25 / 04 / 2024

İTO'dan MIPIM 2017 çıkarması!

İTO'dan MIPIM 2017 çıkarması!

Uluslararası Yatırım ve Emlak Fuarı MIPIM’e İstanbul Ticaret Odası katılıyor. 4-17 Mart 2017 tarihlerinde gerçekleşecek fuarda B2B Gayrimenkul Çadırı, ''İstanbul: İki Kıta Tek Şehir'' sloganıyle ziyaretçilerini bekleyecek.



İstanbul Ticaret Odası (İTO), dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM’de Paris ile Londra gibi önemli finans başkentlerinin yer aldığı en prestijli noktada dev B2B Gayrimenkul Çadırı kuruyor.


Fransa’nın Cannes kentinde 14-17 Mart 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek Uluslararası Yatırım ve Emlak Fuarı MIPIM’de ‘İstanbul: İki Kıta Tek Şehir’ sloganı ile ziyaretçilerini bekleyen B2B Gayrimenkul Çadırı, 90 ülkeden global yatırımcılar ve İstanbullu gayrimenkul şirketlerinin buluşma noktası olacak.


FIRSATLARA İMZA ZAMANI


İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar, 685 metrekarelik büyüklüğe ulaşan İstanbul Çadırı’nın her noktasını uluslararası yatırımcılar ile Türk girişimcilerin buluşma yeri olarak planlandıklarını belirtti. Çağlar, “İki yıldır İstanbul Gayrimenkul Çadırı ile İstanbul’un imajını daha üst noktalara taşıdık. MIPIM müdavimi yatırımcıların zihinlerine kazıdığımız bu imajımızı bu yıl yeni iş kontratlarına çevirmek için hazırlık yapıyoruz” dedi.


İSTANBUL’UN PIRLANTA PROJELERİ


Küresel bir prestije sahip olan MIPIM, her yıl Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştiriliyor. 

İstanbul’un tüm zenginliklerini, uluslararası yatırım ve işbirliği imkanlarını taşıyan projelerini tanıtabilmek amacıyla İTO, ülkeler, şehirler ve şirketler arasında yeni, güçlü ve istikrarlı iş bağlantılarının kurulduğu MIPIM Fuarı’nda İstanbul’u temsil ediyor.


İstanbul Gayrimenkul Tanıtım Çadırı, MIPIM Fuarı’nda, Paris ile Londra gibi iki önemli dünya metropolünün tam ortasında ‘İstanbul: İki Kıta Tek Şehir’ sloganı ile 14–17 Mart 2017 tarihleri arasında kapılarını dünya profesyonellerine açıyor.


YENİ PROJELERİYLE MIPIM’DE


Dünya devleriyle aynı arenada yer alan ve sektörü hakkıyla temsil eden İstanbul Gayrimenkul Çadırı, bu yıl 90 ülkeden yatırımcılar ile İstanbullu gayrimenkul şirketlerinin B2B buluşma noktası olarak hizmet edecek. Böylece sektör temsilcileri kendilerine sağlanan B2B alanı sayesinde İstanbul’un pırlanta projelerini diğer yatırımcılara daha etkin bir biçimde aktarabilecek, talep etmeleri durumunda çadırda yer alacak panel alanında her türlü sunum, tanıtım imkanından istifade edebilecekler. İstanbul gayrimenkul sektörünün girişimci lider ruhuna ve çalışmalarına destek olmak amacı ile İstanbul Çadırı bu yıl, uluslararası yatırımcılar ile Türk iş dünyasının ortak platformu olarak hayata geçecek. Dünya emlak piyasasının kalbi MIPIM’e düzenli olarak katılımın bir sembolü olan İstanbul Çadırı’nda ‘Yaşayan İstanbul Maketi’, Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi Emlak Konut GYO projeleri ve İstanbul’un mega projeleri tanıtılacak. Ayrıca ikili görüşme alanları, internet ve ikram hizmetleri üye sektör temsilcilerine ücretsiz olarak sağlanacak.


GÖRÜŞME YAPMAK İSTEYEN DİKKAT!


İstanbul Çadırı’nı ikili görüşmelerde kullanmak isteyen katılımcıların, hizmet kalitesinin sağlanabilmesi ve gerekli program akışının yapılabilmesi için görüşme tarihi ve saati hakkında İTO’ya bilgi vermesi gerekiyor.



İstanbul Ticaret


Geri Dön