahibi olabilecekler. 



www.sinpas.com.tr/




2- TORUNLAR GYO 



Torunlar GYO, GYODER çatısı altında başlatılan "Gayrimenkul'de Güç Birliği" kampanyasına dört projesi ile katılıyor. 5. Levent, Torun Center, Korupark Terrace ve Mail of istanbul projelerinden 60 ay için yüzde 0.42, 120 ay için yüzde 0.70 faiz oranı ile daire veya ofis sahibi olmak mümkün. Firmanın projelerinde kampanya kapsamında yüzde 20 peşinat avantajının yanı sıra özel ödeme seçenekleri de sunuluyor. Kampanya Ağustos ayı boyunca geçerli olacak. 


İstanbul Mecidiyeköy'de iki rezidans ve bir ofis kule olmak üzere üç bloktan oluşan Torun Center'da teslimler devam ediyor. Iş ve yaşamı bir arada sunan projede sonbahar itibariyle yaşam başlayacak. Torun Center rezidanslar 1 + 1'den 4+1'e kadar 100 ile 425 metrekare arasında değişiyor. Projede Ağustos ayı sonuna kadar 60 ay için yüzde 42,120 ay için yüzde 0.70 faiz oranları geçerli olacak. Projede ofisler için kiralama seçenekleri de bulunuyor. 


İstanbul'un en değerli merkezinde, lokasyonu, mimarisi, ulaşım alternatifleri ve sosyal yaşam alanları ile örnek olacak yeni bir semt, 5. Levent hızla inşa ediliyor. Torunlar GYO ve KiPTAŞ işbirliği ile TEM Alibeyköy kavşağında 443 bin metrekare arazi üzerine kurulan 5. Levent tamamlandığında 15 bin kişinin yaşadığı, yaklaşık 20 bin kişinin kullanacağı İstanbul'un en modern semti olacak. Projede, zengin sosyal donatı alanlarına sahip yaklaşık 4 bin konut, cadde konseptinde çarşı, ticari üniteler, iki okul, iki cami ve 50 dönümlük bir de koru yer alacak. İkinci etap satışı devam eden proje yılın en çok tercih edilen projesi olarak farklı meslek gruplarından büyük ilgi görüyor. 


Yüzde 50'den fazlası yeşil alan olarak ayrılan proje, doğayla barışık mimarisiyle de farklılaşıyor. 5. Levent'te 1 + 1 ila 4+1 arasında değişen 50 farklı daire tipi satışa sunuluyor. "Daha iyi bir yaşam" vaadi ile tasarlanan projede sanat, spor, eğlence ve doğal yaşamı hayatın içine taşıyan farklı sosyal alanlar da var. 


Proje, İstanbul'un iş merkezi Levent ve Maslak'a yalnızca 7 km mesafede bulunuyor. Mevcut ve planlanan dev ulaşım projelerinin kesişim noktasında yer alan 5. Levent, metro hatlarına yakınlığıyla semt sakinlerine kolay ve rahat bir ulaşım imkanı sunuyor. 5. Levent'te yaşayanların metro durağına rahat ve kolay ulaşabilmesi için proje kapsamında panoramik asansör ve bağlantı tüneli de planlanıyor. 



www.torunlargyo.com.tr/




3- SUR YAPI


Sur Yapı, kampanyaya yedi farklı projesini dahil etti. 2.867 veren milletimiz için yapılması gereken her ne varsa biz konut, 203 A plus ofis ve 120 cadde mağazasıyla toplamda 3.190 bağımsız bölümü kampanya kapsamında yer alıyor. Firmanın her biri bulunduğu bölgeye değer katan Bayrampaşa da Axis İstanbul, Güneşli 'de Mirage Rezidans, Ümraniye'de Exen İstanbul, Sultanbeyli'de İlkbahar, yine Sultanbeyli'de Gölbahçe Evleri Sancaktepe'de Lavender, Bursa Nilüfer'de   Marka Rezidans projeleri kampanyada avantajlı seçeneklerle müşterilere sunuluyor. 


Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, yaşanan olayların milleti ve iş dünyasını bir araya getirdiğini, her zaman ülkenin refahı için işlerinin başında olacaklarını söylüyor. 


Ekonomiye ve gayrimenkul sektörüne ciddi bir ivme ve hareketlilik kazandıracak kampanyada Sur Yapı, yüzde 20 peşinat, 0.70 vade ve 120 ay eşit taksitle ev ve ofis sahibi olma imkanı sunuyor.


Axis İstanbul'un 203 A plus ofisi kampanya kapsamında  yer alıyor. Ticari hayatın tam merkezinde bulunan Axis İstanbul ofis ve AVM projesi, konumu ve ulaşım ağlarına yakınlığıyla da avantaj sağlıyor. A Plus ofislerin bulunduğu projenin ön girişinde Bayrampaşa Metro İstasyonu, arka girişinde ise Demirkapı Metro İstasyonu yer alıyor.


Mirage Rezidans, Avrupa Yakası'nın markalı konut projeleri ve beş yıldızlı otellerle en hızlı gelişen bölgesi Güneşli Basın Ekspres'te yükseliyor. Mirage Rezidans 'ta ayrıca dükkan, kafe ve restoranlardan oluşan alışveriş caddesi yer alıyor. Avantajlı lokasyonu ile dikkat çeken Mirage Rezidans, Atatürk Havalimanı'nın yanı başında, TEM otoyolu ile E5 otoyolunun arasında ve Kanal İstanbul projesinin yakınında bulunuyor. 


Hemen teslim, merkezi lokasyonu ve her iki boğaz köprüsüne olan yakınlığı ile dikkat çeken Exen İstanbul'da, dünyanın emsalsiz manzaralarından biri olan İstanbul Boğazı'nı 360 derece açı ile izleme imkanı veren 1 + 1 ve 2+1 rezidans daireleri dikkat çekiyor. Anadolu yakasının hızla gelişen ilçesi Sultanbeyli'de yükselen İlkbahar projesi ise Ataşehir'e 10 dakika mesafede bulunuyor. Aileler için yaşam kompleksi olan İlkbahar, uygun fiyatlı dubleks ve bahçe teraslı daireleriyle dikkat çekiyor. Yeşilin her tonunu içinde barındıran projenin birinci ve ikinci etabı dubleks ve farklı katlarda yer alan teraslı daireleriyle geniş aileler için dört dörtlük bir yaşam fırsatı sunuyor.  


21 dönüm arsa üzerine inşa edilen Gölbahçe Evleri, altı blokta toplam 227 konuttan oluşuyor. 7 bin metrekare göl ve bahçe alanının da yer aldığı projede her türlü günlük ihtiyacın da karşılanabileceği ticari alanlar bulunuyor. Paşaköy gişeleri, Kuzey ormanları ve TEM otoyolunun yanı başında bulunan Gölbahçe Evleri, Ataşehir'e yaklaşık 10 dakika mesafede bulunuyor,  Sur Yapı Lavender projesinde lavanta bahçeleri, yem yeşil çim alanları, göle uzanan iskeleleri, piknik alanları üzerindeki locaları, göletleri ve su parklarıyla huzurlu bir yaşamın kapıları aralanıyor. Üç farklı blok tipinde 57 ila 226 metrekare arasında değişen 1 + 1, 2+1, 3+1, 4+1 dairelerin yer aldığı proje geniş alışveriş caddesi ve şehirli mimarisiyle de dikkat çekiyor. 


Sur Yapı'nın Bursa Nilüfer'de yapımına başladığı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi'nin yapımı hızla sürüyor. Yoğun ta lep üzerine, geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen ek yatırımla birlikte 650 milyon dolar yatırım büyüklüğüne ulaşan Sur Yapı  Marka Rezidans ve AVM, 373 lüks rezidans dairesi, ev ofisleri  ve alışveriş merkezinde bulunan 250 mağazasıyla Bursa'nın en prestijli karma projesi.




Murat Kurum/Emlak Konut GYO Genel Müdürü


''Tarihi Fırsat''


Tarihte bir ilk olarak aylık yüzde 0.70 yıllık yüzde 8.4 faiz oranı uygulanacak. Bu, fınans kuruluşlarının bile kısa vadede altından kolay kolay kalakacağı oran değil. Kampanya şirketimizin, nakit akışında olumsuz bir etki  yapmayacağı gibi aksine satışları artıracak. Sektöre de kazandıracak. Konut almak için de tarihi bir fırsat. Konut sahibi olmak ve gayrimenkule yatırım yapmak için en doğru zaman. Terör örgütü FETÖ'nün darbe girişiminin  ardından canını ortaya koyarak görülmemiş bir direniş gösteren Türk milleti, her şeyin en iyisini hak ediyor. 15 Temmuz gecesi ve sonrası büyük bir demokrasi mücadelesi  veren milletimiz için yapılması gereken ner ne varsa biz bunu yapmaya hazırız. Tarihi kampanyayı hayata geçirdik. Bugüne kadar alt gelir grubu için uygulanan  oranlar orta ve üst grubu için de geçerli olacak. 



https://www.suryapi.com.tr/




5- KUZU GRUP


Kuzu Grup tarafından İstanbul Ataköy sahilinde 127 bin 600 metrekare arsa üzerinde inşa edilen ve iki etaptan oluşan proje; 2 milyar 700 milyon dolarlık yatırım değerine sahip. Sea Pearl Ataköy'de toplam 1.401 bağımsız bölüm, 17 ticari ünite ve otele ait 200 oda yer alıyor. 20 katlı dört blokta 631 üniteden meydana gelen ilk etapta daire büyüklükleri 88 ila 398 metrekare arasında değişiyor. İkinci etap beş blokta 700 daireden meydana geliyor. Projenin ilk etabının 2017 yılının Temmuz ayında tamamlanması planlanıyor. Bu etap 6 bin 185 metrekare gölet alanına, 33 bin metrekare de yeşil alan ve yürüyüş yollarına sahip. 


Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, 217 bin metrekare inşaat alanına sahip birinci etapta metrekare birim fiyatlarının ortalama 7 bin 200 dolardan başladığını belirtti. Kuzu, "SeaPearl Ataköy, gerek konumu, gerek ayrıcalıklarla dolu sosyal alanları gerekse lüksü yeniden yorumlayan mimarisi ile İstanbul'un mega projesi unvanına sahip" diye konuştu. 


Atatürk Havaalanı'na 2 km uzaklıkta olan SeaPearl Ataköy'ün E5 ve Basın Express yolu üzerinden TEM ile bağlantısı bulunuyor. FSM Köprüsü'ne 25, Boğaziçi Köprüsü'ne 17, Ataköy Yat Limanı'na 1 km mesafede yükselen projeye doğrudan ulaşım, sahil yolu olarak da bilinen Rauf Orbay Bulvarı'ndan sağlanıyor. Galeria, Capacity, Carousel, Marmara Forum, A Plus, Flyinn alışveriş merkezlerine olan yakınlığıyla dikkat çeken proje, Dünya Göz Hastanesi, Acıbadem Hastanesi, International Yeşilköy Hastanesi, Bakırköy Devlet Hastanelerine de yakın bir konumda yer alıyor. 



www.kuzugrup.com




6- PANA YAPI


Pana Yapı, GYODER tarafından başlatılan "Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye" kampanyasında dört proje ile yer alıyor. Kampanyanın, kentsel dönüşüm projesinin yürütüldüğü Fikirtepe'deki tek temsilcisi olan Pana Yapı, bölgedeki dikkat çeken projeleri Brooklyn Park ve BrooklynLife'ın yanı sıra Kartal'daki Eagle, Çeşme'de ise Jarden Eden projelerini 131 Ağustos tarihleri arasında 10 yıl vadeli ve aylık yüzde 0.7'lik faizi ile tüketiciye sunuyor.


Pana Yapı İnşaat Grup Başkanı Mahir Şaşmaz, "İnşaat sektörü olarak ülkemizin kalkınması ve ekonomiye maksimum katkı sağlamak için çalışıyoruz. Bu süreçte üzerimize düşeni yapmak istiyoruz. Aynı zamanda halkımızın uygun şartlarda ev sahibi olabilmesi için de elimizdeki imkanları seferber ediyoruz. Amacımız daha güçlü bir Türkiye'yi hep birlikte oluşturmak. Bu nedenle biz de kendi sektörümüzde, gayrimenkulde güç birliği yapmaya karar verdik" diye konuştu. 


Geçtiğimiz günlerde Emlak Konut GYO'nun piyasadaki 5 bekleme eğilimini kırmak, satışları arttırmak ve bu süreçte yüklenicilerin nakit akımlarına pozitif katkı yapabilmek için başlattığı kampanyanın ardından GYODER çatısı altındaki firmalar olarak Türkiye'ye ve Türkiye ekonomisine güvenlerinin sonsuz olduğunu göstermek istediklerini belirten Şaşmaz sözlerine şöyle devam etti: "Halkımızın gösterdiği birlik ve beraberliği ülkemizin her alanda güçlü kalması için göstermeliyiz. Ekonomimizin güçlenmesi için her sektörün üzerine düşeni yapması gerektiğine inanıyoruz. Bu nedenle bu tür güç birliği kampanyalarının ve projelerin sadece gayrimenkul değil tüm sektörlere de örnek olması gerektiğini düşünüyoruz." 




www.panayapi.com/




7- İŞ GYO NEF


İş GYO ve Nef, GYODER'in kampanyasına prtak ve ayrı yürüttüklrti toplam döt proje ile dahil oldu. Kampanya kapsamında İş GYO ve Nef'in ortak projesi İnistanbul'un yanı sıra İş GYODER'in kampanyasına dahil oldu. Grup, her üç projede konut sahibi olmak isteyenlere, yüzde 20 peşinatla, yüzde 0.70 faiz oranı ile 120 ay vade imkanı sunuyor. Türkiye'nin önemli noktalarında "Prestij" markasıyla ürettikleri projeler ile yer aldıkları bölgelere değer kazandırdıklarını vurgulayan Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, konuya ilişkin şunları söyledi. "Ülke olarak darbe girişiminin ardından, ülke ekonomisindeki canlılığı devam ettirmek için birçok kurum ve kuruluş düğmeye bastı. Bunlardan biri de GYODER'in yapmış olduğu kampanya oldu. Gayrimenkulde Güç Birliği Kampanyası'na dahil olmak, kurum olarak bizim de asli görevlerimiz arasında yer alıyor. Gayrimenkul sektörü birlikten doğan gücü bu kampanya ile ortaya koydu. Kampanyaya, Prestij serimizin öne çıkan üç projesiyle katıldık. Yatırımcılarımız Ağustos ayı süresince, Bursa Prestij Elit ve Bursa Prestij Optimum projelerinden yüzde 20 peşinatla, yüzde 0.70 faiz oranı ile 120 ay vade ile daire sahibi olabilecek." 



www.inistanbultopkapi.com/




8-BAKYAPI GROUP 


Bakyapı Group, Prestij serisinde öne çıkan Konya Prestij Park, Bursa Prestij Elit ve Bursa Prestij Optimum projeleri ile GODER'in kampanyasına dahil oldu. Grup, her üç projede konut sahibi olmak isteyenlere, yüzde 20 peşinatla, yüzde 0.70 faiz oranı ile 120 ay vade imkanı sunuyor.



www.bakyapi.com.tr/




9- DKY BEŞ PROJESİ KAMPANYADA 


DKY İnşaat GYODER'in düzenlemiş olduğu kampanyaya DKY Ada, DKY ON, DKY Kartal, DKY Business Kartal ve Lokum Evler projeleri ile destek verdi. Şirket, kampanya döneminde şu ana kadar, toplam 70 adet satış ile 65 milyon TL ciro elde etti. Kampanya ile birlikte tüketicilere, DKY Ada, DKY ON, DKY Kartal, DKY Business Kartal ve Lokum Evler için yüzde 20 ön ödeme, 120 ay vade, 0.70 vade farkı imkanı sunuluyor. Kampanya kapsamında yer alan projeler ve minimum satış fiyatları ise şöyle: 


DKY Ada: 740 daire 264 bin 437 TL

DKY ON Kağıthane: 205 daire 466 bin 32 TL DKY Business Kartal: 211 ofis 967 bin 725 TL DKY Kartal: 336 daire 664 bin 487 TL 

Lokum Evler: 742 daire 253 bin 725 TL



www.dkyinsaat.com/




Adnan ÇEKCEN / Destek Yatırım Menkul Değerler Araştırma Müdür Yardımcısı 


"Yansıması son çeyrekte hissedilir" 


Faizlerin indirilmesi için bankalarında elini rahatlatılması bu hafta itibariyle konut kredilerine de olumlu yansıdı ve bankalar indirime gitti. Yapılan çağrılarla beraber geldiğimiz noktada birçok bankanın faiz indirimine gitmesi önümüzdeki dönemde sektöre hareketlilik katacaktır. Konut kredilerinde yapılan bu esnekliklerin yansımalarını muhtemelen yılın son çeyreğine girerken göreceğiz. Yaz dönemi olmasından kaynaklı iç piyasadaki durgunluk ve beklentilerin genel olarak bayram sonrasına ertelenmesi kredi talebinin de gecikmeli olarak artmasına sebebiyet verebilir. Fakat talep artışı sektöre önemli bir hareketlilik katabileceği gibi konut fiyatlarına da yansıması beklenebilir. Bir konutun fiyatı arz ve talebe göre belirlenirken, kısa dönemde konut arzının neredeyse sabit olması talebin artarak konut fiyatları üzerinde baskı yaratmasına neden olabilir. Böyle bir durumda bankaların attığı adımlara inşaat ve gayrimenkul sektöründeki söz sahibi kuruluşların da karşılık vermesi, uygun kampanya ve ödeme koşullarıyla beraber fiyat sabitlemesi gibi yönteme gitmesi makul olabilir. Bu durum konut talebinin kısa sürede artmasına sebep olurken kısa vadeli enflasyonist baskı yaratabilecek fiyat artışları da önlenebilir. TUİK'in açıkladığı rakamlara baktığımızda 2015 yılında 434.388 adeti ipotekli, 854.932 adeti diğer olmak üzere toplam 1.289.320 konut satışının gerçekleştiğini görüyoruz. Şu ana kadar ise yani 2016 yılının haziran dahil olmak üzere ilk altı ayında toplamda 630.799 konut satıldı. Yılsonuna kadar bu satış miktarının iki katına çıkarılarak 1 milyon 300 bine ulaştırılması hedefleniyor. 



10- AĞAOĞLU İNŞAAT 


GYODER'in başlattığı konut kampanyasına Ağaoğlu, My Home Maslak, My Towerland, Andromeda Gold, My World Europe ve My Newwork projeleri ile destek verdi. Ağaoğlu'nun GYODER kampanyasına göre beş projesinde yüzde 0.70 faiz oranı ile 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor. 



www.agaoglu.com.tr/




11- AVRUPA KONUTLARI 


GYODER tarafından desteklenen dev konut kampanyasını Artaş İnşaat da Avrupa Konutları Başakşehir ve Avrupa Konutları Atakent 4 ile Avrupa Konutları markalı 14'üncü projesini hayata geçiren Artaş İnşaat, 220 milyon TL'lik bir yatırıma imzasını atıyor. Avrupa Konutları Atakent 4'ü bölgenin merkezinde, 23 bin 300 metrekarelik bir alan üzerinde inşa ediyor. 1 + 1'den 4+1'e kadar farklı tiplerde balkonlu ve teraslı daire seçeneklerinin sunulduğu projede, peyzaja ve sosyal yaşam alanlarına geniş yer veriliyor. İnşa çalışmalarının başladığı projede teslimler ise 2017'nin Aralık ayında yapılacak. 



www.avrupakonutlari.com




12- TEKNİK YAPI


Teknik Yapı, İstanbul Halkalı'da hayata geçirdiği Metropark projesinde hemen teslim dairelerle kampanyaya dahil oldu. Yüzde 20 peşinat, aylık 0.70 faiz oranı ve 10 yıl vade imkanıyla satılacak Metropark projesinde toplam bin 412 daire ve 20 ticari ünite yer alıyor. Yaklaşık bin 450 araç kapasiteli kapalı otopark bulunan projede fitness center, Türk hamamı, sauna, buhar odası, masaj odaları, yetişkin ve çocuk yüzme havuzları, yarım saha basketbol sahası, çocuk parkları, yürüyüş ve koşu parkuru var. Proje, başta TEM Otoyolu olmak üzere Mahmutbey gişeler, Atatürk Havaalanı, Basın Ekspres Yolu, Ataköy-İkitelli Metro hattı gibi ana arterlerle çevrili bir bölgede yer alıyor. İSTOÇ, Marmara Sanayi Sitesi, MASKO, Tekstilkent ve İkitelli Organize Sanayi Sitesi gibi ticaret bölgesindeki proje, alışveriş merkezleri, okul ve hastanelere olan yakınlığıyla merkezin merkezinde olmanın avantajına sahip.



www.teknikyapi.com




13- MAR YAPI 


Mar Yapı, kampanyaya Avrupa ve Anadolu Yakası'nda iki projeyle destek veriyor. Güneşli Basın Ekspres Yolu'nda GYoo Inspired by Strack, Bayramoğlu'nda G Marin Managed By Divan, 31 Ağustos 2016 tarihine dek sürecek kampanya kapsamında yüzde 20 peşin, 120 ay vade ve yüzde 0.70 faiz oranıyla satılacak. G Marin Managed by Divan, geniş yeşil alanları ve az katlı binaları ile 556 daireden oluşuyor. 1 + 1,2+1,3+1 dairelerin yanı sıra 41 metrekarelik stüdyo daireler yer aldığı projede fiyatlar 127 bin TL'den başlıyor. Dünyaca ünlü Yoo markasını G projesiyle bir araya getiren Mar Yapı, Basın Ekspres yolundaki G-YOO Inspired by Starck projesinde ise fiyatlar 340 bin TL'den başlıyor. 2017 Eylül'de teslim edilecek proje 47 metrekareden, 113 metrekareye kadar 1+0, 1 + 1 ve 2+1 tiplerinde konutları barındırıyor.



www.maryapi.com.tr/

 


14- TOYA YAPI 


TOYA Yapı hayata geçirdiği altı proje ile konut seferberliğine dahil oldu. Yapımı tamamlanan Qent İstinye, Toya Vista, Avcılar Park ve Studio projelerinin yanı sıra inşa çalışmaları devam eden Mecidiyeköy'deki Toya Downtown ve Sefaköy'deki Toya Moda projelerinde 31 Ağustos'a dek kampanya sürecek. Alıcılar yüzde 20 peşinat yüzde 0.70 faiz oranı ve 10 yıl vade ile ev sahibi olabilecek.



www.toyayapi.com



Cansel Turgut YAZICI / EVA Gayrimenkul Genel Müdürü 


Domino etkisi yapacak bir kampanya



Satışlar 2015 yılı verileriyle yaklaşık aynı düzeyde. Konut kredisi faizlerinde yaşanan düşüş sektöre ciddi ivme kazandıracaktır. Düşüşe geçen yabancı ilgisi de yeniden yükseliş yönüne döndü. Emlak GYO ve GYODER tarafından düzenlenen kampanya alanında bir ilk. Sadece konut üreticilerinin kendileri tarafından finanse ediliyor. Bu konutların ortalama satış değerleri 700-900 bin TL aralığında ve kampanya tahminen 40 milyar TL'lik bir portföye denk geliyor. Kampanyada yer alan konutlar orta ve alt segmente seslenmiyor, ancak tasarruflarını gayrimenkul olarak değerlendirmek isteyen yatırımcılara yönelik önemli bir fırsat sunuyor. Kampanya dışında konut kredisi faizleri aralığında, ancak son birkaç gündür bu faizler bazı finans kurumlarınca düşürülmeye başlandı. Konut kredisi faizleri düştüğünde satışlar hızla yükselişe geçiyor. Faizlerde sadece yüzde 20 düşüş yaşandığında sektör yüzde 100 ivme kazanıyor. Bu çok ciddi bir oran. Geçtiğimiz yıllara bakıldığında konut faiz oranı aylık yüzde l'in üstüne çıktığında konut kredi kümülatif hacminin aylık büyümesi yüzde l'in altına düştüğünü görüyoruz; hatta bazı aylarda faiz oranları yükseldikçe durma noktasına geliyor. Aylık kredi faizleri yüzde 1'in altında seyrettiğinde ise konut kredi hacmi aylık ortalama yüzde 2 büyüyor. Faiz oranlarının sektör bileşenlerinin gelişimine etkisi çok büyük. Bunu bir domino taşı gibi düşünebilirsiniz. Faiz oranının düşmesinin olumlu etkisi gayrimenkul ve dolayısıyla inşaata bağlı sektörün tüm domino taşlarını hızla harekete geçirecek. Şu anda bu eneıjiye şiddetle ihtiyacımız var. 




15-CATHAY GROUP 


GYODER'in başlattığı kampanyaya Cathay Group da Basın Ekspres'te yükselen İstanbul projesiyle katıldı. Altı blokta bin 404 ünitenin yer aldığı Nivo İstanbul'da toplam inşaat alanı 200 bin metrekareyi bulacak. Projede 1+1 ve 2+1 konut seçenekleri var. 2018'de teslim edilecek Nivo İstanbul projesinde 50 ile 80 metrekare arası değişen 1 +1 dairelerin fiyatı 270 bin TL'den, 85 ile 147 metrekare arası değişen 2+1 dairelerin fiyatı 380 bin TL'den, 3+1 dairelerin fiyatı ise 660 bin TL'den başlıyor. 



www.cathay.com.tr/




16- GÜL İNŞAAT 



"Gül inşaat, Gül Proje ve Gül Yapı ortak bir kampanyaya imza attı. Buna göre kampanya dahilindeki konut projelerinde yüzde 20 indirim ya da yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ve yüzde 0.70 faiz oranı ile ev sahibi olmak mümkün. Üç şirketin kampanyalı projeleri arasında, Kalekent, Güneşli Park Gardenya, Viralstanbul, Kübist Park Residence, Gülpark Yaşam, Kavaklı Konakları, Eyüp Palas, Özgür Residence, Avcılar Park, Liv Büyükçekmece, Nursan Konakları ve Liv Marmara bulunuyor. 



www.gulinsaat.com.tr/




17- ANT YAPI 


GYODER'in kampanyasına Ant Yapı da katıldı. Kampanya kapsamında Ant Yapı'nın Anthill Residence, Antteras ve Antasya Residence projelerinden sadece yüzde 20 peşinat ödeyerek daire almak mümkün olacak. 31 Ağustos'a kadar devam edecek olan kampanya kapsamında ayrıca ayda yüzde 0.70 faiz oranı ile 10 yıl vadeli banka kredisi imkanı sunuluyor. 


Anthill Residence Boğaziçi ve Haliç'in panoramik görüntülerinin yanı sıra şehrin bitmek bilmeyen eneıjik görüntüsünü gözler önüne seriyor. îkonik proje 54 katlı iki kuleden oluşuyor. 1 + 1 ve 2+1 dairelerden oluşan standart yapısının yanı sıra esnek ve modüler planlama prensibine sahip yapısıyla daireleri birleştirerek 5+1'e kadar farklı daire tipleri elde etmek mümkün. 


Antteras, Beylerbeyi sırtlarında, Kirazlıtepe-Küplüce sınırları içerisinde, muhteşem Boğaz manzarasına hakim olan bir tepede yer alıyor. Eski İstanbul denildiğinde akla gelen ahşap evlerden oluşan bir semti andıran ve dört farklı tip bloktan oluşan projede toplam 88 konut yer alıyor. 8.500 metrekare sosyal alan ayrılan projede panoramik manzaralı kafeterya, restoran, lounge, açık yüzme havuzu ve çocuk havuzu, kapalı yüzme havuzu ve çocuk parkı da yer alıyor. Ant Yapı'nın, Ümraniye'de, birinci ve ikinci köprü bağlantı yollarına çok yakın bir mesafede konumlanan projesi Antasya Residence, 50 dönümlük alan üzerinde konut, ofis ve alışveriş merkezinden oluşan karma yapının konut ve yaşam alanını oluşturuyor. 42 kat ve 617 bağımsız bölümden oluşan konut bloğunun yanı sıra, avlu, park alanı, kapalı otoparklar, teknik mahaller, yönetim ofisleri, üstü açılabilir kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, spor merkezi, çocuk oyun alanı, sauna ve buhar odasından oluşan sosyal tesisler de var. 



www.antyapi.com.tr/




H. İnanç KABADAYI / Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı 


"Bu süreçte durmak yok" 


Emlak Konut'un hem ekonominin lokomotifi gayrimenkul sektörünün başarısının devamı hem de mevcut ve potansiyel tüketicileri korumaya yönelik aldığı kararları sonuna kadar destekliyoruz. Firma olarak üretime ve yatırımlara tüm hızıyla devam edeceğiz. Böylesi bir süreçte durmak yok, çalışmaya ve ekonomiye katma değer sağlayıp vatandaşın yaşam kalitesini yükseltmeyi sürdüreceğiz. Daha önce kendi bünyemizde uygulamaya aldığımız ödeme planları ile 60 aya kadar yüzde 0 faiz veya 120 aya kadar yüzde 0,79 konut kredisi oranlarıyla tüketicilerin, kolaylıkla konut sahibi olabilecekleri önemli kampanyalar düzenlemiştik. Kısa süreli hayata geçirdiğimiz bu kampanyaları yaz sonuna kadar uzatmaya karar verdik. EGYO tarafından alınan kararla birlikte birçok projede konut kredisi faizlerinin yüzde 0.70 seviyesine çekilmesi, gelişen ekonomimizin hedeflenen yolda ilerlemesine çok büyük bir katkı sağlayacaktır. Biz de bu adıma destek vermek için hemen teslim tüm projelerimiz ile bu kampanyaya kredi oranlarını daha da düşürerek katılıyoruz. Kendi bünyemizde sunduğumuz ödeme planını revize ederek yüzde 20 peşinat ile 120 ay vadeli kredi oranımızı yüzde 0.7'ye çekiyoruz. 




18- EGE YAPI


Ege Yapı, inşaatı tamamlanan ve hemen teslim avantajı sunan tüm projelerine özel bir kampanya hazırladı. Bu çerçevede Batışehir ve Pega Kartal projelerindeki konut kredisi faizlerini yüzde 0,70'e indiren Ege Yapı, kendi bünyesinde uyguladığı finansman modeli ile müşterilerini sadece yüzde 20 peşinatla banka kredisi kullanmadan 120 ay vadeyle hemen teslim ev veya ofis sahibi yapıyor.


Sınırlı sayıdaki daire ve ofis için geçerli bu kampanyanın dışında hiç peşinatsız 36 ay 0 faiz imkânının yanında, değişken peşinatlarla 60 ay yüzde 0 faizle ev sahibi olma imkânı sunuluyor.



www.egeyapi.com/‎




19- PETEK RESİDENCE 


DAP Yapı, Taksim'de geliştirdiği Petek Residence'da kişiye özel ödeme planlan sunuyor. Projede, ödeme koşulları alıcının tercihleri doğrultusunda belirleniyor. Rezidans, ofis ve ticari ünitelerden oluşan, bal peteği motifli mimarisiyle fark yaratan Taksim Petek Residence'da rezidansların tamamı balkonlu olarak tasarlanırken, üst katlarda yer alan dairelerde teras alanları da . bulunuyor. 132 bağımsız bölümden oluşan ve akıllı bina teknolojisiyle hayata geçiri  ML len projede, 112 rezidans, 15 ofis ve beş mağaza, metrekaresi 12 bin dolara alıcı bulunuyor. Suit, Granda Suit ve King Suit olarak tasarlanan daireler 103-239 metrekare aralığında değişiyor. Dubleks dairelerde konfor ve geniş yaşam alanlarının sunulduğu projede ofisler 92-142 metrekare arasında değişirken, ticari ünitelerin büyüklükleri ise 183 metrekareden başlıyor. Peşinat, vade sayısı ve ödeme planıyla projeden konut veya ofis sahibi olunabiliyor.



www.dapyapi.com.tr




20- PİYALEPAŞA


Piyalepaşa İstanbul, Türkiye'de özel sektörün yaptığı en büyük kentsel dönüşüm projesi. Avrupa Yakası Beyoğlu bölgesindeki dans, ofis, otel ve  alışveriş sokağından oluşuyor. GYODER'in kampanyasıyla Piyalepaşa İstanbul'dan 120 ay vade ve aylık yüzde 0.70'lik kredi faiziyle ev almak mümkün. Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel, "Ülkemizin geçtiği bu zor dönemde sektör liderlerinin tek çatı altında toplanması gurur verici" dedi. Sektörün kalkınması için önemli bir adım olan kampanyaya katılarak, kendilerine düşen görevi yerine getirdiklerini belirten Yücel, "Kampanyanın başladığı 1 Ağustos'tan bu yana 15 milyon TL'lik ev sattık, önümüzdeki günlerde bu rakamın daha da artmasını bekliyoruz" diye konuştu.



www.piyalepasa.com.tr




21- DAĞ MÜHENDİSLİK 


Dağ Mühendislik Tual Adalar, Tual Bahçekent ve Bahçekent Flora projeleriyle Emlak Konut GYO'nun kampanyasına katılmıştı. Şirket bu sayede 10 günde 126 milyon 700 bin TL'lik satış yaptı.  Kartal'daki Tual Adalar, 471 konuttan oluşuyor. Daire fiyatları ise 359 bin TL'den başlıyor. Bahçeşehir'deki Tual Bahçekent ise bin 739 konut, mağazalar, özel hastane özel okul, özel kreş ve bir devlet okulundan oluşuyor. Fiyatları 239 bin TL'den başlıyor. Bahçekent Flora ise 875 konuttan meydana geliyor. 



www.dagmuhendislik.com/




21- TEKFEN EMLAK GELİŞTİRME 


Tekfen Emlak Geliştirme, Hep İstanbul evleriyle kampanya destek veriyor. Avcılar, Beylikdüzü ve Esenyurt ilçelerinin kesiştiği bölgede yükselen evlere 120 ay vade ve aylık yüzde 0.70 faiz oranıyla sahip olunabiliyor. Peşinat ise yüzde 25 yerine yüzde 20 olarak ödenecek.



www.tekfenemlak.com/




22- AŞÇIOĞLU İNŞAAT 



Aşçıoğlu, Emlak Konut'a destek vererek 15 Eylül 2016 tari- hine kadar sürecek bir kampanyaya imza attı. Kampanya kapsamında, İstanbul'un en eski yerleşim merkezlerinden biri olan Ataköy'de yükselen ve Eylül ayında teslimlerine başlanılacak olan Selenium Ataköy ile yine aynı bölgede inşa edilerek 2017 Haziran ayında teslim edilecek olan Selenium Retro'dan yüzde 20 peşinat, yüzde 0.70 faiz ve 120 aya kadar vade imkânıyla ev sahibi yapıyor. Selenium Ataköy, Eylül ayı itibarıyla sahiplerine teslim edilecek. Bölgenin en prestijli projelerinden biri olması beklenen Selenium Ataköy, yüksek tavan ve cam kullanımının sunduğu ferah bir yaşamın yanı sıra cep sinemasından kütüphanesine, toplantı odalarından kafesine, çocuk oyun alanından fitness ve squash salonuna, yüzme havuzlarına kadar her ihtiyaca göre sosyal alanlarıyla öne çıkıyor. 


Aşçıoğlu'nun Ataköy'deki ikinci konsept projesi Selenium Retro, 68-97 metrekare arasında alana sahip 1 + 1 ve 2+1 dairelerden oluşuyor. Daha fazla ışık ve daha fazla ferah mekan ihtiyacı doğrultusunda cumba ve balkon yer aldığı bir konsept ile inşa edilen Selenium Retro, ismiyle özdeşleşerek geçmişin retro dokunuşlarını taşıyarak mevcut mimari konseptiyle daha küçük alanlarda yaşamayı tercih edenler açısından tercih sebebi oluyor. 



www.ascioglu.com/




23- EROĞLU GAYRİMENKUL 


Konut seferberliği kampanyasına Eroğlu Gayrimenkul dört projesiyle katılıyor. Firma, GYODER'in hayata geçirdiği konut satış kampanyasına Skyland İstanbul, Harmony Towers, Merter Platform ve Yeni Moda projeleri ile dahil oldu. 


1-31 Ağustos tarihlerinde geçerli olacak yüzde 0.70 faizle 120 ay vadeli satış kampanyasına firmanın 800 milyon dolar yatırımla hayata geçirdiği en son projesi Skyland İstanbul da dahil. 


Skyland İstanbul'da rezidans ve yüksek katlı ofis bloklarının yanı sıra, yaklaşık 90 bin metrekare kiralanabilir alana ve 8 metre tavan yüksekliğine sahip yatay ofisler de bulunuyor. 40 bin metrekarelik kiralanabilir alanda ise lüks restoran ve kafelerden oluşan meydanıyla birçok özel markaya ev sahipliği yapacak bir de konsept AVM yer alacak. 


Firmanın Bursa'nın Nilüfer ilçesinde 160 milyon TL'lik yatırım ile 42 bin 663 metrekarelik bir arazi üzerinde inşa ettiği Harmony Towers'da 1 + 1'den 4+ l'e kadar pek çok dairenin yanı sıra bahçe keyfini yaşatan altı katlı Teras Evler, 23 ve 28 katlı kuleler ve alışveriş caddesi bulunuyor. 


Büyükçekmece Albatros mevkiindeki deniz ve göl manzaralı yedi blokluk Yenimoda Evleri projesinde 77 tip daire yer alıyor. 


Büyüklükleri 67-418 metrekare arasmda değişen 145 konuttan oluşan Yenimoda Evleri'nde açık havuz, sosyal tesis, çocuk oyun alanları, engelliler ve çocuk arabalarına göre düzenlenmiş site yolları ve spor salonu yer alıyor. 


Eroğlu Gayrimenkul'un İstanbul'un en merkezi lokasyonlarından Merter'de bulunan karma projesi PlatformMerter'de de suits, rezidans, fashion park, ofis, alışveriş merkezi ve spa&wellness centeryer alıyor. Projenin aile rezidansında 1 + 1, 3+1, 3,5+1, 4+1 seçenekleriyle her zevke ve ihtiyaca hitap eden 81 adet rezidans ile 34 adet teras ev bulunuyor. 



www.eroglu.com




24- BABACAN HOLDİNG 


Babacan Holding, kampanyaya Babacan Premium projesi ile katılıyor. Huzurlu ailelerin yaşam merkezi, lüks ile konforun, estetik ile uyumun, doğa ve çağdaş mimarinin ideal karışımı olduğu iddiasındaki proje, 28 bin 500 metrekare alan üzerinde rezidans, kule, teras, ev-ofis, alışveriş merkezi ve hotel kısımlarından oluşuyor. 152 bin metrekare inşaat alanına sahip olan projede 1.216 adet konut ve 102 ticari birim bulunuyor. 


Babacan Premium, metronun önünden geçtiği, E-5'e 100, metrobüse 500 metre, Atatürk Havalimanı'na 15 km uzaklıkta yer alan, İstanbul'un en ideal lokasyonlanndan birinde yer alıyor. Projede mangal ve barbekü alanları, olimpik yüzme havuzu, sauna, fitness, playstation ve sinema odaları ve yeşil alanları bulunuyor. Kendi bünyesinde, 0 faiz ile taksitlendirmeyi 50 aya çıkaran Babacan Holding, projesinde ister 0.70 faiz oranıyla 120 ay vade ister 0 faiz oranıyla 50 ay vade imkanı sunuyor. 




www.babacanholding.com



Para



Geri Dön