26 / 04 / 2024

İstikbal 839. şubesini Mersin'de açtı!

İstikbal 839. şubesini Mersin'de açtı!

İstikbal'in 839. şubesi Mersin'de açıldı. Fırsalbul Ticaret'in bayiliğini yaptığı mağazanın kurdelesini, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak kesti. Boydak, Mersin'in en mutlu günlerinden birini yaşadığını söyledi....




İstikbal'in 839. şubesi Mersin'de açıldı. Fırsalbul Ticaret'in bayiliğini yaptığı mağazanın kurdelesini, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak kesti. Tevfik Sırrı Gür Stadı karşısındaki mağazanın açılış töreninde konuşan Boydak, Mersin'in en mutlu günlerinden birini yaşadığını söyledi. Kayseri'de üretim yaptıklarını hatırlatan Boydak, geçen yıl grup olarak 1,5 milyon metrekare kapalı alanda, 5 milyar 600 milyon lira ciro yaptıklarını, 522 milyon dolarlık da ihracatları olduğunu kaydetti.


Aşure Günü'nü de kutlayan Boydak, "Allah, nice nice böyle günlere kavuştursun. Dünden beri bu bölgedeyiz. Osmaniye'de bir açılış yaptık, Dörtyol'da açılış yaptık, şimdi buradayız. Gerçekten açılışlara yetişemiyoruz. Çalıştığımız, işimize önem verdiğimiz, satış sonrası servise önem verdiğimiz, modayı takip ettiğimiz, ar-ge'ye önem verdiğimiz zaman iş yok diye bir şey yok." dedi. 140 ülkeye ihracat yaptıklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Boydak, "Bu gördüğünüz ürünler, dünyanın birçok gelişmiş ülkesinde İstikbal ve diğer markalarımız olarak satılıyor. Atatürk'ün söylediği müreffeh ülkeler seviyesine ulaşmak için bizim çalışmaktan, istihdamdan, ihracattan başka şansımız yok. Onun için sorumluluğumuzu biliyoruz. Arkadaşlarımızın burada başarılı olacaklarına inanıyoruz." şeklinde konuştu.


Daha sonra Hacı Boydak, Mersin Ortodoks Kilisesi Ruhani Reisi Coşkun Teymur ve diğer misafirlerle birlikte açılış kurdelesini kesti.


Cihan


Geri Dön