26 / 04 / 2024

İsthanbul Evleri'nde Eylül fırsatı! 112 bin TL'ye!

İsthanbul Evleri'nde Eylül fırsatı! 112 bin TL'ye!

İsthanbul Evleri'nin 1. ve 2. etap satışları, Eylül ayına özel avantajlarla gerçekleştiriliyor



Hızlı gelişimi ile cazibe merkezine dönüşen Beylikdüzü'nde, İstanbul'un marka yaşam projelerinden olan İsthanbul Evleri'nin 1. ve 2. etap satışları, Eylül ayına özel avantajlarla gerçekleştiriliyor. RE/MAX Zirve Ofisi tarafından satılan daireler 112 bin TL'den başlıyor.

108 dönüm alan üzerinde kurulan İsthanbul Evleri 50'ye yakın blok ve 12 farklı tip daireden oluşuyor. Han Yapı Gayrimenkul hizmetleri tarafından hayata geçirilen İsthanbul Evleri projesi içerisinde yer alan eczane, market, sağlık merkezi ve ilköğretim okulu, site yaşamını küçük bir şehir konseptine dönüştürüyor. Ayrıca açık ve kapalı yüzme havuzu, voleybol, basketbol, mini futboll sahaları ile sağlıklı yaşam imkanı sunan proje anfitiyatro, güzellik merkezi, kafe, dinlenme merkezi ve hobi merkezleri ile yaşamı farklı renkleriyle biraraya getiriyor. 

İsthanbul Evleri değişen site yaşamı anlayışı ile sosyal yaşamın standartlarını yükselterek, her tür ihtiyaç ve beklentiyi karşılayacak detaylar düşünülerek inşa ediliyor. Stresten arındırılmış sakin yaşam alanı sunan İsthanbul Evleri'nde 69 ila 142 metrekare arasında değişen büyüklükteki daireler, 1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri ile sunuluyor.

RE/MAX Zirve Ofisi tarafından, cazip katlarda, Eylül ayına özel fiyat avantajları ile satışa sunulan dairelerin fiyatı 112 bin TL ile 225 bin TL arasında değişiyor.

212 854 31 31

www.han.com.tr

[email protected]

İlgili haber

İsthanbul Evleri'nde 112 bin TL'ye!


Geri Dön