28 / 03 / 2024

İstmarina'ya International Property Awards'tan ödül!

İstmarina'ya International Property Awards'tan ödül!

DAP Yapı'nın, TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. iş birliği ile Kartal sahilinde hayata geçireceği İstMarina, International Property Awards'ta, '2014- 2015 Yapı Geliştirme' kategorisinde 'Dünya'nın En İyi Projesi' seçildi.




DAP Yapı'nın,  TOKİ  iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. iş birliği ile Kartal sahilinde hayata geçireceği İstMarina, International Property Awards'ta, '2014- 2015 Yapı Geliştirme' kategorisinde 'Dünya'nın En İyi Projesi' seçildi. Türkiye'den ödül alan tek firma olduklarını belirten DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "Bu ödülü sadece şirketimiz adına değil ülkemiz adına aldık" dedi. Yılmaz, şöyle devam etti: "Ülkemizi uluslararası arenada bu şekilde temsil etmek bizim için gurur verici. İstMarina için yıllarca çalıştık, araştırma yaptık. Çalışmalarımızın karşılığını önce Londra'dan ardından da Dubai'den aldığımız uluslararası ödüllerle taçlandırdık. İstanbul'un en gözde ve yükselen bölgelerinde hem iş hem de konut projelerimizle ülkemize değer kattık. Geleceğin projelerini üretmeye ve Türkiye'yi bu alanda temsil etmeye devam edeceğiz. Bu ödülle sorumluluğumuz bir kat daha arttı." 


PROJELER HAYALLERİMİN ÜRÜNÜ

Dünya çapında kazanılan ödüllerin uzun süren detaylı çalışmalarını ve hayallerinin birer ürünü olduğunu belirten Ziya Yılmaz, "Biz sadece ülkemize ve şehrimize değer katacak proje geliştirmiyor geleceğin yaşam alanlarını tasarlıyoruz. Çağın en yeni teknolojisini ve en iyi malzemesini kullanıyoruz. Bu sebeplerden dolayı tüm projelerimiz rekor prim yapıyor, Avrupa'dan ve dünyadan ödüller kazanıyor" diye konuştu. 



Sabah


Geri Dön