19 / 03 / 2024

İtaliana Costruzioni Mimarlık Restorasyon İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İtaliana Costruzioni Mimarlık Restorasyon İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İtaliana Costruzioni Mimarlık Restorasyon İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, İtaliana Costruzioni SPA tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Ekim'de Şişli, Harbiye'de kuruldu.



İtaliana Costruzioni Mimarlık Restorasyon İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, İtaliana Costruzioni SPA tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Ekim'de kuruldu. 


İtaliana Costruzioni Mimarlık Restorasyon İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket'in başlıca amaç ve konusu şunlardır: 1- Eser, bina ve her nevi üst yapının restorasyon, yeniden düzenleme ve yenilemesi, 2- Eser, bina ve her nevi üst yapının depreme dayanıklılığının artırılması için yapılacak işler, 3- Her nevi bina, üst yapı ve altyapı inşaat ve mühendislik işleri. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir; bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir.



Geri Dön