25 / 04 / 2024

ISVEA, Uşak'ta mağaza açtı!

ISVEA, Uşak'ta mağaza açtı!

Uşak'ta ilk mağazasını açan İtalyan ISVEA, Türkiye genelinde toplam 37 satış noktasına ulaştı. ISVEA, uluslararası ödüllere sahip İtalyan tasarım gücünü yansıttığı koleksiyonlarını Uşak'taki ilk satış noktasında tüketicilerle buluşturuyor.



İtalyan ISVEA, Türkiye genelindeki 37. satış noktası ile hızlı büyümesini sürdürüyor. Geniş ürün yelpazesi, kalitesi ve farklı fonksiyonel yaklaşımları ile banyoları keyifli bir yaşam alanına dönüştüren ISVEA, uluslararası ödüllere sahip İtalyan tasarım gücünü yansıttığı koleksiyonlarını Uşak'taki ilk satış noktasında tüketicilerle buluşturuyor. 


İç Ege Bölgesinde Batı ve Orta Anadolu'yu birbirine bağlayan Uşak ilinin merkezinde yer alan ve 330 metrekarelik showroom ile büyük bir teşhir alanına sahip olan Özbilgin Ticaret'in açılışına Uşak ili üst düzey protokolü; vali, belediye başkanı, il genel meclis başkan ve üyeleri, belediye meclis üyeleri, milletvekilleri ve çok sayıda davetli katıldı. 


Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve mağaza sahiplerinden Serkan Yaman’ın açılış konuşmalarını yaptığı törenin ardından showroom’da sergilenecek ISVEA markalı banyo mobilyaları ve vitrifiyeler ile gömme rezervuar ürün grupları tüm konuklara tek tek tanıtıldı. 


Geri Dön