19 / 04 / 2024

İtalyan Goccia, I-Dea serisiyle dış mekanlara zarafet katıyor!

İtalyan Goccia, I-Dea serisiyle dış mekanlara zarafet katıyor!

Aydınlatma sektörünün öncü ve yenilikçi firması LAMP 83, 20 yılı aşkın bir süredir distribütörlüğünü yaptığı İtalya’nın önde gelen aydınlatma aygıtı üreticilerinden Goccia’nın, dış mekan aydınlatma ürünleriyle bahçe ve giriş alanlarında fark yaratıyor.



Türk aydınlatma devi LAMP 83’ün distribütörlüğünü yaptığı İtalyan Goccia, I-Dea serisiyle dış mekanlara zarafet katıyor…


Aydınlatma sektörünün öncü ve yenilikçi firması LAMP 83, 20 yılı aşkın bir süredir distribütörlüğünü yaptığı İtalya’nın önde gelen aydınlatma aygıtı üreticilerinden Goccia’nın, dış mekan aydınlatma ürünleriyle bahçe ve giriş alanlarında fark yaratıyor. Şık, fonksiyonel ve dayanıklı ürünleriyle dikkatleri çeken Goccia’nın I-Dea serisi, estetik tasarımıyla bahçelere çarpıcı bir ambiyans katıyor.


Zarif ve ince bir görünüme sahip olan I-dea’da, dört farklı renkteki polikarbonat kaplama veya el yapımı zirkonyum mavisi, zümrüt yeşili ve amber renkli cam abajur tercih edilebiliyor. Paslanmaz çelik veya alüminyum, 38 ya da 98 santimetre yüksekliğindeki iki farklı boyda direğin üstüne takılan son teknoloji 17W LED modül versiyonu dışında, E27 duylu lambaların da kullanılabildiği IP 65 ürünler sayesinde, tüm bahçeler adeta sihirli bir atmosfere bürünüyor.


Goccia’nın İtalya’da üretilen sağlam ve tasarım harikası dış mekan ürünleri, Türkiye distribütörü LAMP 83’ün alışılagelmiş hizmet ve servis kalitesi ile beraber, peyzaj aydınlatması anlamında tüketicilere başka bir boyut sunuyor.


Geri Dön