29 / 03 / 2024

Isvea İtalyan tarzı ile dünya trendlerine yön veriyor!

Isvea İtalyan tarzı ile dünya trendlerine yön veriyor!

Banyo ürünlerinin lider markası ISVEA, dünyadaki prestijli projelerin de ilk tercihi. Ödüllü tasarımları ile Dubai Silicon Oasis’deki Techno Hub konut projelerinde bine yakın banyoyu dekore eden ISVEA, İtalyan tarzı ile dünya trendlerine yön veriyor.



Yarım asırdır vitrifiye seramik alanında ödüllü tasarımlar sunan ve İtalyan tasarım anlayışı ve estetiği ile tüm dünyadaki banyo dekorasyon trendlerine yön veren ISVEA, şimdi de Dubai Silicon Oasis’deki en büyük projelerinden biri olan Techno Hub'ın banyolarını süslüyor.


BİNE YAKIN BANYODA ISVEA ÜRÜNLERİ TERCİH EDİLDİ


İtalyan ISVEA; tasarımlarındaki inovatif yaklaşımı ve konforlu, şık ve aynı zamanda çevreci özelliğe ile dünyadaki en prestijli projelerin ilk tercihi oluyor. Techno Hub projesinde de toplam 845 banyonun dekorasyonunda ISVEA ürünleri tercih edildi. 


Dünyada pek çok prestijli projenin ISVEA imzası taşıdığını ifade eden ISVEA Genel Müdür Yardımcısı Yakup Fırat; İtalyan tasarım anlayışını çağdaş çizgilerle yorumladıklarını ve dünyaca ünlü ve ödüllü tasarımcılarla çalıştıklarını belirtti. Vitrifiyeden banyo dolaplarına kadar sunduğu banyo çözümleri sayesinde birçok prestijli otel ve konut projelerinin ISVEA’yı tercih ettiğini vurgulayan Yakup Fırat, hem Türkiye’deki hem de uluslararası platformlardaki büyük ve saygın projelerle ISVEA’yı dünyanın dört bir tarafına taşımak istediklerini söyledi. 





Geri Dön