20 / 04 / 2024

ISVEA e-Motion teknolojisi ile banyolarda engelleri kaldırıyor!

ISVEA e-Motion teknolojisi ile banyolarda engelleri kaldırıyor!

İtalyan ISVEA'ya ait e-Motion teknolojisi sayesinde banyo dolaplarının yüksekliği uzaktan kumanda ile kullanıcı ihtiyacına göre ayarlanabiliyor. Böylece çocuk, yaşlı ve engelliler için banyolarda hayat kolaylaşıyor.



Günümüzde banyolar, tasarım ve şıklığın birbiriyle yarıştığı birer yaşam alanına dönüştü. Kullanıcılar estetik ve şık tasarımların yanı sıra bu mekanlarda işlevsellik ve fonksiyonelliğin ön plana çıktığı, banyolarda daha özgür hareket edebilecekleri tasarımları da tercih etmeye başladılar. Özellikle yaşamının belli dönemlerinde kısıtlı hareket imkanı olan çocuklar, yaşlılar ve engelliler için bu özellikler çok daha ön planda.


ISVEA’nın banyolar için geliştirdiği e-Motion sistemi, lavabo dolabının yüksekliğini kullanıcının ihtiyacına göre ayarlanmasına olanak veriyor. Böylece, lavabo dolapları çocukların ve yaşlıların kullanımına uygun hale geliyor. 

3 kademeli ayarlanabilir yükseklik 

Kablosuz uzaktan kumanda sistemine sahip e-Motion’da yükseklik 25 cm’e kadar 3 kademeli olarak ayarlanabiliyor. Bu sistem çocuk ve yaşlıların yanı sıra engelliler için de güvenli ve son derece pratik bir kullanım sunuyor. 


Geri Dön