24 / 04 / 2024

itower Bomonty bir ayda yüzde 15 getiri sağladı!

itower Bomonty bir ayda yüzde 15 getiri sağladı!

Kuruluşunun üzerine ancak bir yıl geçen Fer Yapı, geliştirdiği itower Bomonty projesinin yüzde 43 'ünü satarken yatırımcılarına da bir ayda yüzde 15 kazanç sağladı. itower Bomonty 'de 60 ile 800 metrekare arasında farklı büyüklükte 213 iş yeri bulunacak



Kuruluşunun üzerine ancak bir yıl geçen Fer Yapı, geliştirdiği itower Bomonty projesinin yüzde 43 'ünü satarken yatırımcılarına da bir ayda yüzde 15 kazanç sağladı. Sinpaş GYO'nun Bomonti'deki 4 bin 250 metrekare arsasında hasılat paylaşımı modeliyle gerçekleştirilen itower Bomonty 'de 60 ile 800 metrekare arasında farklı büyüklükte 213 iş yeri bulunacak.

30 katlı projede 4 bin dolardan başlayan fiyatların şu anda 4 bin 800 dolara yükseldiğini kaydeden Fer Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova, itower 'e ek olarak Nisan sonunda satışa başlayacaklarını söyledi. Kumova, Yenibosna 'da eski Altınyıldız Fabrikası 'nın arsasının üzerine bin konut ve residenceye ek olarak 15 bin metrekare inşaat alanına 40 dükkan inşa edeceklerini dile getirdi.

Kartal projesi Eylül 'de satışa çıkıyor
Fer Yapı 'nın daha önce Kartal 'da E-5 'e 100 metre cephesi olan 27 bin metrekarelik arsayı hasılat paylaşımı yöntemi ile aldıklarını belirten Kumova, burada farklı bir gelişme yaşandığını kaydetti. 28 milyon TL ödeyerek arsanın tamamını satın aldıklarını belirten Kumova, yola yakın kısımda itower benzeri ofis kuleleri, arka tarafta da konutların yükseleceğini söyledi. Proje geliştirmenin devam ettiğini belirten Kumova, burasının ancak eylül ayında satışa hazır olacağını söyledi.


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com

Geri Dön