25 / 04 / 2024

İstWest projesinde metrekaresi 2 bin 800 TL!

İstWest projesinde metrekaresi 2 bin 800 TL!

Bahçelievlerdeki Altınyıldız fabrikası üzerine inşa edilecek olan İstwest projesi, metrekaresi 2 bin 800 TLden başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Maksimum metrekare satış fiyatı ise 3 bin 689 TL. Proje, hasılat paylaşımı yöntemiyle, Fer Yapı ve Boyner Ho



İstwest projesi bugün düzenlenen lansmanla satışa sunuldu. Projede konutların metrekare satış fiyatı 2 bin 200 TL ile 3 bin 689 TL arasındna değişiyor. 

Fer Yapı ve Boyner Holding ortaklığında, hasılat paylaşımı modeliyle, Bahçelievler'deki Altınyıldız fabrikası arazine inşa edilecek olan İstwest projesi 230 dönüm inşaat alanına ve 130 dönüm satılabilir alana sahip.

'İstanbul'un en "şık" yaşam projesi' olarak tanıtılan İstwest, en ince ayrıntısına kadar iyi yaşamak isteyenler için tasarlandı. Şık konut ve rezidanslar, yemyeşil parklar, stüdyo dahil her daireye minimum bir araçlık otopark, çok geniş sosyal imkanlar gibi detaylar dikkat çekiyor.

İstWest projesi rezidans özelliğine sahip, stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçeneklerinden oluşuyor. İstWest projesinde çocuklar için macera parkları, geniş oyun alanları gibi bölümlerin planlandığı İstWest projesinde ayrıca bisiklet ve koşu parkı, mangal ve piknik alanları, açık ve kapalı havuz, fitness salonu, SPA, tenis kortu, basketbol ve futbol sahalarıyla geniş spor alanları, Zen b ahçesi bulunuyor.

Evcil hayvanlar için oyun parkının da bulunduğu projede ayrıca sanat atölyesi de mevcut. Bu atölyede heykel, resim, dans stüdyosu, müzik odası gibi, hem uzman eğitmenler eşliğinde ders alınabilecek olan bölümler yer alıyor. Engellilerin de unutulmadığı İstWest projesinde tasarım ve planlama buna uygun olarak yapıldı.

İst West projesinde stüdyo daireler 43 metrekare, 1+1'ler 61 metrekare, 1+1 dubleksler 144 metrekare, 2+1'ler 110 metrekare 3+1'ler 151 metrekare ve 165 metrekare, 4+1'ler ise 209 metrekare olarak tasarlandı.

www.istwest.com







Nagihan Arat/Emlakkulisi.com


Geri Dön