20 / 04 / 2024

İTO, İnşaat ve Gayrimenkul Sektörü 2023 Eylem Planı çıkartacak!

İTO, İnşaat ve Gayrimenkul Sektörü 2023 Eylem Planı çıkartacak!

İstanbul Ticaret Odası, İnşaat ve Gayrımenkul Sektörü 2023 Stratejik Eylem Planı hazırlatacak. Eylem planını çıkartacak firma, kapalı zarf usülü yapılacak hizmet alım ihalesiyle belirlenecek. İşte o ihalenin detayları...



İTO, İnşaat ve Gayrimenkul Sektörü 2023 Eylem Planı çıkartacak!


İstanbul Ticaret Odası (İTO), Türkiye'nin "İnşaat ve Gayrimenkul Sektörü 2023 Eylem Planı" için düğmeye bastı. İTO tarafından yapılacak ihale, kurumun internet sitesinden duyuruldu. 


İstanbul Ticaret Odası; "İnşaat ve gayrımenkul sektörü 2023 stratejik eylem planı " hazırlanması için kapalı zarf usulü ile hizmet alım ihalesi yapacak.


İhaleye katılmak isteyen firmaların 09 Temmuz 2014 tarihinden itibaren 22 Temmuz 2014 Salı günü saat 17:00'ye kadar İdari İşler ve Satınalma Koordinatörlüğü'ne başvurmaları gerekiyor. 


"İnşaat ve Gayrimenkul Sektörü 2023 Eylem Planı" için tekliflerin kapalı zarf içerisinde İTO İdari İşler ve Satınalma Koordinatörlüğü Evrak Kayıt Bölümü'ne elden teslim edilmesi gerekiyor.


Yapılan açıklamada İTO'nun ihaleyi yapıp yapmamakta, ertelemekte, dilediğine vermekte ve ihale konusu işin miktarını ihale tarihinden önce arttırıp, azaltmakta serbest olduğu da vurgulandı.


İTO, İnşaat ve Gayrimenkul Sektörü 2023 Eylem Planı ihale şartnamesini indirmek için tıklayın!


Geri Dön