28 / 03 / 2024

İstova projesinde ön talep toplanıyor!

İstova projesinde ön talep toplanıyor!

Yamaç Yapı imzası ile Kağıthane'de inşa edilen İstova projesinde ön talep toplanıyor. Projede 1+1'den 5+1'e kadar tüm daire seçenekleri yer alıyor.



İstanbul’un en hızlı gelişen ve yüksek yatırım değeri taşıyan bölgeleri arasında yer alan Kağıthane’de geçtiğimiz haftalarda temelleri atılan İstova’da ön talep toplanmaya başladı. Toplam 600 bağımsız birimden oluşan İstova, Kağıthane’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriliyor. 


80 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen İstova, 15’er katlı 4  blok şeklinde yükseliyor. 500 konut, 100 ticari ünite ve bir alışveriş merkezinden meydana gelen projede 1+1’den 5+1’e kadar geniş daire seçenekleri yer alıyor. 

Lokasyonuyla yatırımcıların dikkatini çekiyor

Teslimlerin 24 ay sonra gerçekleşeceğini açıklayan Yamaç Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Yamaç, “İstova projemizin temellerini İstanbul’un en hızlı gelişen bölgelerinden biri olan Kağıthane attık. Lokasyonuylada yatırımcıların dikkatini çeken İstova, Kuzey Marmara Yollarının tamamlanmasıyla beraber en cazip merkez haline gelen Kağıthane’de konumlanıyor. Şuanda lansman öncesindeki fiyat avantajımızla ön talep toplamaya başladık. Ulaşım akslarına yakınlığı ve lokasyonuylada ön plana çıkan projemizde dairelerimizi uygun fiyatlarla satışa sunuyoruz” diye konuştu.


Birçok önemli hastane, alışveriş merkezi ve üniversitelere yakınlığıyla da dikkat çeken İstova, Levent ve Beşiktaş’a 5 dakika, Sarıyer’e 10 dakika, 3. Havalimanı’na 20 dakika mesafede konumlanıyor.

8 bin metrekare alan üzerinde geniş sosyal donatılara sahip projede spor salonu, fitness, olimpik yüzme havuzu, kapalı otopark , hamam, sauna, bilardo, çocuk oyun alanı, çok amaçlı toplantı salonu bulunuyor. 



Web: http://istova.com/


Geri Dön