28 / 03 / 2024

İstmarina Ofisleri fiyatları!

İstmarina Ofisleri fiyatları!

Firma: DAP Yapı

Proje: İstmarina

İstmarina Ofisleri fiyatları metrekare büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen proje deniz ve Adalar manzaralı konumda yer alıyor.



DAP Yapı ve Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen  İstmarina  Kartal'da ticari ünitelerin alanları minimum 40 metrekare, maksimum 75 metrekare olarak tasarlandı. 


İstmarina Ofisleri fiyatları kat ve planlarına bağlı olarak değişiyor. Toplam 100 adet bağımsız birimden oluşan proje 62 bin 75 metrekarelik arsa alanı üzerine yayılıyor. 


İstanbul'un Kartal ilçesinde yükselen İstmarina Residence 1.424 adet konuttan meydana geliyor. Ticari üniteleri için ön talep toplanan proje özel hastane alanının karşısında, özel okul alanının ise arkasında bulunuyor. 


Kartal İstmarina Konutları sauna, kapalı otopark, geniş sahil bandı, ofis ve cafeler, hızlı tren, cafe, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, dinlenme alanları, restoranlar, cami, yüzme havuzu, helikopter pisti, marina alanı, AVM, fitness center gibi sosyal imkanlara sahip.


İstmarina Kartal'da daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projede 120 ay vadeli banka kredisi kullanılabiliyor. 


İstmarina Ofisleri fiyatları metrekare bazında 6 bin 800 TL'den, daire fiyatları ise 1+0'larda 396 bin TL'den, 1+1'lerde 733 bin TL'den başlıyor. 


Telefon: 444 43 46

Web: www.istmarina.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön