25 / 04 / 2024

İstikbal ve Bellona, halı sektörüne de iddialı girdi!

İstikbal ve Bellona, halı sektörüne de iddialı girdi!

Boydak Grubu, 50 milyon TL’lik yatırımla girdiği halı sektöründe ilk planda ürettiği koltuklara uygun halı tasarlamayı amaçlıyor. İstikbal ve Bellona’nın uygun fiyat politikası da tercihi kolaylaştırıyor.





Türkiye’de mobilya sektörünün duayeni nazarıyla bakılan Boydak Holding şirketlerinden Boyteks, üretime başladığı halıda da iddialı. Boyteks’in 50 milyon TL’lik yatırımla Kayseri’de kurduğu Boyteks Halı hızla ve yeni ürünlerle sektörde adından söz ettirmeye başladı. 180 bin metrekarelik alanda Türkiye’nin en büyük halı üretim tesislerinden birine sahip olan Boyteks, öncelikle markaları İstikbal ve Bellona için üretim gerçekleştiriyor. Dünya standartlarında kendi üretimini yapan Boyteks; standart akrilik, yün ve polipropilen halıların yanında farklı kalitelerde shaggy halı da yapıyor. Firma Türkiye’nin en büyük halı üretim firması ve dünyada da söz sahibi olmayı hedefliyor.


    Ürettiği mobilyalara özellikle de koltuk takımlarına uyumlu halılar tasarlayan İstikbal, hayli ses getirecek gibi. Son teknolojiler kullanılarak üretim yapan İstikbal Halı, uzman Ar-Ge kadrosundan büyük destek aldıklarını belirten İstikbal Pazarlama Müdürü Mustafa Büyükkatırcı, İstikbal Halı’nın yurtiçinde her tüketici segmentine hitap edebilecek tasarım ve fiyattan tüm tüketici taleplerini karşılamayı amaçlayarak çalışmalarını sürdürdüğünü ifade ediyor. Büyükkatırcı, “İstikbal Halı, modern tasarımlardan klasik tasarımlara, geleneksel tasarımlardan koltuk takımlarıyla uyumlu konsept tasarımlı halılara, çocuk odası halılarından mutfak halısı ve banyo halılarına kadar çok çeşitli tasarımlarda tüketicilerinin beklentilerini karşılıyor ve sektörde yenilikçi yapısıyla kendinden bahsettiriyor. İnsan sağlığı ve çevre dostu İstikbal Halı, kaliteyi ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak çalışmalarını sürdürmeye devam etmekte ve mobilya sektöründeki istikrarlı başarısını ve yenilikçiliğini halı sektöründe de sürdürmeyi amaçlamaktadır.” dedi.


vücuttaki negatif enerjiyi alıyor


Ürettikleri Stres Free halıyla insanın vücudunda gün boyu depolanan statik elektriği deşarj etmeyi başardıklarını ifade eden İstikbal Pazarlama Müdürü Mustafa Büyükkatırcı, “Tüm negatif enerjiyi alarak evde huzurlu ve mutlu anlar yaşamaya yardımcı olan kaliteli ve uzun ömürlü İstikbal halılar, yüzlerce desen seçeneği ile istenilen kalınlık ve incelikte tüketicilerin beğenisine sunuluyor.” diye konuştu. Firmanın bünyesinde yer alan Bellona Halı ise farklı bir uygulama ile sektöre adım attı. Bellona Halı probiyotik özelliğiyle üretiliyor. Bellona Pazarlama Müdürü Bülent Alıcı, “Probiyotik uygulama ile halı üzerindeki zararlı bakterilerin, mantarların, ev tozu akarlarının çoğalmasını etkin bir şekilde engelleyerek doğal korumaya yardımcı oluyor. ”diyor.


 


Zaman


Geri Dön