20 / 04 / 2024

İTÜ Mimarlık öğrencilerinden Tekirdağ Belediyesi’ne ziyaret!

İTÜ Mimarlık öğrencilerinden Tekirdağ Belediyesi’ne ziyaret!

İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık-Mühendislik Fakültesi Şehir Plancılığı Bölümü öğrencileri Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi, meclis Salonundaki toplantı karşılıklı görüş ve fikir alışverişinin ardından sona erdi.




İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık-Mühendislik Fakültesi Şehir Plancılığı Bölümü öğrencileri Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.


İTÜ Öğretim Üyeleri ile makamda bir görüşme yapan ve Şarköy İlçesi’nde gerçekleştirilecek olan proje çalışmaları ile ilgili bilgi alan Başkan Albayrak, daha sonra Meclis Salonu’nda mimarlık öğrencileri ile bir araya geldi. Öğrencilere, Tekirdağ ile ilgili bilgiler veren ve kendilerini Tekirdağ’da görmekten mutluluk duyduklarını ifade eden Başkan Albayrak, “Tekirdağ ülkemizin en fazla göç alan ve nüfus artışında en üst sıralarda yer alan kentlerinden bir tanesi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak oldukça geniş bir alanda hizmet veriyoruz. Geniş alana geniş hizmet yelpazemizle hitap ediyoruz. Özellikle kentleşme, geçmişten dersler alarak geleceğe güvenle yürüme ve kentsel mirasımızı gelecek nesillere aktarma konusunda önemli proje çalışmalarımız var. Bunlardan bir tanesinin merkezinde de Şarköy ilçesi var. Bu anlamda sizlerin yapacağı çalışmalarda bize önemli katkılar sağlayacak. Bu anlamda da sizlere tekrar teşekkür ediyorum ve Tekirdağımıza hoşgeldiniz diyorum” dedi.


Toplantıda ayrıca İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Mekansal Planlama Şube Müdürlüğü tarafından Şarköy İlçesi ile ilgili bir sunum gerçekleştirildi. Meclis Salonundaki toplantı karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi. 


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön