25 / 04 / 2024

İstmarina ulaşım

İstmarina ulaşım

Firma: DAP Yapı

Proje: İstmarina

İçerisinde; otel, marina, ticaret, konut, ofis, hastane, cami ve okul bulunan İstmarina ulaşım bilgileri kapsamında projenin İstanbul Anadolu yakası Kartal sahilinde inşa edildiğini söyleyebiliriz...



Banka kredisi ile 120 aya kadar taksitlendirme imkanı sağlanan  İstmarina  ulaşım bilgilerine geçmeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim.


Otel, marina, ticaret, konut, ofis, hastane, cami ve okul alanlarından meydana gelen DAP İstmarina, 1,463 adet daire yer alıyor. Projede satış süreci devam ediyor. 


İstmarina ulaşım bilgileri dahilinde projenin İstanbul Anadolu yakası Kartal sahilinde inşa edildiğini söylemek mümkün. Proje  DAP Yapı  imzasıyla hayata geçiriliyor. 


Konutların; 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Kartal İstmarina, 31 ve 38 katlı bloklardan oluşuyor. 


Dairelerin teslimlerinin 36 ay sonra gerçekleşmesi planlanan DAP Yapı İstmarine projesinde;  cafe, güvenlik, marina, spor alanları, yürüyüş yolları, restoran, otopark, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu gibi sosyal imkanlar yer alıyor. 


İstmarina ulaşım!

Adres:  Ankara  Caddesi. No:147 Kartal, İstanbul, Türkiye


Telefon: 444 43 46

Web: www.istmarina.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön