16 / 04 / 2024

İTK'dan anne babalara yeni etkinlik merkezi!

İTK'dan anne babalara yeni etkinlik merkezi!

İTK çocukların ve annelerin özel interaktif programlar ve ekipmanlar ile bir arada vakit geçirebilecekleri İzmir'deki ilk ve tek Gymboree Play & Music Etkinlik Merkezi'ni açtı.




İTK çocukların ve annelerin özel interaktif programlar ve ekipmanlar ile bir arada vakit geçirebilecekleri İzmir'deki ilk ve tek Gymboree Play & Music Etkinlik Merkezi'ni açtı. 1976 yılında Joan Barnes tarafından; çocukların kendi yaşlarına uygun oyunları, anneleri ile birlikte oynayabilmeleri için kurulan ve tüm dünyada 30'dan fazla ülkede 700'den fazla merkezi ile hizmet veren Gymboree Play& Music Etkinlik Merkezi İzmir'in modem ve gelişen yeni yerleşim bölgesi Park Yaşam ve Soyak arasında merkezi bir noktada bulunan ÎTK Mavişehir Anaokulu yerleşkesinde 26 Eylül talihinde açıldı. 

Çocukların sosyal, bilişsel, fiAçılış, Anne Çocuk Paylaşım Etkinliği teması ile gerçekleştirildi. 

ziksel yeteneklerini oynayarak geüştirmelerini sağlayan ana programlan; oyun, müzik ve sanat aktivitelerinin ağırlıklı olarak işlendiği "Gymboree Play&Learn", "Gymboree Music" ve "Gymboree Ait" olan merkezin açılışı, "Anne Çocuk Paylaşım Etkinliği" teması ile gerçekleştirildi. 

Konuklar, İTK müzik öğretmenleri tarafından gerçekleştirilen canlı performans ile karşılandı. 



Yeni Asır


Geri Dön