24 / 04 / 2024

İstmarina Kartal ne zaman teslim edilecek?

İstmarina Kartal ne zaman teslim edilecek?

Firma: DAP Yapı

Proje: İstmarina

İstmarina Kartal ne zaman teslim edilecek? sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. DAP Yapı tarafından hayata geçirilen proje 5 blok halinde 1.424 adet konuttan meydana geliyor.



İstmarina Kartal  projesi stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. İstmarina Kartal ne zaman teslim edilecek? sorusunun cevabının öncesinde projeyle ilgili detay bilgilere değinelim.  


Toplam 1.424 adet konuttan meydana gelen  İstmarina  Kartal  projede yer alan konutların büyüklükleri 37 metrekare ile 456 metrekare arasında değişiyor.


İstmarina Kartal ne zaman teslim edilecek? sorusunun cevabını haberimizin devamında yer alıyor.İstmarina Kartal İstanbul Anadolu Yakası'nda Kartal'da yükseliyor.  DAP Yapı  imzalı proje 31, 34, 36 ve 38 katlı 5 blok halinde bulunuyor.


İstmarina Kartal ne zaman teslim edilecek? sorusunun cevabı ise 2016 yılının Ağustosa ayı olarak planlanıyor. 


İstmarina Kartal projesinde sosyal olanakları arasında güvenlik, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, spor alanları, yürüyüş yolları, otopark, fitness center, otel, marina, ofis, özel hastane, AVM, geniş sahil bandı, rezidans, özel okul ,cami, restoran ve kafeler yer alıyor.


İstmarina ödeme seçenekleri kapsamında banka kredisi ile 120 aya kadar vadelendirme imkanı bulunuyor. Ya da Şubat 2015'te peşinat ödeniyor kalan tutar ise 30 ay vade farksız taksitlendirilebiliyor.


İstmarina Kartal adres bilgileri:  Ankara   Caddesi. No:147 Kartal,  İstanbul, Türkiye

İstmarina Kartal telefon numarası: 444 43 46

Web: www.istmarina.com.tr

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön