19 / 04 / 2024

İstinyepark, Forum Mersin ve Meydan AVM, 'en iyi' yarışında

İstinyepark, Forum Mersin ve Meydan AVM, 'en iyi' yarışında

ULUSLARARASI Alışveriş Merkezleri Birliği'nin 'En İyinin İyisi' yarışmasında Türkiye'den İstinye Park, Forum Mersin ve Meydan finale kaldı



İstinye Park, Meydan ve Forum Mersin alışveriş merkezleri, 'dünyanın en iyisi' olmak için uluslararası arenada yarışıyor. Uluslararası Alışveriş Merkezleri Birliği'nin (ICSC) dünya genelindeki alışveriş merkezlerini kapsayan ve her yıl geleneksel olarak verilen 'En İyinin iyisi' (Best of the Best) başlıklı ödüllerinde Türkiye'den Forum Mersin, İstinye Park ve Meydan olmak üzere 3 büyük AVM finale kaldı.
AVM projelerinin değerlendirildiği ICSC 'Best of the Best' ödüllerinde dünyanın farklı ülkelerindeki önde gelen AVM'leri mimari tasarımları, müşteri hizmetleri ve sürdürülebilirlik projeleri kapsamında değerlendirilerek 'En İyinin İyisi' seçiliyor.

Fransa'dan Şili'ye Tayland'dan Avustralya'ya yaklaşık 20 farklı ülkeden AVM projesinin çeşitli kategorilerde değerlendirildiği yarışmanın 'Tasarım ve Geliştirme' başlıklı kategorisindeki 'Yeni Perakende Merkezleri' adı altında, Türkiye'den Forum Mersin, İstinye Park ve Meydan AVM finalist oldu. ICSC'in dünya üzerindeki en iyi alışveriş merkezlerine vereceği 'En İyinin İyisi' ödülü, 23 Mayıs gecesi Las Vegas'ta ünlü Amerikalı komedyen ve TV yıldızı Kevin Nealon'ın sunacağı görkemli bir gala gecesi ve ödül töreniyle sahiplerini bulacak.
Vatan


Geri Dön